Ce v-a deranjat in ziua nuntii?
Raspunsuri - Pagina 5
leyla spune:
Alyna, cu tot regretul, chiar nu stiu. Adica, si pozele noastre de la nunta de aici au fost prelucrate putin de fotograf dar nu la acest mod. Acolo exista insa o adevarata industrie la acest capitol. Studiourile arata superb, esti tratat nemaipomenit si ti se ofera instructiuni pentru fiecare miscare. In plus, la orice centru foto de la coltul strazii unde poti sa-ti faci poze, ei ti le pot aranja asa cum doresti tu. De ex. noi am facut niste poze mici Polaroid si l-am rugat pe om sa se joace putin cu ele ca aratam ca dracul, nu ne-a venit sa credem ce minune a iesit... E o diferenta maaaaare de tot. Acelasi lucru il pot spune si despre saloanele de cosmetica si coafura.
LEYLA, pozele sunt superbe!
VREAUUUUU SI EUUUU!
Ma poti ajuta?Stii pe cineva tu care poate si stie sa prelucreze poze?
Ajuta-ma!scrie-mi pe alinafobl@yahoo.com.
Iti multumesc mult!
Pupici!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
[/quote]
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/nela_leon/album?.dir=4bba&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
crisbar spune:
salutare,
mi-am curaj sa intru si eu sa spun ce m-a deranjat in ziua nuntii. mici probleme de rezolvat au fost tot timpul, mai ales ca doar noi doi ne-am ocupat de nunta...totul cadea in carca noastra. m-a deranjat faptul ca buchetele, al meu si al nasei, nu au iesit asa cum mi-am dorit eu (cu toate ca am stat la discutii cand am dat comanda cam vreo ora). si mai ales m-am enervat foarte tare pt ca trandafirii nu pareau a fi foarte proaspeti. daca aveam timp, ma duceam peste ele atunci si le faceam scandal. asa ca, pt a nu ma enerva tot timpul, evitam sa ma uit prea mult la flori. nu ma intelegeti gresit, nu era un esec total, dar nu era nici perfect. iar eu am pus suflet cand am organizat nunta si mi-am tocat nervii pe fiecare detaliu. apoi, cand am plecat la biserica, eram in intarziere si nu s-au tinut toate masinile de coloana. asa ca masina in care erau parintii mei si sora mea cu prietenul ei (domnisoara mea de onoare - surioara a se intelege) s-a pierdut de card si trebuia sa intram in biserica dar cu cine? in aceeasi masina erau si piscoturile si vinul.
cand am ajuns la restaurant, cu toate ca aveam carduri cu numele invitatilor pe mese....toate rubedeniile stateau si se uitau la noi : ei unde stau? iar eu simteam ca sa sufoc de nervi pt ca in acelasi timp veneau invitati pe banda si trebuia sa-i primim.
oricum, astea au fost trecatoare....cel mai tare m-a enervat dj-ul. n-a stiut sau n-a vrut sa puna muzica in functie de starea de spirit a invitatilor. daca vezi ca un anumit gen de muzica nu ridica lumea in picioare, de ce insisti frate sa mai pui inca doi melodii din acelasi gen? asa ca nu va recomand dj-ii de la NMS. stiu ca nu e frumos ce fac acum, dar nu vreau sa mai treaca vreo miresica prin asa ceva. si inainte de nunta am avut asigurari din partea lui ca stie sa tina ringul plin. un singur lucru i-am cerut: sa aibe toate genurile de muzica si toate melodiile posibile. sa poate satisface orice dorinta a invitatilor. mi-a spus ca nu-i nici o problema. e cel mai "BUN"!!!!. fratele meu s-a enervat atat de tare pe el incat a vrut sa-l bata. nu zic, s-a dansat la nunta, dar se putea MUULLTT, MUULTT MAI BINE. in rest, nu au fost probleme. am avut un fotograf super..mancare a fost foarte gustoasa, ospatarii s-au comportat ireprosabil.
SFAT: cereti inainte play list de la dj. eu nu am facut asta. aveam si recomandari pt firma respectiva asa ca m-am gandit ca nu trebuie sa-mi fac probleme.
pupici
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Pe mine m-a lovit nostalgia - tocmai am implinit 3 luni de la nunta, si pot sa va spun ca cel mai mult m-am suparat de faptul ca nu am stiut sa ma bucur mai mult de acea zi, dar asta este noi miresicile ne-am nascut sa fim stresate.
Asta gindesc acum, dar atunci cel mai rau m-au suparat nasii dinainte de nunta cu citeva zile, apoi mama, care numai de mine nu se ocupa, la momentul imbracatului, pe care l-am desfasurat la ea acasa, ca asa isi dorise chiar ea. Apoi ma enervat cumnatu`, pe care l-am astepata in masini cam un sfert de ora (la el erau luminarile, asa ca alaiul nu putea pleca fara el).
Buchetul meu nu a fost asa cum imi doream, dar macar a fost frumos chiar si asa.
Iar de la biserica pina la finalul nuntii nu m-au mai suparat decit citiva stropi de ploaie, ca din cauza lor toate candelele mele de pe alei s-au stins si nu am mai pus tortul afara, dar asta a fost o chestie minora.
De cind am ajuns la biserica eu mi-am propus sa nu ma mai supar, orice ar fi ca e nunta mea si trebuie sa ma bucur din plin de ea, ceea ce am si facut.
Va pupic
ratusca1977 spune:
Alyna 24 ti-am trimis un mail, daca te intereseaza stiu eu pe cineva care prelucreaza poze.
Pupici
Albumul nostru
Mai am...
radu300 spune:
trimite-mi si mie cateva fotografii. Ma intereseaza busturi cu voi impreuna si separat si eventual fotografii in picioare. Alina, o sa incerc sa fac cate ceva.
RAMONELLA spune:
Ce mai faceti miresucilor?
Sa va povestesc ce m-a deranjat pe mine in ziua nuntii.In primul rand vreau sa va spun ca la noi in Cluj nu se fac nunti de noapte.Cununia civila e pe la 10,11,apoi cununia religioasa si apoi de la ora 14 petrecerea pana seara pe la 12.
Eu eram programata la cuafor pe ora 6 dimineata.la ora 6 fix eram acolo.Dar cuaforul era inchis si cuafeza nicaieri.Se face 6,30 si vine femeia de servici si imi deschide.O sun pe cuafeza si ii spun ca sunt mireasa de la ora 6.Ea spune ca nu de la 6 ne-am inteles ca de la 7.Adica eu nu stiam la ce ora trebuia sa vin sa-mi faca freza de mireasa???In fine,a venit la 7 si a inceput sa lucreze pe capul meu.Si cand am vazut ce-mi face in capul meu,nu-mi venea sa cred.Imi venea sa plang de nervi.Si i-am spus ca nu-mi place.Si a inceput sa strige ca sa tac din gura,ca nu mi-a terminat freza.Va dati seama ca am indraznit sa-i spun la cea mai buna cuafeza din Cluj ca nu-mi place.Imi venea sa plang.Nu mai stiam ce sa fac.Dupa 2 ore m-a terminat,o tipa m-a machiat repede si la ora 9 am fost gata.Si mirele trebuia sa fie la ora 9,05 la mine.Si la proasta de cuafeza ii trebuia sa-mi faca poze.Mirele a trebuit sa intarzie 30 minute ca eu nu eram ajunsa acasa.Si totul din cauza unei cuafeze tampite care vine la ce ora vrea.Pana la urma a iesit o freza interesanta,dar nu asa ma vedeam eu mireasa.
Si acum nasii.La 2 saptamani dupa nunta,am fost la ziua nasei.Mergem cu flori,cu cadou...Si nasul scumpul de el ce incepe sa ne spuna???C amai vine nu ne veneau de nasi.Acum sa va spun motivele.Ca nu i-am pus manele la nunta.La nunta au fost vreo 5 manele,dar nu putea sa fie toata nunta manele,pentru ca nuntasii pe care i-am avut erau de o anumita categorie sociala si nu le puteam pune manele.Tata e director la finante si va dati seama ca erau tot drector de pe acolo.A fost muzica pe toate gusturile,dar el vroia sa fie toata nunta manele,de parca era nunta lui.
Apoi un alt motiv a fost ca nu i-am bagat in seama.Sotul meu tot timpul povestea cu ei,ca erau langa el la masa,inca se vede si pe caseta.Si acum ce vroia,sa nu stau de vorba cu cei 300 de invitati pe care i-am avut si sa stam numai cu ei???
Am plecat de acolo si 2 ore am tot plans.Ce mai nasi...
Dar am avut cea mai frumoasa nunta din lume,si acum ma doare undeva de toti nemultumitii,in frunte cu nasii!!!!
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
RAMON_RAMONEL
Darria spune:
Absolut nimic legat de nunta(spun asta pt. ca un cretin era sa imi omoare catelusa in acea dimineata) - ce a fost....am trecut la categoria lipsit de importanta si m-am bucurat de acea zi stiind ca nu o sa ma mai intalnesc cu ea.
Dragi viitoare miresici puneti pe pauza si amanare orice problema apare in acea zi si fiti fericite, bucurati-va din plin de nunta voastra, nu o sa mai intalniti acesta zi. Bucurati-va de fiecare minutel din acea zi, nu o sa-l mai recuperati.
idei nunta
AngeliquedeS spune:
A fost o nunta perfecta si m-am distrat de minune, a reusit sa ma bucur de acea zi la maxim. Am fost intr-adevar cea mai fericita si am profitat de fiecare moment. Singura nemultumire a fost ca in momentul in care am ajuns la local nu s-a mai stiut in care masina au ajuns paharele mele frumos ornate si dichisite de mine cu o saptamana inaintea nuntii. Asa ca a trebuit sa ciocnesc cu invitatii cu paharele localului si pe la 10 au aparut si paharele mele, dar era deja prea tarziu. Am apucat sa bem din ele la masa dar dimineata le-am uitat la restaurant. Asta a fost, nu am avut parte de ele. Dar in rest absolut totul a fost perfect, nici nu mi-am imaginat ca poate sa mearga o nunta ca pe roate. Bafta viitoarelor miresici!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
vmariejeane spune:
Nu pot spune ca m-a deranjat ceva ffff mult la nunta. De ce? Pentru ca a fost o nunta aproepe perfecta, asta in cazul in care nu exista nunti perfecte.
Deci, lucrul care m-a dranjat fff mult a fost faptul ca a tb sa ma "pup" de nu stiu cate ori cu invitatii, asta in cazul in care a fost extrem de cald si toata lumea era transpirata. Vai de machiajul meu care a rezistat "victorios" pana la sfarsit.
Alt lucru care m-a deranjat la nunta a fost "TENTATIVA" unor colege de facultate de a imi fura sotul. Dar nu le-a iesit.
Cam atat. In rest totul a fost perfect!!!!
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
Alinus25 spune:
Nu pot sa spun ca m-a deranjat ceva foarte mult, asta daca nu punem la socoteala stresul pe care l-am trait inainte de cununia civila. Cununia civila a fost de la ora 15.45, la ora 15.00 trebuiau sa vina la mine sotul cu nasii, parintii, etc. Inainte de ora 15.00 ma suna sotul si-mi spune: "vezi ca m-a sunat cei cu muzica si vor intarzia pentru ca a fost un accident pe ruta Arad-Oradea, deci drumul este blocat"Va dati seama prin ce emotii am trecut ... Dar totul s-a rezolvat, au venit in timp util, iar noi am ajuns la cununia civila exact la fix.
Aaaa, si m-a mai deranjat cei de la cofetarie cu tortul. Eu le-am spus ca vreau doua tortulete mici deoparte si de alta a tortului, air ei mi-au facut unul singur mai marisor!
Si am mai avut o pana de curent pe la ora 23.00 ... dar asta a fost rezolvata foarte rapid, iar pentru mine nu a fost nici o problema, pentru ca ... ghiciti ce s-a intamplat in timpul acesta ... sa furat mireasa!!!
Cam atat. In rest totul a fost mai mult decat perfect, mai mult decat ne-am fi asteptat noi sa fie!
Nunta noastra