sforaitul...

Cum puteti dormi cu sotul care sforaie? Eu nu pot si nu stiu ce sa fac ,ce remediu sa gasesc toata noaptea stau si ii fac tot felul de semne ca sa nu mai sforaie.
Raspunsuri

szivarvany spune:
io il voi omori curand
Dupa ce ca Giulia adoarme pe la 11 juma, eu am perioada cu alergie si dorm aiurea, se pune sotul meu pe un sforait si nu tace decat atata cat il clapacesc si iarasi se apuca, chiar daca doarme pe burta
Astept si eu sugestii, dar nu de genul "schimba sotu`, schimba patu` si nici aia cu crima ca inca nu poci"
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Supercopiii iulie/august 2004

Loma spune:
si al meu face ca locomotiva fetelor
insa am gasit niste solutii temporare:
- ii pun doua perne si doarme cu capul mai sus; asta functioneaza cel mai bine acum
- trag de el sa se culce mai devreme, daca vine f. tarziu la culcare atunci sparge geamurile iar eu tre' sa fiu bine ca sa pot dormi
;
- sa-l fac sa mai slabeasca, cu asta nu am reusit deloc , dar parca cand era mai slabut nu sforaia asa, poate si asta e o cauza.
- sa mearga la doctor, dar nici asta nu am reusit .... el cica e sanatos tun
Loma

Ana68 spune:
Hehehehe.....Eu am noroc cu Luana,ca acum dorm cu ea....Inainte era jale si la mine....Si nu ma puteam odihni ...Ce fluierat in urechi?Ce ghionturi si palme?!L-am udat cu apa intr-o noapte....'geaba!!!!Si tot timpul cat ii spuneam ca sforaie de ii trag perdeaua din nas...zicea "cine?eu?!" si facea moaca aia de parca nici usturoi nu mancase ,nici gura nu-i mirosea....Eeeeeee!!!Si m-am enervat io in miez de noapte si l-am inregistrat...si a doua zi i-am redat "recitalul"...A zis initial ca e facatura,ca am facut eu asa....eeee!!!Ceapa lui de bandit!Si l-am prins intr-o duminica dormind de amiaza,am inregistrat repede "concertul" si l-am trezit....pentru ca fiind lumina in camera s-a vazut pe camera si cine era solistul....A ramas uimit...."Aha!Sa vezi si tu in ce conditii dorm eu!"...Drept pentru care doarme in dormitor ,iar eu cu copiii in sufragerie....Nu spun ca asta e o solutie,caci copiii vor creste...si inevitabil ne vom raintalni in acelasi pat....insa ma pot odihni.....Inainte dormeam cu perna pe cap....era groaznic vara...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana

oana69us spune:
Si eu am aceasi problema cu sotul meu!
Cind este f. obosit imi trage si el niste recitaluri...
Ce este ciudat, ca fii-mea de 10 luni care doarme in aceasi camera cu noi (deocamdata) nu pare a fi deranjata de sforaiturile lu' tac'su!!
Asa ca ramin io in minoritate sa-l imping de pe o parte pe alta toata noaptea!
Am vazut o reclama la teveshoping cu un spray ceva impotriva sforaitului. O fi bun de ceva??

slakje spune:
quote:
Initial creeata de ana_radu
Cum puteti dormi cu sotul care sforaie? Eu nu pot si nu stiu ce sa fac ,ce remediu sa gasesc toata noaptea stau si ii fac tot felul de semne ca sa nu mai sforaie.
anar
la mine nu sforaie sotu da sforaie cainele

Natasa spune:
Ma bag si eu si va intreb ceva: de ce nu ii trimiteti la doctor pentru ca eu stiu ca se trataeaza-poate avea diverse cauze, dar niciuna nerezolvabila. Sotul meu nu sforaie, dar stiu ce inseamna pentru ca tata se auzea ca trenul din camera vecina si toata copilaria am dormit prost din cauza asta. Daca aveti niste oameni intelegatori linga voi, explicati-le ca nu ati omorit pe nimeni si ca aveti dreptul la un somn linistit.

Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Ma bag si eu si va intreb ceva: de ce nu ii trimiteti la doctor pentru ca eu stiu ca se trataeaza-poate avea diverse cauze, dar niciuna nerezolvabila. Sotul meu nu sforaie, dar stiu ce inseamna pentru ca tata se auzea ca trenul din camera vecina si toata copilaria am dormit prost din cauza asta. Daca aveti niste oameni intelegatori linga voi, explicati-le ca nu ati omorit pe nimeni si ca aveti dreptul la un somn linistit.
Natasa,cu riscul de a fi inteleasa gresit,te intreb si eu : cate din doamnele care au postat aici crezi ca nu au incercat sa isi convinga sotii,prietenii,iubitii sforaiciosi sa mearga la un tratament,macar medicamentos,Doamne-fereste! de unul chirurgical...????????

Iote, sunt curioasa ce spun doamnele...Io una am rugat frumos,am plans de nervi,am urlat la 3 dimineata,am dat cu perna in cap,am urlat in urechi,am discutat la nesfarsit despre doctori,solutii,remedii..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

lavinia345 spune:
quote:
Originally posted by mamagiulieiio il voi omori curand
Dupa ce ca Giulia adoarme pe la 11 juma, eu am perioada cu alergie si dorm aiurea, se pune sotul meu pe un sforait si nu tace decat atata cat il clapacesc si iarasi se apuca, chiar daca doarme pe burta
Astept si eu sugestii, dar nu de genul "schimba sotu`, schimba patu` si nici aia cu crima ca inca nu poci"
Leoaicele Daria &Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Supercopiii iulie/august 2004

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

lavinia345 spune:
Ma inscriu in club!Si al meu sforaie de il aude vecinul de sub noi...Acum de cand avem bebelusha dorm cu ea si el e exilat in sufragerie,nu de alta dar mi-o trezeste cu sforaitul lui si apoi eu il inghiontesc si uite asa suntem trezi toti 3!Ca sa nu-l mai imping cu piciorele si sa-l deranjez a preferat sa se mute singurel acolo.Inainte de bebelusha,aveam un pact,eu trebuia sa adorm prima si apoi el putea sa inceapa concertul.Asa ca el statea la tv pana adormeam meu si apoi venea si el la somn.La doctor a zis ca a fost si nu-i nimic de facut.As putea sa-l duc si eu,nu zice nu,dar chiar am neglijat,mereu a intervenit ceva si am amanat mereu.M-am si obisnuit asa...
Si ca sa va amuz nitel,acum e plecat si sta la hotel si m-a sunat sa-mi zica ca vecinii de palier de o parte si de alta a camerei au facut plangere la receptie ca nu au putut dormi de sforaitul lui!
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285