Bebelusi de martie - aprilie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna fetelor,

Ma enerveaza teribil vremea asta, n-am putut iesi afara cu Eva (care pana la ora 16 reusise performanta de a nu dormi decat un sfert de ora - s-a trezit la 8 dimineata). Cred ca vrea sa iasa afara (s-a obisnuit sa doarma doar afara- nu stiu ce ne vom face la iarna).

Rrox si Adseana, multumim mult pentru urari si va dorim si noi sa aveti copilasi sanatosi de care sa va bucurati toata viata!
Rrox, ma bucur ca Ioana este mai bine.

Kathywsha, si mie imi pica parul in nestire. Dupa nasterea lui Victor parca nu mi-a cazut in halul asta, dar acum, ca si tine, ma gandesc ca o sa raman cheala. Am inceput sa iau iarasi tablete prenatal, pentru ca ma gandesc ca oi avea ceva pierderi de minerale sau vitamine. Eu inca mai alaptez si poate o fi si din cauza asta.

Marox, felicitari micutei crestine, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va bucurati toata viata de copilasii vostri!

Ninocikap, imi pare rau sa aud ca puiutul este bolnav. Nu stiu ce sa-ti spun de novocalmin (daca sa-i pui jumatate sau unul intreg). Eu lui Victor, cand a fost cazul, la febra mare, i-am dat nevralgin (are aceeasi substanta activa ca si novocalminul si algocalminul)picaturi. Pe prospectul lui scrie dozajul (nr. de picaturi) adaptat varstei. Multa sanatate!

Mamacita, imi pare rau ca si voi aveti probleme. Daca nu face febra este probabil ca raguseala sa fie de la tipat. Pe mine ma sperie raguseala la copii pentru ca poate fi semnul unei laringite , dar tu fiind medic sigur poti sa-ti dai seama daca e vorba sau nu de laringita (ma gandesc ca sunt mai multe simptome, pe care eu nu le stiu). Sanatate multa si sa ne dai vesti bune!

An-k ne bucuram ca Bianca este mai bine! La multi ani! sa fie sanatoasa, norocoasa, desteapta si frumoasa!

Adrianafedorca, mie mi-a spus sa introduc ficatul de pui dupa varsta de 7-8 luni (dupa carne de pui si branzica). Lui Victor i-am introdus pe la 6luni, dar lui nu i-a placut (nici azi nu-i place)si dupa cateva incercari nereusite l-am lasat in pace.

Oanamaria_luiza, sanatate multa!

Vreau sa va cer si eu sfatul cu ceva. Eva a mancat azi piersica (e a 5-a zi de cand tot mananca piersica) si a facut caca cam verde. In rest nu a mai mancat decat lapte praf si de la san (ce-i drept eu aseara am mancat multe prune -parca eram disperata de pofta). A facut doar de 2 ori si nu era moale, dar culoarea mi s-a parut cam aiurea. Ea are o stare foarte buna, nu are febra. Credeti ca e cazul sa vorbesc cu pediatru (care e in concediu) deci o voi deranja (in caz ca raspunde).

Va pup,
Ana, Victor(2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ana71, nu cred ca e cazul sa anunti doctorul. Mai las-o si vezi si urmatorul kk. Daca e tot aiurea colorat, atunci suna medicul. Si la noi era kk colorat (in) functie de ce mancam eu si cred ca prunele sunt "puternice". Parerea mea!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

An-k, ne vedem cu drag cand mai vii!
LA MULTI ANI BIANCAI!!!!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Servus fetele!

Multa sanatate la toti bebelusii bolnavi. OOOf, ce s-a intimplat de ceva timp de sunt atitia bolnaviori?

Noi acum suntem bine, speram sa o tinem tot asha. Radu maninca de o saptamana la 2 zile , la masa de la 5 , orez si tare mult ii place. e o placere sa-i dai. De maine incercam cu un pic de mar, ca s-a constipat un piculet de la orez.De-asta i-am dat si numai la 2 zile.

Am si eu o intrebare la voi. Eu inca mai alaptez, 3 mese pe zi. Radu are aproape 5 luni si mie inca nu mi-a venit ciclu niciodata. E normal? (la un mom dat ma gandeam ca's gravida si mi-am luat un test. Chiar ma gandeam, ca inainte ma luptam sa raman gravida si acum sa raman cu prezervativ )
Sa nu credeti ca-mi lipseste, dar ma gandesc si eu ca nu's f informata la capitolul asta!

mai scriu mai tarziu, ca acum mai sunt inca la serviciu!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

ligia Alex face 7 luni si mie tot nu mi-a venit ciclul.

e normal sa fie somnoros intruna puiul meu. e de la antibiotic? ca sa nu mai zic ca e super marait, a urlat approape toata ziua...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Rrox, Oanamc, An-k, Mamacita, Danna_J, Anca Micaela, Ana71 va multumesc pentru urari!

Rrox, multumesc pentru sugestie, o sa incerc mai intii cu mar crud, poate-l accepta mai usor. Acuma incep sa-mi dau deama ca am avut mare noroc cu Alex, a acceptat fara probleme, de la inceput, absolut tot ce i-am dat. Pina si banana fiarta, pe care eu personal n-as pune gura. Mariuca a inceput deja scoala? Nu mai e 15 septembrie prima zi? Oricum, ii doresc sa-i placa la scoala si sa aduca numai note bune!

Ninocikap, Mamacita, multa sanatate pentru copilasi!

Ligia, daca alaptezi, ai facut testul de sarcina si nu ti-a venit ciclul inseamna ca n-ai de ce sa te ingrijorezi.

Adrianafedorca, mi-ai facut o pofta cu ardeii capia!!! Parca simt mirosul ... Cit despre ficatelul de pui, eu nu i-am dat lui Alex decit pe la vreo 9 luni si atunci din intimplare. Dar am inceput sa-i dau carne de-abia pe la 7 luni (la 2 luni dupa ce am inceput diversificarea).

Danna_J, ce intimplare stupida cu masina! Sper ca nu v-a stricat-o prea tare si veti putea sa conduceti inapoi.

An-k, La Multe Luni pe linga cele 6 pe care le implineste astazi Bianca!

Oanamaria_luiza, multa sanatate, ce ghinion sa ti se intimple asa ceva! Acum citeva zile am tras si eu o trinta si de asta mi-era teama, sa nu-mi rup ceva ca eram singura cu Julia. Tu cum te descurci? Esti in concediu? Te ajuta cineva cu Rares?

Ana71, eu stiu ca e normal kk verde la bb atunci cind il alaptezi.

Andira, ce mai faci? Ai reinceput serviciul?

Gata, mergem sa facem baie piticotilor. Eu sint in stagiu 3 zile saptamina asta, am fost alte 3 saptamina trecuta, e fain ca mai taie monotonia, dar e mai obositor pt ca nu mai vin acasa la prinz si seara ajung mai tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Ligia si mie mi-a venit ciclul pe la sfarsitul lui august (Eva avea atunci 5 luni si jumatate). Se poate intampla sa-ti vina si dupa ce termini cu alaptarea. Deci, sfatul meu este sa nu te ingrijorezi.

Ninocikap, ii dai cumva si fenobarbital (unii pediatri recomanda cand bebelusii fac febra si fenobarbital impotriva convulsiilor febrile). Daca ii dai sa stii ca asta-i cauzeaza somnolenta. Chiar si febra in sine poate da somnolenta. cat despre marait este "perfect normal" cand sunt bolnaviori. Multa sanatate!

Va pup,

Ana, Victor (2.01.2000) si Eva (13.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

La multi ani,Bianca!

Adriana, nu ne mai impartasesti din experientele tale in gastronomie ca eu deja nu mai stiu ce sa gatesc si vad ca tu esti si inspirata si harniucuta.

An-k, esti super curajoasa daca vrei bebe in noiembrie.Mie Letitia imi ocupa absolut tot timpul si am ajutor la treburile gospodaresti(bunica), nici vorba de timp pentru facut bebe2 , dar mai de crescut...Bravo si succes!

Oanamaria,recuperare usoara si multa sanatate!

Danna_J, nasoala treaba cu masina.Bine ca nu ati fost voi accidentati!Multi pupici!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57485" target="_blank"> Bebelusi de martie - aprilie 2005 (26)

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput