Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Pupici la Anute, Mariute si Marinei mici si mari, precum si la nazdravanii care au suflat in tortulete zilele astea, sa fie sanatosi si sa le mearga bine toata viata!

N-am mai dat de mult de veste, am avut o saptamana cam agitata, ai mei trebuiau sa plece de ieri in Grecia cu Miruna, insa au avut o problema cu masina care s-a rezolvat in cele din urma, dar din cauza ei taica-miu a facut o criza de stomac si acum e la recuperare si regim.
Incep sa cred in semne, parca prea se intampla niste chestii brusc, Bogdan face ditai pancreatita in ajunul plecarii in Israel, ai mei se intorc din drum (ca practic cam asa a fost) cand sa plece in concediu, aproape ca-mi vine sa le zic sa nu mai plece nicaieri.
Io sunt iar intr-o pasa proasta, am ganduri paranoice care nu ma lasa sa dorm, plus ca fetele astea parca s-au vorbit, cand in sfarsit se regleaza una din ele cu somnul se strica cealalta, asa ca ma scol in continuare de cinspe ori pe noapte sa le bag suzete, sa le calmez cand se miauna sau sa o hranesc pe pitica. Si trezirea definitiva se da la 7 dimineata!

Miruneaua e o nazdravana si jumatate, vorbeste mult, a inceput sa povesteasca, e foarte foarte fitoasa si un pic cam rasfatata, dar in general ne intelegem si nu am motive sa ma plang. Am fost alaltaieri cu ea in oras, am tuns-o la Ciufolici si apoi ne-am mai plimbat nitel si m-a impresionat cat de cuminte a mers de manuta si cum stateam noi doua de vorba despre diverse aspecte importante ale vietii ("uite, nenea e supaiat", "hai sa megem cu metiou'", "becuuuu!!! s-a apins becuuu!"). Este foarte posesiva si isi apara avutul (indiferent ca-i galetusa, balon sau o amarata de revista), daca indrazneste vreun copil sa se apropie imediat se burzuluieste vanturand din mana: "du-te, du-te, du-te! peaca a tine acasa!". Pe sor-sa o iubeste in continuare cu pasiune, adica o trage de picioare, isi indeasa nasul in burta ei, o apuca foarte apasat de incheieturi, si se scalambaie intr-o suta de feluri pana o apuca pe Ina sughitul de atata ras.

Irina creste de la o zi la alta, e o hlizita si jumatate, dimineata la 7 se trezeste chinuind si gangurind la volum maxim, cred ca se aude din fata blocului. Isi roade cu spor mainile si picioarele, baleste ca un buldog englez, tot timpul ii atarna cate un lantisor din gura, si se tot strofoaca sa se ridice in fund. Daca are de ce se apuca (si de obicei ii dau eu degetele mele) se ridica foarte semeata, se tine bat cu spatele drept si se uita in jur chiraind: "ia uite, bre, ce stiu sa fac!".
Acum e faza aia in care nu mai sta nicicum, ar vrea in fund dar inca nu poate, isi coordoneaza bine mainile dar nu realizeaza cate poate face cu ele (motiv pentru care isi scoate singura suzeta de un milion de ori si pe urma zbiara cu ea in mana), e foarte activa si ar vrea sa se miste, dar n-are nici 4 luni, asa ca mai tre' sa stea oleaca. Si nici pe burta nu-i place, cand tre' sa adoarma o mai proptesc intre perne, altfel se vanzoleste in toate directiile si miauna de suparare cand se trezeste pe burta. Fraierache, o sa vada ea ce misto e pozitia asta peste vreo cateva luni!

http://community.webshots.com/user/r0isin/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI scumpei si bucalatei Silvia !!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si mult norocoasa, sa-i bucuri mereu pe mami, tati si surioara cea mare!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

LA MULTI ANI, SILVI!!!

Cristina 28+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!! pentru SILVIA
Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa. Sa ai numai soare in fiecare zi.

Sa aveti o petrecere frumoasa!!!!!!

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

SILVIA !!!!

Petrecere frumoasa!

Flori (36+) si fetita Alexandra (22sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

"La multi ani!!!" tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori zilele astea!!!!!
Nu am apucat sa va citesc prea mult, noi ne-am intors aseara din vacanta. Am fost 2 zile la Bran si 3 la Sighisoara. A fost f. frumos, Horia s-a distrat cu aruncatul pietrelor (peee) si lemnelor (ene) in rau. La Danes, langa Sighisoara, am stat la o pensiune in padure, care avea si un iaz si o mini gradina zoologica. Horia a fost iarasi extaziat, in special de lebedele de pe lac (ebe, ebe)
Sper sa ajungem sa punem si cateva poze.
Am reusit sa vad pozele de la ziua Oanei....sunt super, m-am topit dupa fustita ei...si deja vad ca a inceput si cucereasca in stanga si-n dreapta Si tortul...yammm..yammm.

Cristina, sa-nteleg ca tb. sa trimitem si pozele de la 2 ani??? Hai ca ma scotocesc si eu sa trimit una cu baietul.

Pupici.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Am intrat in fuga, am timp 15 min. sa va povestesc concediul nostru.
Peripetiile au inceput inainte de a pleca deoarece cu cateva zile inainte sotului meu, in urma nerespectarii unor reguli de circulatie i s-a suspendat permisul pentru o luna. Noroc ca suspendarea intra in vigoare la doua saptamani dupa contraventie asa ca pana la 1 septembrie a avut voie sa conduca.
La munte am fost mai multi, cu noi 4 in masina a mers o verisoara de-a mea de 10 ani si cu alta masina au mers socrii mei si fratele meu cu prietena. Ei au stat doar o saptamana, cealalta saptamana am fost doar noi si verisoara. A fost foarte frumos, fetele au fost incantate, mai ales Andreea care fiind destul de mare sa realizeze ce se intampla a profitat la maxim de timpul petrecut in aer liber. Spun asta deoarece nu prea dormea dupa amiaza, era incantata sa mearga peste tot, sa vada tot. Noaptea dormea neintoarsa si se scula mereu dupa ora 10 dimineata. Ziua alerga cat putea, se juca cu mingea fotbal cu sotul si fratele meu, aduna floricele, se cocota peste tot. Am stat 2 dupa-amize pe malul paraului Balea ( care trecea relativ aproape de cabana la care am stat), Andreea era super incantata sa arunce cu pietre in apa si sa adune surcele din padure pentru foc. Frumos a fost ca la cabana asta era amenajat un loc de joaca pentru copii, unde Andreea a ptrecut o parte din timp. Am fost o zi la Balea Lac, unde era foarte frig si se schimba cerul de la o ora la alta, ba cu soare ba cu nori. Ne-a placut ca am vazut zapada, atat de veche ca era foarte prafuita dar puteai face bulgari. Oricum, Andreea parea ca a uitat ce e zapada ca parea tare nedumerita. A doua saptamana am ajuns la Timisoara, unde am vizitat cat de cat orasul, Andreea a alergat dupa porumbei, era foarte incantata de ideea de a prinde unul dar nu a reusit in cele 3 zile cat am stat acolo, apoi am ajuns la Satu Mare unde am stat 2 zile, timp in care ne-am intalnit cu Silvia si Mihaela, doua fete foarte dragute si foarte prietenoase. Apoi am ajuns la Alba Iulia unde am vizitat Mitropolia, am vazut statuia lui Mihai Viteazu, am vizitat Sala Unirii. Aici am stat o zi dupa care ne-am intors la Bucuresti. Prima saptamana a fost perfecta pentru ca fiind mai multi a fost destul de usor, nu prea am simtit ca sunt cu doi copii mici. A doua saptamana s-a complicat pentru ca am ramas doar noi si verisoara mea, noroc cu ea ca Andreea avea cu cine sa se joace si ma lasa pe mine sa stau mai mult cu Emma, ea fiind destul de plangacioasa daca nu o bagi in seama si nu vorbesti cu ea. Dar pe ansamblu a fost destul de cuminte ca adormea chiar cand trebuia adica cand mergeam la un restaurant sau la o terasa, puteam sa mananc si eu cat de cat si sa-i dau si Andreei. Le-am facut si baie dar ziua ca seara se lasa destul de rece si noi stateam de obicei afara pana tarziu. Pe drum fetele s-au comportat binisor. Andreei ii place foarte mult cu masina si e cuminte, doarme sau sta pe mijlocul banchetei sa priveasca in fata. Cu Emma a fost mai greu ca mai plangea si atunci trebuia sa oprim. 1 septembrie ne-a gasit la Satu Mare asa ca drumul pana la Alba Iulia si apoi pana la Bucuresti (prin Brasov) l-am facut eu la volan. Ceea ce m-a stresat destul de mult, mai ales ca atunci cand plangea Emma opream pana se linistea, plus ca eu nu aveam experienta la volan si a trebuit sa fac atata drum si destul de greu cu foarte multe serpentine periculoase la care eu nu ma pricepeam. Dar am ajuns intregi acasa. Pe drum mi s-a intamplat totusi ceva. Pe la Otopeni sau Baneasa, nu mai stiu exact, in fata noastra dar pe contrasens, o masina 4x4 care avea viteza a lovit in plin un catel, efectiv l-a spulberat ceea ce m-a impresionat in asa mod incat am inceput sa plang. Am vazut foarte clar cum cainele a fost sfartecat si cum a tasnit sangele din el. Am plans vre-o 10 minute, eu care nu prea sunt prietenoasa cu cainii in general. Dar sa vezi asa ceva e de nedescris ce poti simti. Cred ca daca era om lesinam acolo la volan. Dar sa revin la oile mele. Cel mai mult m-am bucurat faptul ca ambele fete au avut o pofta de mancare cum n-am mai vazut. Andreea manca de toate tot timpul, si cu noi la masa si intre mese. Era inebunita dupa friptura de pui la gratar. Emma nu se mai satura de laptic, a trebuit sa beau ceai de chimen si anason. Acum nu stiu cum s-a mai calmez pe Andreea ca s-a obisnuit sa stea cam mult pe afara, aproape toata ziua. Asta e daca stam la bloc, e mai greu.
In rest, Andreea e destul de cuminte, se joaca singura, vorbeste tot timpul si-mi cere atentia doar atunci cand ma vede cu Emma. De inteles nu intelegem nimic, are putine cuvinte pe care le spune cat de cat pe romaneste. Vrea sa manance singura cu lingura, cu furculita, de baut bea de mult singura, bea foarte multa apa si ma inebuneste cu apa, tot timpul cere. Ii place baia la nebunie ca ma pune si in timpul zilei sa-i fac dus, ceea ce e destul de greu pentru mine sa-i fac ziua ei si seara Emmei. De regula Andreei ii face sotul seara. O iubeste pe Emma foarte mult, cand se trezeste intreaba de ea, daca nu e in preajma ei intreaba de ea, vrea mereu sa o ia in brate, s-o mangaie, s-o pupe. E foarte sufocanta, ii place sa se culce langa ea, isi baga mereu capul la gatul ei sau il pune pe burtica (iar eu n-o las si ea tipa), o face sa rada, o gadila, cand zic eu ca a facut kk Andreea vine si o miroase si pe urma zice "puuuh". Ii zangane jucariile la ureche, cand o adorm zice "sssss" cu degetelul la gurita dar degeaba ca nu stie sa vorbeasca in soapta si tot o trezeste daca nu inchid repede usa dormitorului. E foarte cocheta, umbla mereu in dulapul cu lucruri si-mi cere s-o imbrac cu ce vrea ea, uneori o schimb si de 6 ori pe zi dupa cum are chef domnisoara.
Emma e foarte vioaie, da din maini si din picioare, isi apuca picioarele cu miinile dar nu le baga inca in gura, nu vrea suzeta deloc in schimb isi suge degetelul la fel ca Andreea (acelasi mod de a tine degetul in gura). Daca ma apropii de ea ma mangaie sau imi da palme, rade tot timpul spre deosebire de Andreea care era destul de serioasa. Dimineata de la 7-8 cand se trezeste e vesela, gangureste si chiuie de una singura, mai adoarme, asta pana pe la pranz cand nu mai sta deloc singura, trebuie sa vorbim cu ea altfel plange de o aud toti vecinii. De adormit in timpul zilei adoarme numai leganata si intotdeauna dupa o repriza de plans. Dupa baie mananca si adoarme singura in patut. Cel tarziu la 9 seara e pe taramul viselor si nu se trezeste pana la 5-6 dimineata cand mananca. In timpul zilei o pun cate 5 minute in fundulet de vre-o 3 ori pe zi . Asa ii place foarte mult, nu zice nimic, se uita in jurul ei foarte mirata. Dar pana la 5 luni n-o las mai mult de 5 minute. Pe urma vom vedea in functie de cum va iesi ecografia de sold.

Cam atat, sper ca n-am uitat nimic ca in ultimul timp stau cam prost cu memoria si uit diverse chestii de pe o zi pe alta.

Am pus si poze in album de la mare si de la munte, sper sa le vedeti.

http://community.webshots.com/user/iuliana76

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

pentru printzesa SILVIA !

Abia astept pozele, Mihaela.

Flori, si eu am impresia ca Oana e tare micutza, dar asta e, nici eu nu-s mare, cu toate ca mi-ar fi placut sa semene cu Cosmin, care e inalt.

Daniela (17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

LA MULTI ANI SILVIA!

Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si sa ii bucuri pe parinti!

Am fost in week-end o zi la Slanic, si am fost foarte incintati, strandul este foarte dragut, iar apa si aerosolii foarte buni pentru sanatate. David nu a vrut sa intre in apa de data asta, nu imi dau seama de ce pentru ca el era primul la balaceala de obicei. Dar si la baita seara a inceput sa nu ii mai placa.

Cristina, trebuie sa imi repar calculatorul ca e bolnav si raspund la restantele de pozici.

roisin si iulianelor sunt superbe povestirile voatre cu doua nazdravane, chiar daca pare greu tot frumos este

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI SILVIA!!
Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput