Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Azi e prima zi de cresa si la noi.

Sunt foarte murata...

De dimineata am trezit-o destul de greu, dar cand i-am spus ca mergem la copii, a facut ochii mari si-a spus DAAAAAAAAAAAAA.

Apoi, cand a venit bunicul, a inceput sa protesteze, ca ea vrea cu mami.
Poza de la plecarea spre cresa
Am plecat pe jos cu traistutza, sacosica, etc., etc. si cu Oana de mana, tarand-o, efectiv.

Dupa muuuuulte minute am ajuns si a fost foarte incantata sa-i vada pe copii care stateau pe scaunele, asa ca s-a asezat si ea.
[http://pg.photos.yahoo.com/ph/dana_ene/detail?.dir=9728&.dnm=a84b.jpg&.src=phPOZE NOI CU OANA
--------------------------

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai ma dana, ca ma pun pe bocit asa cu noaptea in cap! pai mi-au dat lacrimile cand am vazut-o cu saculetul pe oana... si sa nu-mi zici ca e de la sarcina ca nu cred!

mihaela, la pozele voastre nu ma uit... daca contin imagini cu tort..., astept sa ajung la cofetarie, sa-mi iau niste prajituri si apoi ma delectez cu silvi. nu de alta, dar iar parca vad ca salivez ca un catel (ca doar asa am patit la pozele cu oana, si mi-a mai trimis si flori apoi poze tot cu torturi).

io azi ma duc la dentist... n-am nici un chef. mai ales ca se va lasa mai mult ca sigur cu un scos de nerv. dej aplomba e cazuta, pe mine ma doare... mi-e frica sa nu ma ia si mai rau de-atat. bine macar ca am voie anestezie, ca muream daca iar trebuia sa mi-l scoata pe viu!

stiti ce ma gandeam acum cand ma uitam la poza de grup de la intalnire?? oare la anul ne vom intelege cu copiii sa faca doar ei poza?! sa iesim noi din cadru?? nu ca n-am face si noi... da' sa fie asa, doar ei, pitici mici.

nicoleta... pai inevitabil, toamna de toamna, o sa-mi imaginez prima zi de gradinita, apoi prima zi de scoala... apoi... o sa ma uit la poze.

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Ankalaura - sanatate multa Elizei si ai grija si de tine poate reusesti saptamana asta sa te mai odihnesti si tu un pic !
Danat - felicitari, ati trecut cu bine proba cu prima zi la gradi!
La multi ani pentru Silvia si pentru toti cei care si-au sarbatorit ziua de curand.

M-am intors la servici......... E la fel de nashpa cum l-am lasat...... M-am pus pe cautat altceva, dar recunosc ca cu inima indoita, desi e salariu mic si nu prea il iau, macar e programul lejer. Nici nu stiu cum e mai bine !
Sasha e in a doua saptamana de gradi si a treia zi in care sta la program lung. MI-au spus ca mananca si doarme bine, ca mai mushca pe unu` altu`, si inca miorlaie cand il las dimineata.
Ne-am hotarat : de saptamana viitoare il mutam la Gradinita Disney, a vazut-o si tati si a fost de acord ca nu se compara cu actuala. Sper sa nu il bulversam prea tare pe copil ....

Apropo, mamici la gradi, dupa ce recuperati copilul dupa amiaza il mai scoateti afara sau nu ? Eu l-am mai scos si ajung acasa pe la 7-8 seara si nu prea mai apuc sa fac nimic. Parca ma mustra constiinta sa nu il duc un pic in parc, ce ziceti ?

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Haideti sa va povestesc....

Am fost la 12:30 sa-mi iau odorul acasa.
Am gasit-o singurica (ceilalti erau pe olitza, ea facuse deja), putin trista mi s-a parut mie (dar e posibil sa fi fost doar obosita).
Era ora ei de somn si se vedea asta.
Educatoarea mi-a spus ca e comunicativa, ca e cuminte. Problema ei e ca nu intelege tot ce spune fii-mea, dar se invata ele doua.
Altminteri s-a jucat cu multe jucarii, a papat (spune educatoarea), dar eu stiu ca Oana mananca mult, deci nu cred ca s-a saturat cu mancarea de acolo.
Meniul de azi a fost:
- dimineata: ceai + sandwish cu branza topita
- pranz: ciorbitza de legume si paste + friptura de pui cu piure
- gustare: o banana foarte mare
In rest a cazut de pe un scaunel si s-a lovit putin la buza, dar eu n-as fi observat, doar ca mi-a povestit educatoarea.

Cert este ca s-a bucurat foarte cand m-a vazut, am dus-o acasa si am culcat-o.

Am intrebat-o insa de mai multe ori daca maine mai mergem la cresa, la copii si de fiecare data raspunsul a fost DAAAAAAAAAAAAA.
Deci, cred ca i-a placut.

Sasha, si eu cred ca tot mai trebuie scosi la plimbare astia mici, chit ca e obositor.

Tot inainte !!!!!!!!!!!!

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ankalaura sanatate Elizei, sa dea Domnul sa se faca repede bine!

Mihaela_s vazut pozele de la petrecere, Silvia scumpa foc, ca de obicei. Sa fie sanatoasa si asa vesela mereu! Tortul arata foaaarte decorativ! Chit ca era de mincat!

Dana-ene sa va fie de bine inceperea cresei, dupa cum se vede din poze pare dragut acolo, asa ca eu cred ca Oana se va simti bine din prima!
Si eu ma cam chinuiesc la trezirea purcelusului meu (pe care nu-l credeam asa lenes) ca trag de el, fac zgomot si intr-un tarziu deschide o pleoapa prin ridicarea genei a dispret Saracutul mi-e si mila, asa de mic il chinui cu treziri dis-de-dimineata. Ma rog, cred ca ei nu resimt asta ca noi adultii puturosi Cert e ca de la trezire pin' la iesirea pe usa trec numai 10-15 minute. La voi cum se desfasoara? Ca pe mine una, ma trec toate apele pina il dezbrac/ imbrac, incaltz (ca nush'ce are da trebe fugarit )

Sasha.p si noi iesim dupa cresa in parc, ca deh, copilu' e plin de enerjie dupa somnic, asa ca e musai. Deocamdata nu mi-e asa greu ca mai am cateva zile de stat acasa, dar de Lunea viitoare sa vedem cum reusesc sa le impac pe toate cu serviciul cu tot

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Buna dragelor!

Am vazut pozele cu Silviutza petrecareata si cu Oana in prima ei zi de gradinitza. Frumoase domle! Frumoase!
Felicitari Onutza pentru prima zi de gradi! Fetita cuminte foc!

Deasemenea, felicitari pentru Raducu cel viteaz! Auzi tu sa nu zica el nici pas ca il lasi printre straini! Barbat in toata regula!

Io mi-s suparata....I-am facut coproparazitologicul lui Matei pentru giardia si oxiuri...si mi-a iesit antigen pozitiv de giardia.
Am sunat-o pe doctorita lui si mi-a zis sa trec joi sa-mi dea reteta si sa-l si vada ... Mi-a spus ca imi da zentel...Am inteles ca e f. puternic pt. ficatelul lor asa mik...Voi ati dat zentel puilor?

Va pupic!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Danat si Mih, multumim !

Eu i-am pregatit hainutzele de seara (de fapt la mine nu mai merge de multa vreme posibilitatea sa o imbrac altfel decat cu ce doreste ea). Ca urmare, dupa ce in prealabil, seara, alegem impreuna hainutzele, le am pregatite dimineata.
Urmeaza pipi la olitza, spalat pe fata si pe dinti, imbracat si iesit pe usa.
Cam asta ar fi programul de urmat.

Sa vedem cum o fi la iarna, ca sunt multe de imbracat... deci trebuie sa ne trezim mai devreme .

ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumim mult! Tortul a fost decorativ intr-adevar dar si gustos, tort diplomat. Am ales ornamente pe care sa le poata lua, era si ceva ornament gen vafa, cu Alba ca Zapada dar ma temeam sa nu inceapa sa planga cand voi taia tortul, ca trebuia sa o tai si pe Alba ca Zapada...am experienta cu Diana care la 2 ani a inceput sa planga cand am taiat tortul.

Dana-ene, am sarbatorit in afara casei din motive de spatiu, nu aveam unde sa stam la masa atatia...plus ca n-am avut eu nici o treaba. Anul asta vreau sa fac si ziua Dianei tot la un restaurant, sunt care organizeaza spacial pentru copii, cu clovn, distractie. Anul trecut a fost destul cu atatia copii in casa...nebunie curata!
Felicitari Oanei pentru prima zi de cresa!

sasha.p, noi mai iesim afara cu Silvia dupa ce o luam de la camin, de fapt facem un drum pe jos cand o scot eu de 15-20 de min. pana la taxi, iar in zilele cand o scoatem toti mergem in parc cam o jumate de ora.

Am scos azi si pozele de la fotograf, am lasat cele mai frumoase sa le multiplice si maine dupa ce le scot, am sa le pun si pe net.

Azi dimineata Silvia a plans acasa cand s-a trezit, dupa mine...apoi n-a vrut sa se imbrace, s-a cam certat cu tati...apoi s-a potolit si n-a zis nici mac cand a ajuns la camin...s-a pierdut repede printre jucarii. Am fost asa trista cand am sunat acasa dimineata si ea plangea... Insa dupamasa cand m-am dus dupa ea, nu voia sa vina acasa...iar am stat vreo 15 minute ca sa o conving.

Pupici!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uf, m-am uitat la poze... bine ca mancasem o amandina inainte, plus niscai ciocolata, ca altfel turbam. ca sa nu mai zic, ma tot uitam dupa alba ca zapada si nvedeam mikey mouse la decoratiuni... da' am recitit mesajul si am vazut ca intelesesem gresit!!
doamne ce frumoase se fac fetele noastre!!! e asa dulce silvi... bine ca am fetita in burtica, abia astept sa trec la rochite si motisori in par!

sasha, am primit mesajul duminica, dar eram in vizita... oricum l-am vazut cam tarzior ca sa mai raspund ca nu suntem in parc.

io mi-am scos azi nervul... n-am simtit nimicutza, a fost perfect cu anestezie... de ce naiba nu mi-o fi facut si cand am fost gravi cu andrei si m-a chinuit in halul ala?! acum parca ma doare nitelus acolo, maine dim ma duc sa-mi faca si obturatia de canal...
fi-r-ar sa fie, ca m-am saturat de mers la doctori!!!

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu tot pe fuga.
Mih - sanatate lui Mateiut.
Sasha - pai normal ca si dupa gradi iesim in parc, desi e tot ora 7, uneori mai tarziu. Welcome to the club! acum o sa intelegi de ce ma apuca pe mine miezul noptii gatind sau spaland, calcand, sau altele... He he! Si sambata iar in bucatarie, si duminica abia reusim seara sa terminam cumparaturile, luni iar la serviciu... si tot asa! Bucura-te ca ai masina ta si ai inmdependenta. Ia sa fi impartit amandoi aceeasi masina! Las' ca trece! Cresc ei

Azi am fost si la serviciu, de la 4 si ceva pana la 10. 10 Seara. A venit Ovidiu mai devreme si a stat el cu fata. SUnt dezamagita, ca am gasit-o al 10 iar cu febra mare. Desi i-am dat deja 3 doze de antibiotic. Ar fi fost cazul sa nu mai aiba temperatura. Daca si maine ii creste, merg cu ea la urgenta la IOMC.
Picaturile de ochi nu le vrea cu nici un chip. Urla de mama focului, si o inteleg mititica. Am tinut-o cu forta sa ii pun! Cred ca ma uraste! Oricum, degeaba i-am pus cate una (ar fi trebuit cica doua picaturi, de 3 ori pe zi), ca de la lacrimi cred ca s-au dus de tot. Ii dau numai cu Kanamicina, sper sa fie suficient. Dupa ce trece greul o voi duce si la un oftalmolog, sa vad care e treaba.
Nu prea am incredere in doctorita de familie. De fpat, n-am deloc.
Chiar as vrea maine sa ajung la IOMC.
De mancat, mananca putin, si cam cu toane. Nu o fortez. Macar bea lichide suficiente.
Afara nu o pot scoate, din cauza conjunctivitei. O sa vad maine. Nu ma lasa nici sa ma uit la pleoapa, sa vad daca mai e rosu in interior.
Dupa ce termin tratamentul, o las cateva zile si o duc la analize, sa vad totusi ce este. Nu cred ca e infectie urinara, ca spune ca nu o doare "pacaica" atunci cand face pisu. Apoi, pisu nu miroase a nimic ciudat, cum e la infectia urinara. De tusit nu tuseste, nu stranuta, imi spunea cineva ca poate e viroza, dar virozele aste anu vin si ele cu tuse, cu ceva?
Altfel n-are pete (imi spunea civena ca poate e pojar) - asta nu e cu pete? Practic n-are decat temperatura. Ii pun supozitor, ii trece si ii arde de glume. In seara asta iar i-am pus supozitor. Plange si ma cearta! Nici termometrul nu mai vrea sa il tina.
Cand ii spun ca tre' sa ii pun crema la ochisori, intareste" NU picatui! Chiema numai! Atata"
Imi e mila de ea de nu mai pot. Vrea afara. Nu o pot scoate. Nu ma lasa la calculator, iar eu tre' sa muncesc si de acasa - imi vin mail-urile acasa. SUna telefonul. Ea plange.
Imi terbuie o vacamnta - ziceai SASHA ca poate ma odihnesc??? :)))) Crezi ca ma lasa careva??
Hai ca va pup, am citit din urma dar in diagonala. N-am vazut pozele, sper maine cand doarme Eliza! Sa le vad pe fetele scolaritele

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput