Calatorie... in timp
Raspunsuri - Pagina 8
devylla spune:
in continuare esti glaciara iar eu refuy sa mai discut.Daca mai ai ceva de adaugat exista PM.
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
brendamitran spune:
Nu ma obosesc....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Jocelyn spune:
Rushinica
Am zis si eu ca am pus un topic cat de cat dragut si cand colo, a iesit
Va rog eu mult, nu va mai certati asa, parca suntem la gradinita.
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."
devylla spune:
ok eu zic ca ne-am razboit destul!
Recunosc ca am fost rea de gura si iute la manie....da nici voi nu ati fost prea departe de mine.
Asta e oamenii se mai cearta da'mai si termina,asadar narancea scuze ca am sarit asa,ce sa ii faci daca limba romana are mai multe intelesuri.
Scuze Jocelyn acum hai sa continuam despre Calatoriile in timp.
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
narancea spune:
na, oricum jos palaria, nimeni nu s-a exprimat asa de frumos cind m-a facut albie de porci hahahahahahaha no problems , noi sa fim sanatosi !
uki spune:
buna!
n-am putut sa ma abtin sa nu citesc... nu continuati? ati fost simpatici pana acum, pe bune
revenind la topic, eu aveam un vis, care s-a spulberat... cand aveam io 14 ani si citeam de zor Winnetou, vroiam sa plec in Vestul Salbatic sa-l intalnesc pe acest stimabil domn... cu pene pe cap, ca deh... nu ma gandeam ca poate o f dat coltul... si vroiam sa-mi cumpar si cal...(bey, sa nu va radeti ) asaa...deci, cum ar veni, mi-ar place sa ma intorc putin in 1880-1900, doar putin, sa vad si eu cum scalpeaza indienii pe dusmani(moama, ce cruda sunt) si... sa vanez ursi grizzly...
vise taica... astea chiar nu mai devin realitate!
Sarbatori fericite dragilor, astia de peste mari si tari...
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)