Impreuna, Timisoara! (20)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Si eu vin..........
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
angy11 spune:
Cand am citit mesajul lui Mihi despre transplant si compatibilitate mi-a fost clar despre ce boala e vorba.Apoi Doris a confirmat.Am sa vin si eu acolo,maine.Sper sa nu intervina nimic.Si daca intervine trimit pe cineva cu banii.Dar sigur contribui.
diana1971 spune:
Fetelor imi pare sincer rau pt acel copilas,sa dea Dzeu sa se inasanatoseasca cat mai repede.... Cati ani are? Eu nu cred ca pot veni vineri...dar daca faceti pusculita pt transplant voi contribui si eu, voi mai anunta pe la mine pe la scoala si pe la sotul meu la servici pe forumul lor,ei oricum corespondeaza pe net cu multe alte firme.
Pe mine ma cam socheaza chetsiile astea. hai sa va mai spun ceva.. la mine pe scara stau 2 copii cu diabet...unul are 1 an si 6 luni si celallat 11 ani. Ce se intampla?? cand eram mica nici nu auzisem de boala asta ...si acum e pe toate gardurile!
Ana - merci... se poate, acum ma simt ok .
Bulina Buclucasa- deci tot la Bega nasti, si eu ..dar eu sunt la dr Karadja.Si eu tot cu peridurala vreau sa nasc dar nu vreau sa-i las foloseasca forcepsul...in nici un caz.Eu voi naste in noiembrie pe la inceput.
hai sa-ti spun un secret : nici nu-mi vine sa cred ca eu voi avea bb... parca nu e vorba de mine.Iti doresc o nastere usoara si sa fiti sanatosi tun !
In ce priveste INTALNIREA....din 13 sept sunt a voastra oricand ... daca se poate sa fixati intalnirea dupa 13....ar fi super !!!! nu vreau sa stric programul la nimeni dar nu ajung weekendul asta si luni e ziua mea asa ca am musafiri .
va pup
diana
danyella_1982 spune:
Ma numesc DANIELA , da toata lumea-mi zice DANA!Sotzul meu, ADY, si-a serbat ziua de nastere in 8, de Sf. Maria !Am un baietzel de 6 luni si ceva... si-l cheama DARIUS !
Sunt colega de lucru cu SIMINA ... SI AM CITIT MESAJELE VOASTRE DAR N-AM SCRIS NIMIC DEOARECE M-AM GANDIT CA N-O SA AM TIMP IN FIECARE ZI SI MI SE PAREA CA NU-I IN REGULA SA MA BAG IN SEAMA O SINGURA DATA SI APOI CINE STIE CAND.... DUPA CATEVA ZILE IAR....
AM ASTEPTAT SA AM TIMP SA SCRIU IN FIECARE ZI .... APROXIMATIV....De fapt eu am timp de navigat pe net decat noapte - dimineatza , intre orele 23 -02 !!!
Va multzumesc de primirea calduroasa si mai vorbim
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Deci, ne intalnim asta seara, da?
Diana, am inteles ca nu poti veni, atunci la urmatoarea intalnire, cand aducem pusculita...
Angy, te asteptam, speram sa nu intervina nimic...
Eu si Miro, venim sigur...
Mihi, daca ai citit, raspunde-ne daca vii diseara...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Buna timineata,
m-am trezit cu o intrebare: cum as putea face ca si patronul meu sa faca o mica sponsorizare?
Ia dati si voi mai multe detalii ce si cum se face?
Primesc ei o scutire de taxe daca fac o sponsorizare?
Putem vorbi cu Danitin si sa se alcatuiasca si o lista cu cei care au sponsorizat?
Daca mai apar si la TV ... io zic ca o vor face mai multi, nu?
Astept .... va pupez.
Miro
Doris-Alina spune:
Ingerash, chiar ma gandeam inainte sa postezi cu initiativa ta...
Poti si tu sa-l ajuti pe Octavian, in scoala ta, apropo, la care Colegiu esti?
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
La asta ma gandeam si eu Miro, toata noaptea mi-am stors creierii, si acum de abia vad tastele...
Cum sa facem, si directoarea mea probabil ar face o sponzorizare, de fapt, asta nu e sponzorizare, e o donatie, dar cred ca toti patronii vor sa-si auda numele firmei, asta e clar...Ma mai interesez sa aflu cum sa facem...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Cred ca singura modalitate, ar fi numai cu ajutorul lui Danitin...
Pe langa anuntul care-l va baga, poate rezolva sa faca o emisiune, in care sa apara si Mihi, si poate cateva dintre noi, care au curaj, si nu sufera de trac, in care sa expunem intreaga poveste a lui Octavian de la A la Z.
In aceasta emisiune, sa apara pe ecran, conturile in care se pot dona bani, dar sa existe si o linie telefonica in direct, unde oamenii sa-si poata da identitatea, sau numele firmei pe care o reprezinta, si astfel s-ar face si reclama.
Zic si eu, ne raspunde Danitin cum crede ea ca e mai bine.
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Doris ... io azi iar is de la 10 la 7. Asa ca pe la 9.30 fug spre lucru ... si ma bag si la libraria fenomenala de langa noi ... poate poate gasesc o pusculitza.
A! Stai ca is doua librarii ... dar una e mai mult cu carti ... las ca ma descurc eu cumva ... daca nu poate gasim deseara la benzinaria aia.
Altfel ... cred ca pe la Kappa Terra o sa mai gasim ceva.
ok. Deci pusculita pentru transplant o iau eu, ok?
Va
Miro