Invatator -barbat -ce pareri aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
katalina spune:
Peste trei zile fiul meu cel mare va avea marea intilnire cu scoala, cu clasa I si cu domnul invatator.Inca nu stiu ce sa spun despre cum va fi si care este diferenta intre un domn si o doamna.Va voi povesti pe parcurs.Vreau sa-i fie un model!
Catalina, ROBERT si CATALIN
daniela_daneza spune:
Eu am avut invatator si vreau sa spun ca am iesit din clasa lui f. multi oameni realizati.Este adevarat ca eram a doua lui promotie dar era un tip super inteligent , un bun pedagog.Nu cred ca are importanta ce sex are ci cum se ocupa de copii si cat tact are si asa mai departe.De ex. nu mi-ar fi plakut sa fiu la cealalata clasa unde era o "tovarasa" invatatoare....au fost mai slabi copii...
Succes scolarului!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Chuny spune:
M-a atras titlul subiectului...pe la discutii generale e un subiect despre discriminare...asa ca atentie mamici, de la prejudecati la discriminare nu e decāt un pas foarte mic...
PS : vorbesc īn general, nu e un mesaj catre una dintre voi īn particular.
Adilushu1 spune:
Am avut la generatia mea un invatator in varsta...il chema dl Mortu...da, asta era numele real.
Copiii din acea clasa erau parca mai pregatiti pentru viata, era mai sever cu ei si asta ii calea. Si intr-adevar proteja fetitele (ce bataie mai luam noi baietii...).
P.S. (re)Citeste "Domnul Trandafir" si vezi ca de fapt omul sfinteste locul, indiferent ca e barbat sau femeie.
Cristina_C spune:
Si eu am avut un invatator in ultimele doua clase primare. Era in varsta (dupa noi a iesit la pensie), m-am inteles bine cu el si colegii mei la fel, orele erau foarte frumoase. Asa a fost mai usoara trecerea in clasa a 5-a cand aveam si profesori, nu numai profesoare - iar diriginte am avut tot un barbat, de data asta mai tanar si a fost tot OK!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002
casandra spune:
Bunicul meu a fost invatator, vreme de 40 de ani. Isi aducea aminte de foarte multi dintre fostii lui elevi, care veneau sa il viziteze multa vreme dupa pensionare.
Si bunica a fost invatatoare.
Amandoi mi-au spus ca e cea mai frumoasa meserie.
camelia72 spune:
Oameni buni,n-am vrut sa sune a discriminare,vreau doar sa stiu din experienta voastra daca o fetita se poate atasa de un barbat-invatator.Eu mi-am iubit f.mult invatatoarea,a fost o doamna deosebita si ca om si ca pedagog,am sa o tin minte toata viata.Imi doresc acelasi lucru si pt.fetita mea,pe langa parinti,invatatorul te formeaza ca om si chiar m-as bucura sa se poata apropia sufleteste,ea fiind o fetita f.sensibila,nu mi-as dori sa capete repulsie fata de scoala.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
ingerash spune:
eu am avut invatator si a fost supeeeeeeeeeeeeeer, a fost minunat, am mers in tabere, excursii, etc
ne-a invatat o gramada de lucruri si o sa ii fiu recunoscatoare 4ever pt asta, si cand am fost in gimnaziu "a avut grija" sa fie cei mai buni profi la clasa noastra
si acum tinem legatura si il vizitez uneori la scoala si se lauda cu mine ma duce in cancelarie (cosmarul meu din generala) si incepe saa ma ridece in slavi
radu26 spune:
Si eu am avut invatator si a fost super. Era tanar si foarte rabdator, si in plus ne invata o gramada de "tampenii". Sigur l-am iubit toti si il respectam si acum. Iti dai seama ca fiind baieti ne convenea sa avem cu cine juca fotbal...
gabibarta spune:
la noi la scoala este un domn invatator, copiii il iubesc tare mult! Si chiar fiul meu a spus ca iar place si lui pt. ca barbatii sunt mai destepti ca femeile
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta