Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

LA MULTI ANI! pentru David la implinirea varstei de 2 anisori. Sa fie fericit alaturi de parintii lui.

Spunem si noi LA MULTI ANI !!!!!!!! tuturor Mariilor si Mariutelor si Marinilor de maine Sa fie sanatosi si la punga cat vor ei.

Anka asa e cu gradi, dar am zis sa-l mai tin 1 an si sa-l dau de la trei ani pt ca la gradi articulara unde vreau sa-l dau nu primesc mai jos de trei, iar la camin de stat nu il duc. Si camin particular nu exixsta inca din cate stiu. Asa ca.... asta e. Eliza s-a dezvoltat f bine la gradi din cate vad.

MIhaela felicitari pt Silvia, e fetita mare ce sa mai discuta si cuminte. Te-ai pregatit pt serviciu. Mie imi vine tare greu sa plec de acasa. dar sunt convinsa ca o sa ma acomodez.

Liliak am vazut poze cu Andra - inginer constructor. e tare simpatica.

Va pup, ma duc la bucatarie ca fac ceva dulce pt maine.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LA MULTI ANI in primul rand sarbatoritilor zilei de azi, si anume Maria - don'soara de Roxana77 si lui Matei - don'sor de Mih!
Sa fiti sanatosi, puternici, veseli si sa le aduceti nuuuumai bucurii parintilor vostri!

De asemenea, zicem LA MULTI ANI si celor care poarta numele de Maria sau derivate, atit copilasilor cat si mamicilor, bunicilor, etc. Sananate si tot ce va doriti!

Si noi am incercat variante referitoare la olitza, chiar si statul doar in chilotei (ti-e si drag ce scump e in chilotei boxer care i se muleaza pe bucutze ) dar nici 10 min nu a stat ca l-am observat ca nush-ce facea cu manutzele pe parchet. Cand ma uit mai bine...pfffff intindea ceva ud! Ce sa fie ud deodata pe parchet? Ma uit spre putza 'mnealui, chilotul parea uscat...dar cand bag mana mai intre picioare, fleasca tot! Si pe picior se prelinsese pina pe parchet. Iar incantarea cu (,)care intindea rezultatul era imeeensa! Asta a inteles el din statul in chilotei. Nu mai zic cate explicatii, munca de convingere, parca-l frige olitza! Cred ca vom cumpara un colacel de pus peste colacul wc-ului, poate asa il tenteaza. Altfel, zice caca si cand face si cand nu face...
Un pas inainte este, cred eu, faptul ca nu mai suporta sa stea cu kk in pampers, imi sugereaza sa mergem la el sa-l schimb, ma ia de mana, ma ridica de pe canapea. Lupta grea frate!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI MARIILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!

pentru ANA MARIA, MATEI, DARIUS si DAVID !

Multumim si noi pentru urarile primite si pentru toate gandurile voastre .
La noi a fost foarte bine, ne-am simtit fain, puteti sa o admirati pe Oana in poze AICI.
Apoi am fost de luni pana ieri la munte cu Luca (UCA), prietenul fii-mii.
Tare bine a fost. Pacat ca a trecut repede...

Am vazut pozele de la intalnire. Se pare ca v-ati simtit excelent. Ce copii mari si frumosi avem, mai mamicilor !

Sisi, camera Petrei m-a dat gata. E ceva nemaipomenit, nici n-am mai vazut ceva la fel de frumos.

Daniela (17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Va multumim frumos pentru urari!

Spunem si noi LA MULTI ANI tuturor Mariilor , Marinilor si, bineinteles, La multi ani Mariei, frumoasa nascuta in aceeasi zi cu teroristul meu.

Va pupacim!

Mih si nazdravanul Matei
Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Maria!!!
Matei!!!

si normal, tuturor mariilor si mariutelor!!!

eu am ajuns azi cu rezultatele la doctor, nu mai fac injectii, e bine, si esarfa de cordon mi-a zis ca e pus ca stetoscopul. important e sa nu-l dea peste umar. sper sa stea cuminte zgatia!!

Cristina 27+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

MARIA!!!!, pt. o fetita asa frumoasa (mamico sa fii fericita!) si pentru nazdravanul MATEI!!

Cristina ca nu mai trebuie tratament. Pupici pt. Iris cea cumintica, ca mama ei... Lasa draga esarfa, ca e d-soara.

Am fost si eu ieri la echo, sunt bine unul are 2,5 kg si celalat 2,2kg. Dr. mi-a zis ca pot sa nasc normal pana la urma, asa ca voi face o epidurala. De acum incolo, ma pot astepta oricand. Oricum doctora mi-a zis ca am fost cuminte pana acum.

[b]Dana_ene
faine pozele, in special cele cu Luca de gat . Am admirat si fustita, dar mai ales cureaua care m-a dat gata.
Ce face bebele din burtica, ce e?

Alex a fost ieri la gradi "provizorie" cum va spuneam, n-au venit decat cativa copii. Oricum e tare frumos, au o curte mare,plina de verdeata, au chiar si o microferma cu ceva animale. Sala e cam micuta, dar avand in vedere ca sunt putini, e OK. A venit super incantata, ii tot striga pe copii pe nume, cred ca n-o sa aiba probleme cu acomodarea.

Flori (36+) si fetita Alexandra (22sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pentru sarbatoritii zilei: MARIA si MATEI !!!!
Si de asemenea pentru Marii si Marini de prin casele voastre sau prieteni, cunoscuti!

anka, am uitat sa spun si eu ce stiu despre vigantol: se da pana la 6 ani in lunile cu mai putin soare, in general oct-mart. Daca lunile sept. si apr. sunt ploiase, fara soare prea mult, se da si in lunile astea. De preferat 3 picturi in lingurita sau 2 direct in gura. Asta zilnic. Nu stiu nimic despre doza saptamanala, n-am mai auzit asemenea prescriptii. Vigantolul e necesar, pentru ca vit. D se gaseste in destul de putine alimente si nu poti stii daca ccc copilul a luat doza necesara, in perioada asta de crestere e foarte importanta asimilarea calciului. Nici eu nu-i dau Silviei vitamine, mananca foarte bine din totdeauna si n-am avut motive sa suplimentez doza de vitamine pe care o ia din alimente, insa cu vit. D e altceva.

dana-ene, am vazut pozicile de la aniversarea Oanei, yam-yam ce tort buuuun! Iar Oana o scumpa ca de obicei...vad ca ea si cu Luca sunt ca fratii!

danat, faza asta cu intins pipi pe jos am avut si noi...riscul meseriei!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Multumim de aprecieri .

Flori, aoleu... s-a apropiat termenul !
Imi place ideea asta cu microferma la gradinitza.
Foarte dragut!
Sa stii ca fustitza a fost cumparata cu curea cu tot. A fost smecheroasa fii-mea, nu ?

Mihaela, cum ca fratii ? Mai mult...!

Abia astept sa vad pozele de la petrecerile celorlalti puisori.

Noi pe Oana am incercat sa o facem sa se simta cat mai bine.
Vineri, de ziua ei, i-am facut toate mofturile, toate poftele, inclusiv am mers la ora 8 seara la "pissa", adica la pizza, sa pape fata de pe "caun" (scaun) cu mana ei pizza.
Ei !
Cred ca s-a simtit bine, eu asta imi doresc ca in fiecare an, de ziua ei sa o fac sa se simta super!

Daniela (17+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUM 1 OANA MARIA

ALBUM 2 OANA MARIA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Asa e Dana-ene, fratii nu se pupa asa
Foarte frumos ce spui tu, cum v-ati purtat de ziua ei cu Oana...e o zi speciala si ei trebuie sa simta asta!

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Maria
Matei

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte doar de impliniri.

La Multi Ani si sa ne traiasca cu numele toate Mariile, Marinii.

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput