bebelusi nov-dec 04 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Daria si Dennis, Alexander, LA MULTI ANI !!!!!!!!! Sa ne traiti sanatosi 1000 de ani!
Fetelor care sinteti in CIC, lamuriti-ma si pe mine cu ceva, va rog. Am o cunostinta in CIC, a nascut pe 29 sept. 2003, deci pe 29 sept anul asta baietelul face 2 ani. Ea trebuie sa inceapa serviciul chiar pe 29, sau cum e? CIC expira exact cand implineste copilul 2 ani, sau conteaza si zilele alea de pre si post natal ?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare,

Cine spunea ceva de "reloaded", nu mai am combustibil, si nici gloante, arme, nimik, AIME, s-a duuuus, s-a consumat, iti trebuie doar o ora cu Paul, ca sa iti consume toata energia posibila!!!!
Mda, baietul meu, s-a saturat de dormit ziua, e un adevarat ritual sa il adormi pe Paul......cred ca mai are un pic si ma ia la , daca mai insist mult cu ceea ce uraste el cel mai mult.
Azi ma duc cu Mihai, la noua doc, sa il inscriem pe Paul, ca i-a dat mama oua si carne de la tara, si i-a iesit o iritatie de care nu prea mai scapa...offf...mi-a fost taaare dor de el, acum sunt linistita ca il am acasa, langa mine!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nu mai pot tine pasul cu voi.......abia daca apuc sa citesc cate ceva.Din pacate mucisorii inca exista,mai nou mai si tuseste asa ca in seara asta la doctor.Eu cred ca tuseste ptr. ca-i vin din nasuc in gat(se intampla sa tuseasca mai des cand sta pe spate....),asta daca nu cumva spun prostii!In rest in We a fost super cumintica,de' aa venit tata si sa nu se faca de ras!
Roserb,mai,noi nu mai apucam sa ne vedem...si se pare ca Mihnea ne tradeaza?????!!!!!!Poate sosesti si tu la mine in cartier......ca vad ca esti numai pe fuga.
Didutza,Vivian,Miki,"la multi ani"ptr.azi!
Mai vorbim mai taziu...eu sunt la servici si "fur"cateva minutele sa nu se prinda astia!

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57305" target="_blank">bebelusi de nov-dec 04 (77)

Oana_B

Mergi la inceput