Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare tot eu la microfon!
Am vazut pozele cu nazdravanele!
Tare mi-a mai placut telefonul Silviei. Am zarit intr-un colt si o salteluta draguta, asta mi-a amintit sa va spun ca la targul asta la care am fost, am dat si eu o raita, si am vazut niste dormitoare tare faine de copii, am pliantele acasa. Am pus ochii pentru un pat cocotat la un metru, cu dulap dedesubt si birou care se scoate in afare, cand e pun ianuntru, folosesti numai rafturile. Asta costa vreo 9 milioane pret final. Si mai avea si dulap mai mare separat, tare fain. Asta n-am intrebat cat costa. Aveau si module pentru doi ebbei. Lemn de brad lacuit. Mie mi-au placut tare si nu mi s-au parut scumpe. Si ocupau spatiu putin, pentru ca erau combinate - adica dulapul sub patut, biroul la fel,e tc.
Oana - o dragalasa, cu ditamai sacul ei de gradinita! Dana, mi s-a parut mie, sau link-ul la a doua poza ducea tot la prima? Am rasfoit apoi albumul, nu e problema, dar ma itnerbam...
Pup fetele cucuietele!

Hai ca ar fi cazul sa merg la nani. Eliza doarme, dar tot calduta e, desi i-am pus un Novocalmin. Adios planurile mele de fuga la munte saptamana viitoare...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anka, mersi pentru observatie. Ai avut dreptate. Am remediat baiul.
Imi pare rau sa aud de Eliza. Mititica! Mi s-a inmuiat inima cand am citit cum te roaga sa nu-i dai cu picaturi. Of, sufletelul mic !

Mihaela, abia astept pozele cu Silvia la fotograf.
I-am facut si eu Oanei o poza la foto, dar nu sunt multumita, asa ca tot mai bune sunt cele pe care i le-am facut noi.
M-a distrat povestea Dianei care a plans cand ai taiat tortul.
Oana nu vroia nici ea sa ne lase sa taiem tortul, pentru ca ei ii placuse mult faza cu suflatul in lumanare si tot punea la loc lumanarea pe tort, ca sa o mai aprindem.

Cristina... pofticioasaaaaaa !

Azi dimineata am lasat-o pe Oana plangand.
Am ajuns la gradi, totul ok. Am schimat-o, totul OK, a intrat linistita in sala de clasa, totul ok. I-am facut PA-PA, mi-a raspuns.
Eiiiiii, dar cand am inchis usa dupa mine a inceput sa plkanga MAMIIII-MAMIIII...
Au inceput si altii sa planga si sa-si strige mamicile.... valeu ce-a iesit. Era un cor de plangaciosi, cu startul dat de fii-mea.
O fetitza intrase deja la vestiare plangand, iar taticul ei incerca s-o linisteasca. Bietul de el !
A iesit educatoarea si-am mai stat cu ea de vorba, intre timp corul de plangaciosi isi terminase programul, cica le adusesera asistentele cosuri cu jucarii.

Tare rau e sa-ti lasi odorul cu lacrimi pe obrajori... Draga mamii !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI

ELENA-TEODORA

Danat, am vazut noile poze ale lui Raduc .
Ce mare mi se pare el fata de frunza mea...
E tare frumusel, si serios.
Dar cu suzeta cum se descurca la gradi ? Sau e mai mult un moft acasa?

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Elena-Teodora

Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa-i bucuri pe parinti!

anka Off, mai ce va mai este dat sa mai indurati, draga de ea...Cred ca totusi ar trebui sa-i faci niste analize, ca nu prea-i normal sa aiba inca temperatura dupa 3 zile de Augmentin...ca asta-i destul de puternic. Sa ne tii la curent!!!
Mih Se pare ca toata lumea trece la un moment dat prin faza cu giardia (se pare ca si de la apa pot aparea) asa ca linisteste-te si daca e spre binele copilului trebuie sa faci cum zice medicul...Vedeti ca trebuie sa luati si voi tratament.
dana_ene Am ramas impresionata de saculetul Oanei ca-i mai mare decat ea. Si ce ziceai, ca nu i-a ajuns mancarea?? Pai cam atat mananca Andra toata ziua, si asta cu muuuulte insistente!! Draga de ea, cum a ajuns "scolarita de gradinitza"

Noi nu avem vesti, doar ca am descoperit ca toate talentele si le exercita fii-mea doar in prezenta mea, cu tat-su e un copil de nota 20, fara pretentii, fara maraieli...

Va pupilesc!!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ELENA - TEODORA!!!!!

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

ptr. Elena-Teodora!!!!

Mihaela_s:
am vazut pozele de la petrecerea lui Silvi.Sa-ti traiasca mandretea de fata. F. frumoase pozele , si tortul...nu-mi spune cum a fost la gust!!!! Ca de aratat arata super!!!

Felicitari puilor care au inceput deja gradinita!!! Sunt deja "scoleri" cum s-ar spune!! Ptr. ei e un mic stress poate acum la inceput, dar apoi se acomodeaza, cu siguranta.
Bravo lui Raduc, curajos!!!!! Asa da, barbat!!!
Am vazut pozele cu Oana si cu saculetul si cu educatoarea. Ce frumos ai gatit-o in prima zi de gradinita. Si cu bentita pe cap, arata chiar ca o mica scolarita. Am vazut si patuturile, chiar ma intreb cum de reusesc educatoarele sa-i culce pe toti??? Ca daca e dupa mine, cum ii cant si-i descant lui Horia vreo ora ca sa adoarma la pranz....mai va. Asta cu culcatul copiilor in masa, chiar e un mister ptr. mine.

Sau cu masa...cum le da la toti sa manance??? Pai lui Horia daca nu-i spui povesti, sau daca nu vede reclame/ desene in timpul mesei,...nu mananca nimic. Cat am fost in CO si la mare si la munte, am luat dupa noi laptopul pe care avea desenele...si la ora mesei dadeam un adevarat cinematograf, de se adunau toti copiii sa se uite la desemene...Asta ca sa stie toata tara de la Constanta, pana la Sighisoara..cum mancam noi.
Ce parere aveti, voi cum ii "pacaliti" sa manance?? Sau la voi nu e nevoie???

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

La multi ani Elena - Teodora !!!

Anka draga, eu am sperat ca te odihnesti! Oricum poate mai consulti un alt doctor ca nu prea e normal sa mai faca febra asa mare dupa Augmentin, si eu i-am dat lui Sasha cat a facut otita si de a doua zi nu a mai facut deloc febra ! Intr-adevar e mare lucru ca ma pot deplasa fara ajutorul husbandului ca la cat e el pe acasa ....
Oricum si pe mine ma apuca acum 1 noaptea cu calcatul... Ca bona () calca ea tot si mai facea si ceva curat asa ca acum m-am trezit cu toate pe cap. Asta e, cum le-am facut inainte de bona o sa le fac si acum, dar pana ma reobisnuiesc, mai ales calcatul ma scoate din minti din simplul motiv ca ma doare rau rau spatele dupa 10 minute de stat in picioare. Am incercat sa calc stand pe scaun si nu merge.

Cristina - nu-i bai! Ne-am plimbat prin parc, pe la utza.... ca tot n-am reusit sa gasesc casutele Chicco . Mama da pofticioasa esti la dulciuri ! Si inteleg ca le si papi ! Dar nu se vede, stai linistita !

DANA-ENE, m-ai uitat si pe mine cu tratamentul de imunizare pentru Sasha ? Please

Copilul meu tot plange cand il las la gradi ! Si am incercat si sa plec imediat dupa ce il duc si sa mai stau cu el, dar rezultatul e acelasi. Aseara mi-a spus directoarea ca s-au plans niste mamici ca mushca ! Stiu ca mushca doar si pe mine ma capseaza, dar sincer nu stiu cum sa il dezvat de obiceiul asta. Oricum recunosc ca i-am cam intors-o directoarei si i-am spus ca de la servici eu nu am ce sa fac ! Doar e in grija lor acolo si nu l-am invatat eu sa mushte.
Mi-e groaza de ziua de luni cand il voi duce la cealalta gradinita !

Apropo, copiii vostri viseaza noaptea ? Ca Sasha se mai trezeste plangand sau tipa in somn : Nu, nu ! Ce o insemna asta ? Ce il sperie oare de striga asa in somn ?

Pupici,

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI ELENA - TEODORA!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Fetelor, multumesc de urari! Sunt asa de emotionata... acum sunt la serviciu, dar nu fac decat sa ma gandesc la papusa mea si, fireste, ii dau telefon din 5 in 5 minute ca sa vorbim... De-abia astept sa ajung acasa. Am daruri speciale pentru ea, tot felul de jucarii, plus tortul care, sper eu, sa fie super, asa cum mi l-am dorit. Ma duc la 17,30 sa-l iau: are blat de amandina, cu un rand de ciocolata neagra si unul de ciocolata alba, iar deasupra Alba ca Zapada si cei 7 pitici. Scuze Cristina, acum mi-am dat seama ca esti tare pofticioasa...
Doamne, la 13, 20 implinim 2 anisori! nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul, parca ieri o tineam in brate la spital si nu prea stiam ce sa fac cu ea ... Cea mai frumoasa surpriza am avut-o acum un sfert de ora cand m-a sunat la serviciu colega mea de salon din spital, care a nascut si ea tot in aceeasi zi. Sa ne fi auzit cum ne uram reciproc " Sa ne traiasca fetitele, sa fie sanatoase si fericite!". Cei din birou de la mine au fost pe jos de ras si de mutra plina de lacrimi pe care o am...
Ce sa zic, eu am sa plec mai devreme acasa ca sa sarbatoresc cu pitica mea si tati, si bona, si alte doua familii cu copii mici, dar mai marisori decat papusa mea. Am sa fac o gramada de poze ,din care am sa scanez cateva si o sa le pun pe net, sa-mi vedeti si voi comoara la 2 anisori! Va pup si sa ne traiasca puii!
georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

ELENA_TEODORA !!!!!!
Multa sanatate, sa cresti mare si voioasa!

Va spuneam zilele trecute ca alex e putin bolnavioara. Vad ca tot vomita, nu stiu ce are, n-are alte simptome. Azi merge cu ea la un doctor sa vada. Binenteles ca nici de mancat nu mananca. Sper sa nu fie nimic serios. De maine sper sa mearga la gradi, poate va fi mai bine.

Fetele v-am vazut pozele. M-a impresionat tare mult Oana, cu ditamai sacul, era asa serioasa... Mamico, si eu cred ca dadeam apa la soricei...

Si Silvi, dulcica foc si Diana la fel. Mihaela, sunteti o familie tare reusita, asa frumosi cu totii! Iar tortul m-a lasat paf, cand l-am vazut pe Mickey-Mouse... Noroc ca nu sunt pofticioasa...

Anka, e bine sa mergi la un alt dr, nici mie nu mi se pare normal dupa augmentin febra mare. Multa sanatate si ai grija si de tine!

Mih, vezi ca sunt niste suplimente care au usturoi, poate au efect, intreaba si dr. Zentelul si eu stiu ca e cam tare.

Tigresa, parca vad filmul cu mancatul. Numai cu pacaleli, desene, cateodata cu "vine tiganul" numai sa bage ceva in gura. Am zis ca o las pana cere de mancare, da vine si fura paine si tot nu mananca.

Sasha, la noi e pb cu ciupitul. Nu stiu de unde a invatat, dc nu esti pe faza te "arde" de nu te vezi. Binenteles c-o cert, da uita si face iar.

Flori (36+) si fetita Alexandra (22sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput