Calatorie... in timp
Nu s-a inventat inca masina timpului dar banuiesc ca multi si-ar dori sa calatoreasca in timp si vorbind despre trecut, in ce loc de pe lume v-ar fi placut sa fiti si la ce moment al istoriei? Ati fi preferat sa traiti in alta epoca mai degraba decat acum? Au mai fost filme pe tema asta si de acolo m-am inspirat
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."
Raspunsuri
Rayuela spune:
ce pacat ca nu scrie nimeni la subiectul asta
Am sa sparg eu gheata.As fi vrut sa traiesc in Bucurestiul interbelic,sau in Franta la inceput de secol!(nu m-ar deranja nici Franta actuala,sincera sa fiu)
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
ai scris de te-ai rupt rayule hahahahahahaha e lasa ca ai trait in Bucurestiul ala postbelic ! bun si ala decit nimic... ih esti si frumoasa foc de Frantza, ce face ala sus acolo, nu mai tzine de loc ochii pe voi hahahahaha nu va vede ma ce scrietzi aici ? v-a lasat in seama mea si s-a dus hahahahahahahaha
narancea spune:
eu nu as vrea deloc in trecut, eu as vrea in viitor. Bucurestiul anilor 3050, undeva ! hmmmmmmmmmmm tot asa pline de figuri or fi gagicile ? tot grase, dolofane ? or mai fi gagici, sau o specie demult disparuta ? mincatoarele de suflete hahahahahaa piese de muzeu...
daca ar venii ceva extraterestre, sa ne facem treaba cu ele, atunci am putea repede sa va dam la o parte, bye bye girls, sorry we dont need you anymore.... si pac in ocean cu voi !
si noi sa umblam cu extraterestrele alea ........... mmmmmmmmmm bune la gust, fete umblate in univers, care stiu ce e viteza luminii.
hmmmm anul 3050 .......... no women, no cry....
noi in anul trei mii
cind femei nu vor mai fi
o sa avem fete universale
care sunt fenomenale
Natasa spune:
Plictiseala mare in Danemarca, domnule! :) Narancea, vezi sa nu ti se implineasca visul mai devreme la cit de amabil esti cu femeile! Vad ca esti suferind in amor, ti-au mincat femeile sufletul si vrei sa scapi! Fugi!
Natasa spune:
Revenind la topic, eu m-as duce sa-l cunosc pe Stefan cel Mare. Si as mai avea si alte personalitati pe care as vrea sa le intilnesc. Epocile in sine sint facute de oameni, ca altfel, fiecare perioada le-a avut pe ale ei- bune si rele- si mi-ajung cele de azi!
narancea spune:
natasinca ..... natasinca .......... auzi ma esti rusoaica ?
eu sufar de toate cele mama, numa de amor nuuuuuuuuu hahahahahaha
sau undeva in trecut, undeva pe la inceputuri mi-ar place sa fiu, why not ? undeva in gradina edenului.... singur singurel, intre pomii si flori. eu si cu adam ! aaaaaaaaaaaaaa il operam pe loc, scoteam toate coastele din el si nu mai avea papagalu ala cu ce sa plateasca facerea vostra ! hihihihi mi le puneam de git pe sfoara si ramineam eroul planetei, omul care a salvat pamintul, nice guy
si azi unblam totzi cu capre....
Natasa spune:
Nu-s rusoaica, sint rusofila. Mi se trage de cind am ramas gravida si noi (eu si sotul meu) aveam in cap numai nume rusesti de dat copilului, dar ne-a sarit familia in cap :). La al doilea nu ne mai lasam asa usor!
iarina spune:
Cred ca mi-ar placea sa traiesc in Grecia antica....da' sa calatoresc si in Bucurestiul interbelic, si in perioada in care a trait Alexandru cel Mare, s-o vad in carne si oase pe Cleopatra si pe Nefertiti.
Jocelyn spune:
Narancea, cui nu i-ar placea in viitor? Dar dat fiind ca nu stim ce ne asteapta acolo... apropo v-ati adapta mai usor la o lume automatizata complet, cu roboti, ca in filmele SF sau la o lume primitiva, fara masini, fara telefon etc. Ce-ati alege intre astea doua?
Filmul "Equilibrium", daca l-ati vazut, propune un viitor oribil, credeti ca ar fi posibil asa ceva?
Cred ca mi-ar fi placut sa fiu prezenta (dar nu pentru mult timp) in Germania care se refacea dupa razboi, in America la cativa ani dupa razboiul civil, in general in perioada infloritoare de DUPA razboaie.
Eu am sperat sa fie un subiect care sa capteze interesul cat de cat
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."