Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, tu esti o dulce ca intotdeauna
pupi e ok, n-a avut scaune moi si vad ca nici mucisori nu mai sunt. iar pe deasupra mai si papa bine. iti multumesc ca te-ai gandit la noi si ne-ai adresat cateva randuri.
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara!

Carmenp, ce scumpa e chely belly....i scoate ochii frumosi in evidenta.

Olivia, am vazut si eu pozicile....ce bine arata camera cu toate baloanele alea pe sus....si ce tort colorat a avut Uka....veioza d-aia albastra am si eu, de la IKEA

Anca, multumesc! Voi unde locuiti in Romania?
Si noi vrem s-o stergem de aici cat de curand s-o poate.

Ema, of....pana la urma inevitabilul s-a intamplat.Sanatate si tie si micutzului!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Cum sa nu ma gindesc la voi?! Mai ales ca stiu cat de greu va este singuri acolo, departe, printre straini.

Acum mi-am adus aminte ca Lia intreba de cina. Nici noi nu avem cina de copilasi, cand se trezeste din somn (pe la 16) mananca ceva fructe, apoi pe la 18:30 iaurt si seara, inainte de culcare (pe la 21) 240 ml de lapte. Deci Lia nu sunteti singurii care nu au cina in toata regula. Plus ca mie mi se pare prea multa mancare daca ar avea pe la 7 seara cina (gen budinca sau lapte cu orez/gris) si inainte de culcare iar lapte.

Ma duc sa ma culc, pupici la toata lumea!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei, vorbeam si eu asa ca sa-mi mai vars amarul. esti o dragutza si cu asta basta.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

andreea (philip) sa stii ca si eu ma gandeam la tine ca nu mai apareai la schimbu 3... wow ce bine ca pupi mananca acuma

felicia, noi am locuit in Bucuresti si inca mai avem casa si apartament acolo... de fapt apartamentul l-am cumparat dupa ce am venit aici... casa era in constructie cand am plecat in 2000 in canada si asa a ramas...

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca..si noi sintem o exceptie...si constienti ca pentru totdeauna vom fi intre doua lumi......doua continente...asta este! Eu zic sa perseverezi cu dormitul....nu te astepta la minuni de-a doua zi....
Adela cind ai examenul? Eu cred ca incepi sa ai ceva rezultate cu Tudor...
Pupi felicitari...pentru ca papi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Anca, bine ca ati reusit sa luati apartament in Bucuresti....la cum au tot crescut preturile noi nu am facut fata....n-am putut lua unul acolo.Dar e bun si unul in provincie.

Simona, am vazut si eu tortul....arata delicios.

Adema, a mea nu doarme decat daca are perna....si asta de la 7 luni.Ha, ha...iete ca nu e singurul rasfatat Codrut....Si Andreea doarme cu mine de vre-o 3 luni.Tati s-a saturat sa tot doarma singur...am avut cateva tentative de mutat la ea in patutz dar in mijlocul noptii se trezeste si plange ca nu sunt langa ea...si nu merge cu mangaiat si pus la loc culcat ci trebuie s-o iau in brate...altfel nu readoarme.

noapte buna!

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor.
va multumesc ff mult de incurajari, sunt niste scumpe ca de obicei
ieri am avut ultima intalnire, foarte relaxata, azi la 12 trebuie sa dau raspunsul final. stiti si voi ca totul roz atunci cind ti se prezinta un job nou si mai ales cind esti dorit tare, dupa aceea abia apar bubele. sper sa iau cea mai buna decizie si sa nu dezamagesc pe nimeni.
Adema, Codrut e ok?
Olivia multa sanatate sa treaca repede indigestia!!!
va pup si va doresc o zi frumoasa tuturor, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata
noi suntem la bunici, care se pregatesc intens de petrecerea de motz de saptamana viitoare. deja incep sa fac lista invitatilor, ca nu mai stiu cati oameni vin...
noi suntem bine, bebelina merge singurica dar numai de la mine la tati sau la bunica. o distreaza grozav si rade in hohote. de vorbit, tot asa vorbareata este. reusesc sa "traduc" aproape tot ce spune. ieri a exersat toata ziua consoana "g" in tot felul de combinatii.

la multi ani tuturor mariilor!

am reusit sa citesc doar pe diagonala...
roxana - go for it! in vanzari nu iti trebuie neaparat pregatire ci sa stii exact ce vinzi si sa stii sa vorbesti (un pic de pr), asa ca eu sunt sigura ca o sa te descurci. in plus, un program flexibil este ideal pentru orice mamica (si eu mi-l doresc dar nu il am)
mamicilor care fac listuta de bebici care dorm cu mama - sa ne treceti si pe noi.
referitor la cina - bebelina nu prea papa seara, dar in ultimele zile am reusit sa ii mai dau cate ceva (de ex aseara orez cu salata de rosii).

eu incep munca de pe 1 octombrie, credeam ca o sa am mai multa intelegere din partea sefilor pentru care am muncit de acasa de cand avea bebelina o luna, dar se pare ca am fost naiva. anyway, nu vreau sa intru in detalii, va mai povestesc cand o sa fiu mai linistita.

pupici pentru mamici si pitici

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata, gagici si pitici !!
Azi e rindul meu sa am un inceput de zi nashpa, ma tot roade stomacul, am o gramada de crampe, sper sa nu dau in vreo enterocolita, ca numai asta imi trebuie acum ! Nu am chef de nimik, sau poate sa bat pe cineva ... hehehehe !!
Roxi, succes astazi ! Si eu una sint sigura ca ai sa faci alegerea cea mai buna ! Oricum, bafta muuulta !!
Eu sint paici ... mai vorbim !
Sa aveti o super-zi !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput