Impreuna, Timisoara! (20)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Mihi spune:
Salut fetelor!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Mi-e teama sa nu va coplesesc cu problemele mele, dar nu stiu daca ma credeti dar in ultima vreme prefer sa vorbesc cu voi decat cu oricine alcineva!
ieri am aflat ca e musai transplantul si tare am frost nacajita!
Azi dimineata a fost varul meu cu Bianca sora mai mica a lui Octavian
sa-i faca analize si peste cateva zile aflam daca e compatibila!
Trebuie facut in max 2 luni transplantul!
Eu le-am spus sa nu ramana aici, ca nu cred ca au atata experienta dr-ii de aici dar dr-ii spun ca daca sunt compatibili nu primesc aprobare pt dincolo!
Maine nu putem sa ne intalnim fetelor?As avea nevoie de umarul vostru!Macar 1 ora.
Cred ca ideea lui Miro e buna, si chiar am sa intreb sa vedem nu-l lasa pt 5 min afara la aer si at v-ati intalni personal!
As vrea sa-i fac viata mai frumoasa si sper ca nu pe ultima suta de metrii ci doar pana iese din nebuloasa asta.
Eu n-am indraznit sa va cer o mica contributie fiecare aveti problemele voastre. Ei cam au probleme financiare, deoarece au impins destul la dri(iar nemernicii desi nu au nici o garantie ca va trai i-au primit), dar ii mai ajuta parintii lui din pensia lor si fratele lui si noi,Lili nu mai are parinti.
Ieri am intrebat-o pe Lili, sa nu incep sa strang bani pt transplant, si ea mi-a zis "cum sa ceri bani de la oameni pana nu avem o hartie la mana sa le aratam", dar eu i-am spus ca sa nu fie apoi timpul prea scurt!
Ce sa fac, ce sa facem mai intrebati si voi in stg dr(de transplant vorbesc)!
Va pupicesc pe toate
Ana (inteleapta)
Doris(capitaneasa)
Miro(inimoasa)
Danitin(marinimoasa)
Giuliatm(prietenoasa)
Giova(copilaroasa)
Alexa(studioasa)
Irina(meticuloasa)
Anda(suflet mare)
Silvana(ascultatoarea)
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/arpisor.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/mcmc.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octis.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angy11 spune:
IrinaDe ce plangea fata aia la gradi?Trebuie totusi inscrisi?La Vidu o sa am ore si seara dar incepand din 12.Acum sunt copiii care studiaza,cateodata si zi lumina.Irina tu in 16 o sa ai treaba sa-ti aduci si sa-ti iei fata de la cheful lui Angy.O sa primeasca invitatia luni la gradi.I-am rezervat la Petito,pt. vineri 16 intre orele 20-23.Stiu ca e tarziu pt. copii dar alte ore nu erau disponibile.Am fost alaltaieri sa inchiriez si era ocupat tot,nu ma asteptam sa fie asa o problema.
Doris in 11 si 16 nu pot,in 11 e ziua mea si imi vin parinti socrii,etc.si in 16 o sa-mi tin cu gasca noastra,impreuna cu fica-mea la restaurant.Cat despre fetita ta e o scumpa,am si eu un exemplar acasa care e lider de opinie,asa ca nu ma mir.
Irina_Claudia spune:
Mihi sun cu tot sufletul alaturi de Octavian si maine daca se aranjeaza ceva vin si eu , trebuie sa ne mobilizam.
Angy pai saracuta de ea s-a vazut singurica pe acolo, ca nu era nici un copil de la ea din grupa ...noi ne-am dus doar cu analizele si sa "luam pulsul".Ne-am dus fara Ioana. Dar...dezmagire totala..educatoarele fara vlaga , am avut "norocul" sa fie dna Gabi prima acolo.(ce parere ai de ea?) Dar apoi a venit si dna Geta. Nu, nu trebuie inscrisi iti dai seama . Mi-au dat si lista cu rechizite si sa stii ca e destul de putin de cumparat...deja au pregatite cartuliile cu tematica ...
Multumim si de invitatie, saptamana viitoare o tinem numai intr-un chef , si joi seara avem la Mc Donalds. Iti dai seama ca vine si Ioana la Angy...o sa fie nebunie, iti urez rabdare maxima!!!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 9 luni)
angy11 spune:
IrinaTi-am raspuns despre gradi la PM.
MihiSunt alaturi de voi,daca e sa ne intalnim maine voi fi acolo.
Ana68 spune:
Mihi,imi pare rau de vestile rele pe care le-ai scris despre Octavian...Sa dea Dumnezeu ca micuta sa fie compatibila cu fratiorul ei...ma gandeam ,daca se poate,sa se vorbesca si cu familia cealalta,din parte fostului sot a mamicutei lui Octa...nu cred sa nu existe intelegere...
Nu stiu ce sa mai spun...Chiar raman fara cuvinte la astfel de probleme...Tot ce iti pot dori este sa fi tare si poate asa va fi bine pentru toti,sa existe cineva care sa ii sutina moral...
Giuliatm,saru-mana de urarea speciala.....te pup si pupici si la Alessandra....!!!
Ingerash,bine ai revenit printre noi...Te asteptam cu povesti...Am citit ca ai facut voluntariat la un orfelinat..Am citit bine?Corecteaza-ma daca gresesc...Nu trebuie sa te superi pe noi ca te-am luat la chestionat....Pari o fata de treaba si...poate este un fel al nostru de a vedea asta...Bine ai venit printre noi si,cine stie?,poate ne vom cunoaste la vreo intalneala...
Danitin,draga mea....de ce nu iti mai iei spiridusul cu tine o tura pe la munca?Si din greseala Lori sa nimereasca in birou la sefu'?Sau suna-l din 5 in 5 minute pe mobil,doar apel sau de pe fix pe fix...tot apel si inchizi imediat ce suna....Ar fi o solutie...Poate mai stiu fetele alte metode...
Danyella,colega Siminei,bun venit!Si La Multi Ani sotului!cu o intarziere de o zi...
Simina,pupici la Deian!
Irina...curioasa micuta ta...Bravo ei!Na,asta da tura de explicatii...Si eu am trecut prin asta cu Alex,insa am evitat raspunsul si se pare ca l-a aflat singur,de la pretenii de la gradi...
Ioana,te pup si numai bine!sa spearam ca asa va fi....
Dragelor....mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ingerash spune:
un fel de voluntariat, am stans bani din scoala inainte de sarbatori (impreuna cu alti colegi) si am cumparat alimente, dulciuri, fructe, etc si am fost la casele de copii. am vizitat copiii, ne-am jucat cu ei, au plans de numa cand au plecat de m-a durut sufletul, sper sa mai fac asta si altadata si imi doresc sa botez un copil dupa majorat (asta ramane pe mai incolo cand nu voi mai depinde ata de mult de parinti).
Giova, ti-am trimis mail cu lista de carti
Ana68 spune:
Ingerash,este laudabila initiativa ta....Bravo si felicitari!Sa ramai mereu asa....cu sufletul mare!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Mesaj F. F. F. important!
Ingerii au viata vesnica...
Dragele/dragii mei prieteni!
Nu pot sa mai zic nimic, dupa ce am citit vestea data de Mihi referitoare la starea lui Octavian!
Cele vechi, cunoasteti povestea, celor noi, le explicam pe scurt.
Octavian, este un baietel al Comunitatii noastre, care are leucemie,
si care se pare, are nevoie de transplant, pentru a putea trai.
Ma gandesc, cu groaza, ce as face eu intr-o astfel de situatie, atunci
cand viata copilului meu, nu ar mai depinde de mine, ci de sufletul
oamenilor credinciosi si darnici.
Sigur, as incerca orice imi sta in puteri, sa-l ajut, as cersi la
coltul strazii, demnitatea nu ar mai avea rost, as renunta la mancare si apa fara sa simt foamea sau setea, as sta in fata unei biserici,
cu mana intinsa, spre oamenii grabiti, sperand ca voi strange ceva...
As ruga cu lacrimi in ochi vecinii, colegii, prietenii sa ma ajute...
As face orice...absolut orice, sa-mi vad copilul sanatos, acasa,
sau in parc, jucandu-se fericit.
O farama din viata lui Octavian se afla in mainile noastre...
De aceea fac un apel de solidaritate, catre toti membrii Comunitatii
noastre, sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca Octavian sa
traiasca, sa rada, sa devina prieten cu puiutii nostrii.
Nu asteptam multumiri, nu-i asa?
O sa fim bucuroase ca am redat bataia unei inimi si am readus
zambetul pe chipul unui inger, care acum e palid si sufera...
Timisoara, fii deschizatoare de drumuri!
Prieteni, fiti partasi la un miracol...
Poate, fragmente din acest mesaj, vor ajunge pe ecranele tv,
ca sa poata vedea o tara intreaga ca noi, suntem o familie
mare si unita, care nu poate ramane indiferenta la necazul altui
membru.
Azi, e mare Sarbatoare, Fecioara Maria ne ocroteste ingerii nostri si pentru asta ii multumuim.
Ma rog ei, sa va deschida inimile, asa incat, sambata, de ziua lui,
sa putem IMPREUNA, sa-i facem o mica bucurie.
Cine doreste sa contribuie cu o suma cat de mica, fiecare dupa
posibilitati, este rugat sa vina maine, 9 sept., ora 20, la
Policlinica Garleanu, pe Calea Aradului, langa noul Iulius Mall.
Acolo ne vom intalni pentru a strange banii, apoi vom cumpara o
jucarie, de la benzinaria de langa.
Mihi o va duce lui Octavian, din partea noastra.
Contez pe voi, ca de fiecare data...pe bunatatea voastra...
Si acum, doresc sa va propun si sa va fac cunoscut planul pe care
vreau sa-l punem in aplicare pentru reusita transplantului...
1. In momentul in care Mihi ne aduce o copie a actelor si a analizelor, din care sa reiasa ca Octavian are nevoie de transplant, o rugam din inima pe Danitin, sa ne ajute pentru a doua oara, cu un anunt pe TV si la Radio, in care sa solidarizam oameni cu suflet pentru strangerea de fonduri...
2. Noi, vom avea o pusculita, in care, vom pune fiecare cate putin...
Stiu ca nu de la noi, se vor strange multi bani, dar putin cate putin
se vor aduna...
3. Va rog, pe cele care lucrati, sa aduceti la cunostinta colegilor
poate chiar a sefilor, planul nostru...o suma cat de mica conteaza...
si lista ramane deschisa pentru alte idei ...
Sunt sigura, ca dupa ce va aparea mesajul la TV, va exista o
sansa pentru Octavian.
Haideti, fetelor, putem face asta...
Putem face orice, suntem deja prietene, poate mai mult decat atat...
Renuntam la tigari o zi, mergem pe jos intr-o alta zi la slujba, nu ne
mai luam o zi suc, si iata ca am facut putina economie...daruim putin
din putinul nostru, dar, ne vom gandi mereu ca noi avem copii sanatosi
si ne vom pune intrebarea fireasca:
De ce Octavian?
Fie ca Sfanta zi de azi, sa va lumineze gandurile...
Va multumesc, ca ma sustineti pentru o cauza nobila, va multumesc ca existati, si ca, alaturi de voi, am descoperit semnificatia cuvantului IMPREUNA, la bine si la greu...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
BRAVO Doris!!!
asta asteptam .... nimeni nu ar fi scris mai bine decat tine.
ASADAR:
MOBILIZAREA TIMISOARA!!!
voi fi acolo.
Miro
Albi` spune:
Fetelor, vreau si eu sa contribui! Dar ajung abia duminica seara in Timi... Puteti pune bani si pt mine ? Vi-i dau cand ajung...
Doris frumos ai scris!
Miro bine zici! MOBILIZAREA !
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..