Machiaj si coafura (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

bubu05, nu reusesc sa iti dau PM. Vreau sa aflu si eu nr. de tel. al cumnatei tale, pt. machiaj. Am nunta pe 20 mai si mi-a placut cum
te-a machiat pe tine. Ma poti ajuta?
Iti multumesc!

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

daca reusesc sa depun actele la primarie atunci pe 6 mai am cununia. voi stiti pe cineva care sa vina acasa pt coafat si machiaj? sau un salon in zona piata romana care sa faca si machiaj si coafat ca sa nu alerg dintr-o parte in alta? eventual si niste preturi? multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Catya ti-am trimis si eu un mesaj pe PM dar nu am primit nici un raspuns. Sunt nerabdatoare sa aflu care e salonul de care vorbeai

Mergi la inceput

fetele care locuiti in centru, la p-ta romana vis-a-vis de coloane este un salon cu fete tare simpatice si preturi foarte rezonabile adica 500.000 coc si 350.000 machiaj. maine am programare la ele si o sa va spun cum a iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

irinabobe, daca tot te duci maine la acel salon, poti sa te interesezi daca fac si proba pentru machiaj/coafura de nunta si daca se deplaseaza si acasa?Multumesc in avans!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

ok dyadya intreb. in general toate saloanele fac proba dar contra cost adica mai platesti inca odata 500.000 +350.000. oricum fata de alte saloane preturile mi se par foarte rezonabile. pe la alte saloane pretul e de 850.000 coc +500.000 machiaj. hai ca intreb si iti spun duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Irina imi poti spune cum se numeste acest salon? As vrea sa ma duc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Fetelor, mai am 4 saptamani pana la nutna si nu am coafeza si... machioza... adika coafeza pe care o aveam lucreaza in ziu respectiva si ar trebui sa mergem acolo la salon, si e si mama care vrea si noua ne trebuie neaparat acasa... Stie cineva o coafeza si o machioza buna buna care sa vina acasa? serios, sunt putin cam speriata ca nu am nimic aranjat... in acest domeniu...

Ma gandeam la salonul ala din Carfur Orhideea? A fost cineva acolo? Sau la Mall Vitan sau Plaza din Militari?
Stie cineva ceva despre? Credeti ca e scump rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Laura10, eu am fost odata la Salonul din Mall Plazza, ceva cu hair revolution parca, dar nu mai stiu sigur. Mi-a facut o tipa de acolo un coc foarte interesant, si cand am intrebat-o detalii mi-a zis ca vine acasa dar sub 50 euro nu se deplaseaza. daca vrei mai multe detalii da de stire, ca am si cartea ei de vizita pe undeva. Dar, repet, eu acolo mi-am facut un coc de proba, nu am referinte de la altcineva. Ti-am scris mai mult pt pret, ca sa stii cam la ce sa te astepti la astfel de saloane.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

maduza salonul se numeste fila. este vis a vis de libraria de la coloane. eu am foat foarte multumita si de pret si de ceea ce au realizat fetele de acolo.

Mergi la inceput