canapea si fotolii din piele sau imiatii

canapea si fotolii din piele sau imiatii | Autor: bebe03

Link direct la acest mesaj

ce parere aveti, merita investitia sau tot cele clasice?
cele din piele naturala sunt ca pret dublu fata de imitatie, ca aspect arata cam la fel...
m-ar interesa parerea celor care au ....cum se comporta in timp...se degradeaza repede...
nicol

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Depinde ce-ti place mai mult si de cati bani dispui :)
Eu una nu ma dau in vant dupa piele si as alege imitatia. Oricum n-o sa stau 20 de ani cu aceeasi canapea, deci nu vad de ce as alege una din piele.

"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

mie nu imi plac deloc!!!!
prietenul meu si-a cumparat in sufragerie, si nu le suport. sunt RECI, si pana se incalzesc dureaza o vesnicie. si daca schimbi pozitia, inevitabil ajungi pe o portiune ne-incalzita. plus ca daca te intinzi sa te uiti la tv, cu o paturica pe tine, aluneca pe material. singurul avantaj e ca sunt usor de curatat si nu raman patate de la mici "accidente".
dar pt mine, sunt oribile! eu nu pot sa-mi tin posteriorul la gheata 15 minute pana se incalzesc. plus ca vara, daca te pui in antaloni scurti, se lipesc de piele.... brrrrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Mda, chestie de gust. Mie imi plac, am in toate camerele. Se intretin usor, nu se pateaza, in plus, sunt si foarte moderne.

Mira si fetita dulcika

Mergi la inceput