Calatorie... in timp
Raspunsuri - Pagina 5
brendamitran spune:
Sa plec,adica sa nu ma mai intorc never,oameni buni!
Ce vizitat? Ca de vizitat am tot vizitat.....sa plec de tot!
In fine,e un vis..........dar unele vise pot deveni reale.
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
narancea spune:
da brendutza, cum zicea unchiu narancea o data : visele care ramin numai vise, nu sunt altceva decit minciuni ....
asa ca action mama action ! te asteptam !
devylla spune:
Bre vad ca sunteti off topic,,da' chiar si asa imi spun si eu ideea cu calatoria in timp.
Mi-ar fi placut sa traiesc in Venetia prin anii 20-25,eheee ce frumos se mai distrau pe atunci barbatii cu curtezanele parfumate,gatite,educate si culte.Asa sa tot traiesti.Amintindu-ne brusc de Calea Plevnei.......Bine nu daia vroiam eu sa traiesc atunci....asta am vazut intr-un film si mi-a placut teribil.
Si mi-ar fi placut foarte mult sa traiesc vreo un an pe vremea samurailor,prin anul 1550,da nu mai mult ca nu as fi rezistat la sistemul lor sever de atunci,sau poate ca da daca eram vreo japonica si moa.
Narancea tine-o tot asa!
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
devylla spune:
quote:pei cu ca vad ca iti place cel mai mult
Originally posted by narancea
ok asa o s-o tzin mama... da cum sa fie ? asa ? sau asa ?
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
narancea spune:
I will do so
eu acum am vazut pozele tale .... wowwwwwwwwwww my god ! bune bubulinele !
brendamitran spune:
Pai......Narancea,poate ai vreun prieten care vrea sa se insoare cu vreo romanca
ce action mama? Cu ce? Cum? Poate sa ma ia vreunul de nevasta si sa ma duca la el acasa,altfel.....nu prea vad cum as putea avada de aici.......
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
devylla spune:
quote:
Originally posted by narancea
I will do so
eu acum am vazut pozele tale .... wowwwwwwwwwww my god ! bune bubulinele !
iubirea mea
bubulinele
Sabina
narancea spune:
brendisteanco pai pune-te la bataie pe www.dating.dk ca precis se gaseste un danez sa te ia si eu vin la nunta daca e rost de
Jocelyn spune:
Narancea, da tu esti informat, nu gluma :P
O sa recomand unei prietene
"If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years."