Scorpiutzele... unde sunteti? (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

yrys, eu nu primesc musafiri.nu ma prea omor.lasa sa mai stea si pe la ei pe acasa.multumesc mult fetelor.azi chiar am facut pauza.ca am cautat pompa pentru masina de spalat.v-am spus ca s-a stricat de saptamana trecuta.maine cica ne aduce unul una noua cu doar 1 mil.m-as mira sa fie noua,desi imi doresc ca m-am saturat sa spal la mana.si acum dupa curatenie o sa am lenjerii, perdele si nici u se spala ca lumea la mana.
fetelor, de cateva zile razvan plange inainte de culcare.si la pranz si seara.ma gandesc ca e de la dinti si calgelul asta nu-si face efct.ce sa-i mai dau, ce sa-i mai fac?daca il iau in brate e bine, nu mai urla, adica urla da mai putin.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, eu mor de nervi, e a nu stiu cata oara cand nu-mi merge liftul saptamana asta...doar vin handicapatii aia sa-l repare si iar se strica...6 etaje este ingrositor sa cobori si sa urci apoi scarile cu copilul in brate si tragand si de carucior
azi nu prea am sarbatorit ca de obicei, fiindca ne-am apucat sa facem gem de prune(mai mult mama nu eu) dar am curatat si eu la prune si acum am o manechiura de invidiat
am fugit sa-i pregatesc pe astia mici de baitza
noapte buna si numai bine

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

hop si eu: tot o scorpiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Salutare fetelor.Am sosit si noi din concediu.A citit printre rinduri ce s-a mai scris dar am mult de recuperat.Acum suntem in priza ca incepe Adriana scoala.Am mari emotii.Alexia vrea sa mearga in piciore dar tot da cu stingul in dreptul.Va pup pe toate si numai bine .o sa adaug foto din concediu.noapte buna .

luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]

fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

buna fetelor,
Am lucrat si eu ceva azi dupamasa, din plictiseala m-am apucat si v-am prelucrat lista, ce ziceti va place? Vreti sa o inlocuiesc acolo pe prima pagina sau veti ramane la vechiul format?
Pe HelleneC am facut experimente, asa as vrea sa fie toata lista, cum e la ea cu web si la nick-ul ei sa fie profil personal ascuns. Testati, jucati-va cu ea si daca va place atunci voi cauta la toate link de poze, si link de la porfil personal si voi modifica.
Nu am facut de la inceput asa pt ca e putin mai mult de lucru si nu am vrut sa imi pierd 2 zile in caz ca nu va place.
Sa alegeti si o culare ce vreti pt nick-ul vostru, daca nu alageti voi lasa acel albastru .
O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

neata, scorpiute.
gabriela, mie imi place mult listuta.si e foarte interesant cu am ai facut la Hellene.sa vedem ce zic si celelalte fete.ma bucur ca fetita aninei e mult mai bine.transmite-le multa sanatate si le asteptam cu drag iar acasa si pe forum.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'neatza fetelor!
George e tot mai matinal, cred ca se pregateste de trezitul pentru camin, asa ca il incurajez, chiar daca mie imi pica ochii si as vrea sa simt ca am concediu!
Mina, LA MULTI ANI pentru MATEI, sa iti traiasca, sa fiti fericiti alaturi de el, sanatos cat incape... si destept ca mama si ca tata si ca... noi toate! Petrecere frumoasa!
Gabbriela, stiu ca si Nina vroia sa faca asa o lista pentru noi, numai ca nu prea avea timp! Mie imi place, asa ca de la mine ai verde, sa vedem ce spun si "con-zodiacele" mele!
Monica, e aiurea cu liftul, te cred si imi pare rau ca e plina lumea de nesimtiti! Ma gandesc ca iubita va creste si va fi greu sa o cari pe scari mereu!
Luminita, bine ai revenit din concediu! Si bafta la pregatiri! Va merge in clasa I - vad ac la noi e un inceput, eu cu gradi, tu cu scoala
Adriana, luatul in brate de obicei ii linisteste, numai sa nu se invete asa si apoi... sa tot umbli cu el prin casa! In afara de calgel eu nu am folosti altceva, dar e tare nasoala durerea de iesit de dinti! Incearca sa ii distragi atentia! (dau si eu cu parerea, ca asa faceam)!
Va pup in gashka, fug la bebe ca se produce pe olita si... e treaba multa acolo!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Mutumim, Gabbriela ca te-ai gandit la noi, sa nu updatezi. Revin in 2 ore de la birou.
O zi buna, scorpiutzelor!!!

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

fetelor, am gasit pompa la masina.acum tati o monteaza sa faca proba.cred ca s-a terminat cosmarul meu de a mai spala la mana.va tin la curent.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

bine ai venit, anda!

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput