Bebelusi de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Lory multumim frumos, da in general este un copil cumintel nu ma pot plange chiar daca are si el momentele lui, si maraielile lui normal.
Adriana pai ce mai ca si Aidan e la fel de grasun uite-l si-n poze ce cutite are si el si ce mi-e o suta de grame acolo heheheheheee niste grasuni nascuti in aceeasi zi dragalsii de ei, Speram ca de acum sunt mai linistiti si cu burtica si cu somnul.
Oana din proprie experienta, dupa o cezariana, nu am avut lapte vreo 2 sapt. nu te mai mulge, pune bebe la san si apoi da completare daca este nevoie musai. copilul sa se invete la san si va veni si lapticul ca el il stimuleaza. succes!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Buna seara fetelor.
Azi am fost mai mult pe drum asa ca abia acum ajung sa va citesc si sa scriu.
Oana, problema ta e stresul.
Incearca sa te linistesti, bea ceai de roinita pe langa cel de chimion amestecat cu anason si fenicul, bea 2-3 litri de lichide pe zi, mananca bine si fura cat somn poti, si o jumatate de ora e importanta.
Daca a primit biberon se poate sa vrea mai greu sanul da nu te lasa, poate dura cateva zile pana sa il accepte din nou. Si repet, incearca sa te linistesti, ai un copil sanatos, frumos bucura-te de el si se va linisti si el.
M-am uitat la pozele lui Aidan, Bibi, Petra, Andrei, toti sunt niste scumpi. Astept sa creasca si Medeea mea ca acuma mi se pare tare micuta.
Simona, ai rezolvat problema cu sanul?
legat de caderea parului, o sa cada mai tarziu, mie cu Adi a inceput sa imi cada pe la 6 luni, dar cade srplusul care nu a cazut in timpul sarcinii si apoi creste un fel de puf, mai ales in fata se vede.
Legat de alocatie, se poate trece pe card, si e mai bine ca nu trebuie sa te deplasezi la posta. Pentru asta trebuie dus un extras de cont la serviciul social la primarie, cel putin asa e la noi la Tg. Mures.
Albinutza, incearca sa renunti la supozitor ca nu e bine. Stiu ca sunt bebelusi care fac greu kk, si trebuie incercate alte metode. sa bei tu sucuri de fructe, ca lichide sigur bei multe. Peste cateva luni poti sa incerci cu prune uscate puse in apa peste noapte si dimineata sa ii dai apa strecurata.
Claudia felicitari pentru Mara. sa-ti traiasca si sa fie fericita.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris Ciurea spune:

Fetele noi ne-am botezat! Am pus 3 pozici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/stefania_cristina2004/album?.dir=/dc13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumesc Dede.
mamini-sper sa am pe unde sa intru sa va spun cum e
Ioana-maaale si scump Andrei.
-am vazut mesajul tau,nu am avut timp sa scriu.
Am emotii cu fata pe avion.Pic de somn,va las sa prind si eu un somn ca ma trezesc peste 4h jum ori mai devreme daca Biba are chef
G sa imi fie dor de voi.Va urez sa ne vedem(poze)cand mai intru cu bebeii plini de cutitze.
Va pup!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Boga - La multi ani! Sa fiti toti sanatosi si voiosi!

Dede- partial am rezolvat. Inca mai e mai cald, si nu curge lapte din el decat 10-15 ml. Dr a zis ca deocamdata e doar congestionat. L-am pus si pe bebe si s-a mai inmuiat dar nu este prea bine si dr a zis ca daca nu-si revine tb sa-mi dea medicamente de oprit lactatia!

Oana- dupa cezariana vine mai greu laptele, dar daca ai muls 60 de ml e super! Bea multe lichide si cel mai imp e sa te linistesti tu. Bebe papa mult acum, isi va intra in normal si vei face si tu mai mult lapte. Da-i numai de la sa si cat de de vrea si in curand vei avea si tu mai mult lapte si isi va face si el program. Cel mai imp e sa nu te stresezi! Si daca nu e suficient lapte, da-i completare ca nu e foc. Si eu m-am incapatanat ca tine si slabea bebe. Si al meu mananca mult, 160-180 si asta de vreo 3 sapt si a luat asa frumos in greutate. Dar ii dau jumate de la mine, muls si jumate Humana1. Succes, fii tare!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna dimineatza mamici si bebelusi,

Cris Ciurea sa-ti traiasca crestinelul, sa creasca mare si sa fie cumintel!!!
Dede e foarte dragutza Medeea. De ce iti faci probleme ca e mai mica...oricum ea e fetita si de obicei fetitele sunt mai delicate
Simona iti doresc sa rezolvi problema cu sanul.......ar fii pacat sa opresti lactatia.

Fetele cam cate ore trebuie sa doarma un bebelus la 1-2 luni? Ca Rares doarme cate o data in timpul zilei aproape toata ziua (noapta de obicei doarme foarte bine.......se trezeste o data, max de 2 ori), iar alte dati doarme max 2 ore in timpul zilei.....

Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici! V-am citit tot timpul, dar nu am mai apucat sa scriu. Mamini, esti o scumpa (si pentru Sofia).
Am vazut pozele noi ale tuturor fetelor, asa ca nu mai nominalizez, dar sunt tare mandra de bebelushii de la acest topic, cred ca sunt extraordinar de reusiti toti.
Si noi avem noutati. Am stabilit data botezului pe 17 sept pentru ca nu se mai putea. Sara a fost atat de maraita alaltaieri incat si taica-sau, care e un monument de rabdare, incepuse sa-si puna intrebari. Efectiv, am crezut ca incep sa-i creasca dintii asa maraia incontinuu si stiu sigur ca nu o durea burtica pentru ca deja cunosc semnele. Si sa vedeti minune! Ieri am adus preotul acasa(noi am fost la biserica inainte de a o scoate pe fata din casa) si ne-a binecuvantat pe toti si casa si iar nu i se mai aude glasciorul. Eu zic ca este totusi ceva cu botezul pentru ca foarte multi copilashi patesc asa.
In rest, va inchipuiti ca am inceput sa dau sfaturi legate de bebelushi? Nu-mi vine sa cred. Ieri a fost la mine o colega care infiaza o fetita de 3 saptamani si totul s-a petrecut pe neasteptate (bine, va fi initial o sentinta de incredintare in plasament...ma rog, o multime de formalitati...). Si a venit sa-i spun de ce are nevoie, cum sa procedeze. M-am bucurat sa-i fiu de ajutor si mai ales m-am bucurat mult pentru ei, fiindca stiu prin ce chinuri au trecut in incercarea de a avea un copil.
Revin, ca s-a trezit cupchilu'.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

quote:
Originally posted by caterina71

Buna fetelor

Iar am stat ca soldatul in post azi-noapte... Nu a dormit fata decat in brate la mine, iar eu in picioare ca nu suporta sa ma asej in fotolui sau pat. Noroc cu mama c-a tinut-o inn brate la pranz si am dormit si eu 2 ore. Asta e, sper sa nu mai fie multe nopti asa...

Anis, Debridat-ul e sirop sau picaturi, eu am gasit doar sirop la mine in zona. Si il dai o data cu SabSimplexul, inainte de masa, sau altfel? Te rog, dumireste-ma sa-i dau si eu, ca nu mai pot. Pupici dulci pentru Ingrid si multzam pentru modificarile la listuta.

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

CAti , Debridatul e granule si il prepari tu acasa cu apa ,vezi ca scrie cum se face in prospect.
Eu ii dau asa..dimineata ii dau 2 ml la 12 ore inainte sa ii dau san.Dupa aia la fiecare masa urmatoare ii dau o data sab 15 pic si la cealata masa Gripe Baby Water.In total 3 mese de Sab si 3 mese cu Gripe.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Oana: si eu am nascut tot prin cezariana si am lapte din a 3a zi. Cezariana nu are nimic in comun cu laptele asa ca nu iti mai face probleme. La mine a functionat Galactogilul pentru productia de lapte si un ceai de fenicul cu chimen de la Hipp. Pe langa asta beau 2 litri de ceai de chimen cu anason si cel putin 1 litru de apa si mananc foarte bine, mai ales proteine (carne, oua etc). Incearca sa te linistesti si sa dormi cat mai bine si laptele va fi OK. Bafta :)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mai fetele, e tare slaba activitatea pe aici. Eu am hranit fata, am intretinut-o putin si acum doarme de mama focului pe burtica.
Cand se trezeste mergem la plimbare. Profitam cat putem de vremea superba, sper sa tina cat mai mult.
M-am intalnit cu o mamica ce a alaptat exclusiv 6 luni si acum incepea diversificarea. Eu nu am prea citit despre asta, dar daca ne ajuta Dumnezeu si pe noi sa papam tzitzi atata timp, ne vom confrunta atunci(in decembrie) cu lipsa legumelor si fructelor proaspete (adica le vom gasi doar pe cele de import). M-am gandit sa incep sa pun la congelator niste legume de gradina sa nu-i dau numai din cele tratate. Voi v-ati gandit cum veti proceda? Oricum, trebuie sa ma mai informez.
Cam astea ne framanta pe noi. Ne bucuram de o rutina placuta noi doua, sper sa nu ne-o intrerupa nimic.
Va pup, merg sa fac putina curatenie.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput