Bona disponibila
Fosta mea bona isi cauta de lucru si m-a rugat s-o ajut, daca pot.
Pe scurt, colaborarea noastra a durat 1 an si o luna, cand, din cauza unor schimbari survenite in programul sotului meu, a ajuns la concluzia ca ii trebuie ceva cu un program mai stabil.
De fetita mea a avut grija de la varsta de 6 luni pana la 1 an si 7 luni, deci a trecut cu bine de perioada primilor pasi si eruptiei dentare. S-au inteles foarte bine (cu mine a mai avut mici frecusuri, inerente cred), ieseau in parc, ii pregatea mancarea la pranz, ii calca hainutele si mai cosea si cate un nasturel cand statea sa cada.
Nu facea si menajul pentru noi, dar intotdeauna strangea dupa copil si gaseam curat cand veneam acasa.
A respectat cerintele mele in ceea ce priveste copilul, ii administra (daca era cazul) medicamentele conform indicatiilor mele si niciodata nu i-a dat nimic din proprie initiativa, ci numai dupa ce m-a consultat.
Fetita mea era tot timpul vesela, nu am gasit-o murdara sau plangand niciodata, ascultau muzica, se mai uitau si la desene, dansau. Ea si acum ma mai intreaba de Jeni si de fiecare data ii spun ca Jeni a trebuit sa plece la alt copil, dar ca o iubeste in continuare.
Acum isi cauta de lucru, doreste un program de 8-9 ore, de preferat in cartierul Titan sau imprejurimi.
Nu spun ca e bona ideala, dar poate fi o buna alternativa la cresa/gradinita.
Daca sunteti careva interesate, va pot da mai multe detalii pe PM.
Raspunsuri
miag spune:
Buna,
m-ar interesa mai multe detalii. Exista insa o problema: noi locuim langa parcul Serbastian. Crezi ca o intereseaza un job doar in zona Titan?
carmenirina spune:
buna madic,
noi stam in lacul tei (zona de blocuri din spatele parcului Circului) si suntem interesati sa angajam o bona pentru fetita noastra de 2.5 ani . am avut o bona care a renuntat in toamna asta (datorita distanei foarte mari - venea din militari si a unor probleme de sanatate). tu cu cat o plateai?
madic spune:
MIAG - asa imi spusese mie, ca prefera zona Titan. Am s-o intreb daca zona Sebastian ar fi OK si revin cu detalii.
RUSE spune:
Eu locuiesc in Titan (pe langa Circa 13 de politie) si m-ar interesa o bona. Ma poate contacta la tel 639.64.32 (dupa ora 19).multumesc
Mama lui Sorin
madic spune:
Pt. RUSE - am sa-i dau astazi nr. tau de telefon, sa te sune ea (se numeste Jeni). Numele meu este Madalina si am sa-i zic sa-ti spuna ca suna din partea mea.
Succes!
gina bratu spune:
quote:
Originally posted by carmenirina
buna madic,
noi stam in lacul tei (zona de blocuri din spatele parcului Circului) si suntem interesati sa angajam o bona pentru fetita noastra de 2.5 ani . am avut o bona care a renuntat in toamna asta (datorita distanei foarte mari - venea din militari si a unor probleme de sanatate). tu cu cat o plateai?
nan@ spune:
Miag,
iti pot recomanda eu pe cineva pentru parcul Sebastian.
Spune-mi, te rog, ce varsta are copilul, ce program si ce indatoriri ar avea bona.
cunosc oameni care de departe par ceva...
andira spune:
Vreau eu o bona pt parcul Sebastian.
De stat cu copilul de la 8 la 19, si eventual calcat. Altceva nu.
Ma puteti ajuta?