Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu am probleme cu gasit incaltari pentru Stefi (are pernite la picioare si nu o incape mai nimic), asa ca am ajuns sa nu mai fac nici un fel de mofturi, ci sa cumpar ce o incape. Din fericire am gasit la Onesti o pereche de ghetute, din piele, cu taloneta si un pic pe glezna, chiar frumoase si ieftine (365.000 lei), asa ca deocamdata le purtam pe acelea de zor. Iar in casa sosete antiderapante.

Adela, stiu ca nu va trece foarte repede nasucul, stii este o vorba, trece intr-o saptamana cu tratament si in 7 zile fara.

Roxi, bafta in continuare, tu stii ce-i mai bine pentru tine.

Ce va invidiez pe cele care au bunici cu curte si-i puteti duce pe pitici acolo!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si io, si io si io sint tare invidioasa pe cele care au bunici la curte !! De altfel cred ca mai mereu am fost asa, chiar de cind eram eu mica si imi auzeam prietenii ca se duceau in vacante la bunici la tara ... curte am avut, nu la tara ci in Bucuresti, prin Matei voievod, pe linga liceul M.Viteazu, bunica din partea tatalui meu statea la o casa cu o curte mare si frumoasa, plina de flori ! Doar ca s-a mutat cind a murit bunicul meu, ca ii era frica sa stea singura acolo ... si am ramas cu amintiri frumoase despre dupaamiezele petrecute acolo, alergind dupa pisici si cautind oua in cuibare si cu un mare regret pentru ca a vindut casa aceea !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

avem incaltari si cu taloneta si fara ..dupa cum s-a nimerit modelul care ne-a placut ..in casa sta in niste cipici de piele ...
Roxa , pup ..lasa ca feelingul tau stie cel mai bine ...eu imi doresc tare mult un post dintr-asta ..si de aceea te incurajam asa !!!sa nu fii dezamagita ...pupici mii

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna dimineata,ca la noi e buna dupa o noapte dormita ca de obicei cap coada.Mai fetelor,chiar m-a blagoslovit pe mine Dumnezeu cu copii care dorm noptile ca si mine,neintorsi?Ca eu ca si cu Serban n-am avut probleme de genul trezit noaptea!Seara la 10 e in patut cu lumina stinsa si-i mai aud glasciorul dimineata la 8 cind se trezeste si asteapta sa deschid ochii ca sa se hlizeasca la mine.Si ast dormit e de la 2 luni de cind n-a mai supt noaptea.

Cu raceala stam bine,nu mai are nasul infundat,e a doua oara cind trece dupa o zi cred ca gelul asta e miracolos pentru ca inainte ne tinea o saptamina .I-am pus in prima seara ca rea infundat rau si nu putea dormi-respira,i-am pus si aseara si n-am auzit fornait si nici nu s-a trezit deloc iar acum e ca si nou,fara muci de loc.Eu in schimb am la greu.Cred ca-mi pun si eu diseara.
Despre incaltaminte,aventuri tragice.El are partea superioara a talpitei foarte bombata,asa ca dupa ce i-am probat mai mult de 30 de perechi din vreo 5 magazine,si nu-i intra piciorul,am constatat cu stupoare ca sunt buni pentru el numai de firma.Asa ca i-am cumparat nike si adidas,fiind singurii in care-i intrau picioarele.Partea tragica e pretul(cadeti pe sub tastaturi daca va spui pretul la o pereche de ghetute Nike.)In schimb soacra-mea ma consoleaza,pai asa are Mario picioarele eu dadeam 100-120DM pe o pereche de incaltaminte.Deci ma asteapta vremuri grele.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Ema, ce fel de gel miraculos ai folosit pentru ansucul lui Ricardo? Poate am sanse sa gasesc si eu pe aici, in Romania. A, poze in albumul comun nu pui?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Ema,bine ca v-ati revenit....si lasa Ric sa fie sanatos,tu bucura-te ca ai de unde sa dai banutii astia pe incaltamintea lui.....pupicei,.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

LA MULTI ANI si de la noi pentru Ane,Ancute,Anisoare.
Adema sanatate si de la noi.
Nici eu nu-i pun perna lui Ricardo,de fapt el nu are nimic in patut in afara de Bery,ursul dupa care a intins minuta prima oara cind a putut face lucrul asta.Si de atunci Bery e tovarasul lui de somn,atita-l stringe si-l pupa,si-i roade nasul!L-am carat si pe el in ro,era problema nr.1 sa nu uit ursul,ca fara el nu adoarme.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Gelul se numeste LUUF,l-am luat din Olanda,prima oara am zis,ei,s-a intimplat sa-i treaca poate nu a fost asa de grava rinita,dar vad ca si a doua oara a avut efect imediat.Si credeti-ma ca acum era infundat rau de toata noaptea s-a zvircolit.Problema e ca eu nu vin acasa prea curind dar daca vreti si voi am sa gasesc o modalitate sa va timit,pentru ca nu cred ca in ro se gaseste(sau poate ca da,nu stiu).Am cunostinte care vin la mine si de multe ori trimit mamei una alta.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, ce este taloneta asta ca io si mooor, lamuriti-ma pliz!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare,tzucurica fara motz sitzucurei de septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57138" target="_blank">copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (107)

Oana_B

Mergi la inceput