Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor nu mai glumiti cu vremea...cum sa fie asa in continuare. Eu am cununia in octombrie si o sa fie soare. Pariu?:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

apropo de formatie. am citit oferta celor de la cochet group si am vazut ca ei ofera si formatie sau orchestra in functie de nevoi. poate ar trebui sa incercati la ei.
si noi am vrut sa aducem si formatie sau cantaret, dar cred ca nu mai aducem pe nimeni. o sa fie doar un dj.

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Rallu, eu zic sa te grabesti cu formatia, pentru ca cei mai buni au programari pentru la anul deja.Eu zic sa te bucuri ca restaurantul vostru nu are formatie proprie, al nostru are, si nu sunt deloc incantata de felul in care canta. Trag totusi speranta ca se vor schimba putintel macar lucrurile pana vara viitoare, pentru ca vor sa aduca in formatie si o tipa.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Rallu, iubita, nu stiu cine te-a dezinformat dar Sfintii Petru si Pavel se sarbatoresc pe 29 iunie, iar postul este pe 27-28 iunie. Este singurul post dintre Paste si Postul Sfintei Marii(din august). Nu mai este nici un alt post in iunie. Dar trebuia sa te uiti in orice calendar bisericesc, si acolo scrie clar cand sunt posturile ba chiar scrie(NU SE FAC NUNTI). Daca tii neaparat la data de 24.06, si mai poti schimba ceva, NU ESTE IN POST!

Sorry...tre sa-ti zic ca tu esti cea dezimformata.
Fiindca nu mai exista nici macar o singurica sursa de informatii pe care sa n-o fi cercetat.
Sarbatoarea sfintilor astia este intr-adevar pe 29 iunie si anul asta postul e de 2 zile DAR...
Postul asta (ca un post cu personalitate ce e) tine in fiecare an mai mult sau mai putin...dupa posibilitati probabil.
Intai am cautat pe net si am gasit tot felul de nazdravanii (sunt unii care spun ca incepe chiar pe 7 - probabil e o greseala de tiparire si au omis 2 din fata).
Daca am vazut ca nu inteleg asa...am luat impreuna cu mama soacra la mana toate caledarele bisericesti din ultimii 10 ani (ea le pastrase...de ce?... nu ma intreba).
Am descoperit ca al naibii post poate tine uneori chiar mai mult de 2 saptamani. A fost o data cand a inceput pe 11 iunie.
Stupoare..soc...disperare (restaurantul Vulturul unde am dat noi avansul nu mai avea libera decat sambata de 17 si eu tineam musai la luna iunie).
Prin urmare...fuga la taica popa...care ne-a lamurit.
IN ANUL 2006:
- lasata secului este duminica 18
- inceperea postului luni 19
- terminarea postului 29

Intre timp am mai gasit si un calendar bisericesc pt. la anul si s-a confirmat (nu ca am fi vrut sa verificam daca are parintele dreptate dar s-a nimerit sa mai gasim si calendarul).
Astea sunt date concrete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Krelia, scumpa nu-ti mai face atatea probleme cu biserica.
Daca ti-ai ales nasii, tu doar "comanda-le" si ei se ocupa de tot!!!
Exprima-ti doleantele si ti se executa, doar de aia esti miresica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Emily, multumesc pentru oferta! Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by anamariame

Rallu, eu zic sa te grabesti cu formatia, pentru ca cei mai buni au programari pentru la anul deja.
Eu zic sa te bucuri ca restaurantul vostru nu are formatie proprie, al nostru are, si nu sunt deloc incantata de felul in care canta. Trag totusi speranta ca se vor schimba putintel macar lucrurile pana vara viitoare, pentru ca vor sa aduca in formatie si o tipa.

Ana-Maria

"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mda...pe de o parte sunt incantata ca pot sa-mi aleg si sa aduc pe cine vreau eu.
Pe de alta parte insa...incantarea dispare pt. ca nu am auzit de nici o formatie (toate nuntile la care am fost au avut formatia restaurantului care canta numai acolo).
Misto sa aleg...dar din ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(Miresele anului 2006 (20))

Freia si Alexa

Mergi la inceput