Impreuna, Timisoara! (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Raspuns pentru
liliana csaki

Fetele nu ti-au raspuns pentru ca ma asteptau pe mine...
De ce?
Eu sunt hair-stylist.
Intr-adevar, la noi , in saloane, in aceasta perioada de nunti, se lucreaza numai cu programari, cu mult timp inainte.
Eu in acea sambata, in 17, nu sunt la servici, deoarece imi sarbatoresc aniversarea.
Te serveam cu siguranta.
Mai am doua colege, care lucreaza atunci, dar am vorbit deja cu ele, au programari, chiar mirese si dureaza mult cu ele, mai ales ca sambata avem program scurt.
Incerc, dar nu-ti promit, sa iau legatura cu fetele din alte saloane sa vad ce locuri libere au...apoi te anunt pe PM.
Bine?
Te-as ruga sa-mi scrii, cand ajungi in Timisoara...la ce ora?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,

Azi m-am cam chinuit si eu cu postarea,caci merge taaaare greu informatia pe net...
Dragelor,azi am avut zi relache:am tras si un puiut de somn la pranz,ca asa se cade la omu' sanatos....si cand ma gandesc ca se apropie serviciul...Inca un picut...
Am pregatit si mancarea...supa de rosii si tocana de cartofi...Usor si rapid...
Dupa-amiaza am fost la o plmbare...in cartier...
Suntem o familie de oameni domestici..
Silvana,bine ca te simti bine...
Lili,mult succes cu nasterea...
Dedy,multam' fain de urare!
Mihi,cred ca ar trebui sa il intrebi pe Octa ce si-ar dori sa primeasca..
Doris,chiar ca vesti bune de Mary si Brigi...Sa fie sanatoase!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna seara,
Mihi ti-am trimis PM cu mailul si l-am adaugat si pe Octa in lista. Tu la ce te-ai gandit pentru Octa de ziua lui? Crezi ca i-ar face lui bine sa mergem o shleahta de femei ... pe care nici nu le cunoaste, la el la spital?
As avea eu o alta propunere ... dar nu stiu cat de buna e:
haideti sa ne dam vineri seara un punct de intalnire ... nu stam mai mult de 1 ora. Punem mana de la mana si ii dam lui Mihi sa-i cumpere un animalutz frumos de plus, sau orice alta jucarie ce i-ar putea insenina viata.
Faza cu ... sa mergem toate la el ... eu o exclud ... e parerea mea.
Astept si alte sugestii.

cristina_nagy bine ai venit, cu intarziere - abia acum te-am zarit, pe topic.
Te-am trecut in listutza noastra ... asa ca te mai asteptam. Sarcina usoara si un BB mancacios si sanatos.
liliana csaki vad ca ti-a raspuns Doris deja. Are dreptate ... asteptam un semn de la ea. ... daca ea nu te poate ajuta ... noi ... degeaba.
dedy merci de urari. De unde ai stiut ca sunt si Maria?
O mica problemutza am cu tine ... daca m-am oferit sa deschid capitole ... asta nu inseamna ca m-am decretat si sefa pe aici ... te rog io mumos ... nu ma mai apela cu de-astea.

No ... cam atat. Va pupez pe toti si toate.

Miro

Mergi la inceput

Miro, sorry, dar cred ca nimeni in afara de Dedy, nu a stiut ca te cheama si Maria.

Asa ca, fetelor, in cor, o serenada pentru Mirona- Maria!

La multi ani pentru maine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara fetelor.Sper sa nu mai am probleme cu compu sa fiu alaturi de voi.
Angelanu mai fi trista.Toate la timpul lor.N-a fost sa fie.Poate D-zeu a vrut asa sa fie luna viitoare.Despre cotizat nu stiu ce sa-ti spun.Nu cunosc pe nieni care sa fi fost in aceasta situatie.La nasteri sau alte interventii mai stiu cate ceva.
MironaLa multi ani!Tot ce iti doresti.
DorisIntradevar asteptam reactia ta si daca am vazut-o da-mi voie sa incerc eu sa o ajut.
Liliana CsakiSora mea e coafeza am sa incerc sa dau de ea maine si daca nu rezolvi cu Doris poate te ajuta ea.Daca e cazul iti trimit nr. ei de telefon la PM.

Mergi la inceput

Angi, e ok, eu chiar nu puteam in acea sambata, imi tin ziua...
Deci, din punctul meu de vedere, e ok, ma bucur ca o putem ajuta pe
Liliana, oricum mai incercam si eu, in ultima instanta, o facea mama mea, si ea e tot coafeza, la Lux, in Centru, dar cu nuntile astea, programari full.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Inca o data in cor, toate, un calduros
LA MULTI ANI pentru Ana- MARIA!!!

si sa ne traiti toate Mariile, Mariutele, Marioarele noastre dragi, mame, bunici, surori, prietene!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc Doris,de urare....!!!

LA MULTI ANI !!! zic si eu tuturor...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

LA MULTI ANI PENTRU ANA MARIA!
DorisNici eu nu am garantia ca sora-mea e libera dar pot sa intreb.eu imi tin ziua in 16 ipreuna cu Angy-utza mea cea mica la Petito.Si noi am vrut tot in 17 dar acolo era ocupat.
Ce facem cu fetele,hai sa ne punem de-acord si sa ne intalnim sa serbam deodata.

Mergi la inceput

Angi, nu stiu ce sa-ti spun, sigur vom face o intalnire, spre sfarsitul lunii, eu am musafiri in 17, familia, nasii, finii...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput