Bebelusi de martie - aprilie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Hiroral, multumesc pentr sfat. Stiam de laptele de san, dar, din pacate, nu mai iese nici o picatura la stors. Ema mai reuseste sa traga ceva, probabil o lingurita (ca vad ca are in gura cand ii dau, dimineata), dar eu n mai reusesc sa scot neam! Oricum, multumesc ca te-ai gandit la noi!
Bine ca a trecut cu bine perioada fara curent si apa; cred ca v-a fost tare greu... -ici pentru Karen.

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

sunt f suparata. Si pe cat de suparata,pe atat de disperata. Azi noapte Brien a incaput sa planga si asa a tinut-o toata noaptea. I-am tot dat suzeta,ceai si alte cele.Pe la 4-5 dimineata am sesizat ca ardea.Am luat febra si avea....39.6.I-am dat urgent Nurofen,i-am pus comprese cu spirt pe picioruse si cap si a reusit sa adoarma,tot gemand. Dimineata,la ora rezonabila,am sunat doctorita si mi-a zis FOARTE CALMA, ca poate-i otota(pana acum a diagnosticat de 5 ori copilul cu otita si n-a avut niciodata,de fapt).La 10-11 i-am luat din nou temperatura si 40. Am sunat-o din nou,rugand-o sa vina la noi.Si NU VREA.Zice sa mergem de urgenta la spitalul de copii,la ORL(tot asta?!?!) ca nu-i de gluma.Si bebe plange si e rosu tot si arde de numa si....sunt disperata!1111ce sa fac? A vorbit Mircea cu cineva de la spital(avem o cunostinta) care azis sa mergem urgent .Ne asteapta.
enormal sa nu vina doctorul copuilului la asa o febra?

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Daria, dupa ce vezi ce are bebelul si il pui pe tratament(Doamne da sa nu fie nimic grav!) eu zic sa schimbi de urgenta pediatrul.E inadmisibil!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!
Nu am mai reusit sa intru ieri pe net, pentru ca am fost la dr.cu Alexandra...s surpriza...are angina acuta...si nu a facut febra decat ieri dupa masa (a avut 37.9)...a primit Ospen 400 si Efferalgan pediatric...daca nu scapa in 3 zile de roseata din gat...sau face febra ...sau nu vrea sa pape...trecem pe penicilina injectabilSper sa nu fie cazul!!!!Nu am dormit toata noaptea cu ea,dar spre dimineata (mai bine zis dupa 9) s-a mai calmat un pic, a papat prima data 80 ml de lapte, iar apoi (pe la 12) 130 ml, si nu are nici febra...sper ca va fi OK.

Dariaevelin imi pare rau pentru Brien, dar ce a facut dr. vostru e inadmisibil...sa aibe copilul asa febra si sa nu VREA sa mearga sa-l vada!!!Eu zic sa cautati un alt pediatru...sper ca totul va fi bine cu Brien, si ca nu e decat o alarma falsa!Multa sanatate si multi din partea noastra!

RRox3 multumim ca te gandesti la noi?Voi cum sunteti? Cum e Ioana?Sper ca e mai bine si ca nu mai tuseste! de la Alexandra!

Hiroral voi sunteti Ok, nu?Cred ca v-ati speriat, dar...natura aceasta parca o ia razna...atatea probleme..inundatii, taifunuri, uragane...oare nu sunt acestea niste semne???

Mamacita drum bun!Calatorie usoara si placuta!Si un Alexut cumiiiiinte!

Ana71 iti multumesc si tie pentru informatii.Chiar am virbit aseara cu verisorul meu si mi-a zis ca ieri dimineata i-au facut amniocenteza, nasa mea este bine, azi o lasa acasa...dar rezultatele abia peste 3 saptamani..care cred ca vor fi cele mai lungi din viata lor!daca te rog, povestese-mi pe Pm prin ce ai trecut, mai incerc si eu sa o incurajez, cum pot, povestindu-i tot ce-mi spuneti voi!Mersi mult!Evei!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

off, ce de BBi bolnaviori!
Daria, Adseana multa sanatate micutilor!
Daria, e clar ca trebuie sa schimbati doctorul. Multa sanatate lui Brien, sa se faca bine cat mai repede.
Si Alexandrei, sa dea Domnul sa nu faca febra si sa fie deja spre vindecare.

Ema a mancat bine de dimineata si nu are febra, are constant 37,3. Tuseste insa si va rog, pe cele care le-ati dat copiilor sirop de tuse, sa imi ziceti din care... Multumesc!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Anca Micaela multumim pentru urarile de sanatate!Alexandra mai are febra si acum, nu mare,37.5.Dar e destul de vioaie.Noi nu tusim asa ca, imi pare rau,nu te putem ajuta,dar,parerea mea e sa vorbesti cu dr.sa-ti spuna mai bine ce sa-i dai. Emei!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamaria_luiza spune:

Mamacita, Rox, Marox multumesc frumos de raspunsuri.
Mamacita la aceleasi grafice il raportez si eu pe Rares ; el dupa 6 saptamani s-a instalat deasupra graficul superior urmarind totusi panta de crestere pana la momentul critic de acum o luna. Acum pare a fi din nou pe curba lui…Pe de alta parte m-am gandit si eu la dintisor dar ieri am fost la medic si mi-a zis ca mai avem de asteptat. Aseara, la 22:30 a baut 190 ml formula + unul din sani. Asta noapte s-a trezit la 2, la 3, la 4 :15 cand l-am hranit, in jur de 7 iar a dat trezirea si s-a trezit definitiv la 8 :30. Aproximativ programul asta il avem in fiecare noapte…mie mi-e clar ca nu se trezeste de foame dar nici nu pot intelege de ce nu poate dormi 3 ore fara sa se trezeasca. 4 ore de somn continuu sunt deocamdata vis pentru mine...

Mamacita, drum bun si distractie placuta.

Rox, Anca Micaela, Daria, Adseana insanatosire grabnica bebeilor, tinem pumnii…uuufff febra asta e tare nasoala, cand al meu a avut 39.3 mai aveam putin si mergeam la urgente cu el in toiul noptii dar m-a tinut barbat’meu in loc si pana la urma i-a scazut si lui febra. I-am pus un supozitor cu paracetamol si l-am dezbracat, i-am dat si pampersul jos ca sa se racoreasca. A doua zi m-am infiintat la doctor…

Hiroral, Anca Micaela si Rares colecteza la ochisorul drept. Pana acum l-am curatat c user fiziologic, dar cred ca am sa incerc cu o picatura de lapte. Mie moasa mi-a zis de trucul asta pentru nasuc infundat.

tuturor

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mai fetelor, de ieri a inceput si bia sa tuseasaca, facem un club?, offff, febra eu ziceam ca n-are pt ca ea mereu are 37,1-2-3, temp luata anal iar dr mi-a zis sa nu ma impacientez decat peste 38 anal, temp luata la axila trebuie sa fie mai mica de 37, voi cum luati temp?

rox, mamacita cum e cu temperatura normala la bblusi?

daria, imi pare rau sa aud ca Brien e bolnavior- insanatosire grabnica, cat despre doamna dr, mai bine chiemi salvarea si schimbi pediatra- eu nu mai merg la pediatrii m-am lecuit, dr. de familie, pediatra de la asociatie si in rest sper sa n-avem nevoie...

aprops de asociatie; mi-au dat un cd acu' o luna iar eu am binevoit a-l viziona abia aseara, erau filmulete: cum schimbi scutecul, cum ii dai tati, cum iei temperatura, cum il tii in brate si in marsupiu, cum il pui in scaunelul auto... etc si mi l-au dat deabia acu, mi-ar fi fost de mare ajutor daca l-as fi avut inainte de-a naste, dar acu... macar stiu pt urmatorul bb...

oanamaria, eu am incredere in graficele de la "Kind en gezin", ei ce au zis despre faptul ca a luat asa mult in greutate in asaputin timp?, oricum mai slabut sau mai grasut- sanatos sa fie,
ps tu cum ai gasit cresa, te-ai pus pe lista de acu un an? sau prin OCMV?, ca eu doar prin ei am gasit loc, la celelalte crese la care am intrebat e lista plina pana in septembrie- la anu

adsena, -cu intarziere- multa putere nasei tale, triplu test nu e concludent, sper ca rezultatul sa fie imbucurator dupa aminocenteza(parca asa-i zice)

ma inscriu si eu in clubul de boticuri, ce frumusei sunt ei

eu de dimineata am chemat dr pt ca azi noapte a cam respirat pe gurita, iar de dimineata avea mucisori si tusea vad ca n-a venit nici acum, asteptam...

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

tocmai am sunat la cresa...Rares are febra 38.2 Asta la 10:30 ca cica de la 11 doarme...si nici nu a mancat nimic de la laptele pe care i l-am dat eu dimineata la 9

Oana

Mergi la inceput

An-k, primul etlefon pentru cresa l-am dat in septembrie anul trecut in conditiile in care Rares a inceput pe 1 septembrie anul asta. Am cautat tare mult; mi-am luat 2-3 zile de concediu si am umblat din cresa in cresa in aproape tot orasul si m-am scris pe lista peste tot. Nu mare mi-a fost mirarea cand in sept 2004 grupele erau completate pana in aprilie 2006 eu nu am gasit nici o explicatie logica a faptului...dar oi fi eu romanca proasta

Oana

Mergi la inceput