Bebelusi de martie - aprilie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

CatXo pentru Alexia!Si multumim pentru aprecieri!Intradevar Alexandra nu sta locului 5 min!Iar faza cu cazatura, asa cum zicea si Daria, daca nu a patit nimic, va veti amuza de faza aceasta pe care ati imortalizat-o!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Na, ce prostii scriu! Am vrut sa zic moment memorabil.Of! Graba asta!

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Hai sa mai bag si eu un nas,desi sunt plina de nervi.un idiot de biciclist beat ne-a lovit masina parcata!!!A reusit sa crape ochiul de pisica din stopul din spate;nu-mi vine sa cred ce"bafta",imi venea sa-l,in fine,intelegeti voi...

catxo,felicitari si pentru cele sase luni,si pentru cumintenia la vaccin si pentru cascadoria filmata,caci am inteles ca a fost fara injurii.
daria,astept sa-mi spui cand scapa Brien de injectii,si ca e bine.
Chiar ma intrebam si eu ce cuvant e ala"imemoriabil"-glumesc
ninocikap,e adevarat ca majoritatea bebelusilor au 5 mese la varsta asta,dar normalul e definit intre 4-6 mese/zi,deci numarul in sine nu e ingrijorator.Mai neplacut e ca se scoala noaptea.Probabil ai un baietel foarte energic.Sora mea pana la 5-6 ani se tot scula noaptea;nu ti-o spun ca sa te sperii,ci ca sa nu te ingrijorezi ca tizul are ceva in neregula.Sper sa gasesti o smecherie sa-l adormi.Eu nu l=am invatat leganat,caci am vazut ca ia repede in greutate si m-am gandit ca nu voi mai putea sa-l tin in brate.La un moment dat se invatase in balansoar,de nu mai voia nici noaptea in patut.L-am tot pus,printre plansete si urlete,pana s-a obisnuit ca seara doarme in patut.singura conditie e sa stea mami 5 min.langa el si sa-i spuna ceva in soapta,apoi sa-l pupe.De obicei ii spun o rugaciune pentru copii.Mai nou,mai sta si el dupa ce il las singur si vorbeste cu elefantii de pe aparatori(am preferat sa-i iau aparatori decat sa dea cu capul de toti peretii patutului,mai ales dupa ce ne-a spus nasul ca al lui dadea zdravan cu capul in pat).E atat de dragut,isi schimonoseste gura de efort si ies o serie de vocale,iar fata lui parcurge toata gama expresiilor mimice.lesini de ras!
rrox,am comandat azi la buburuza patut ABC Soft,fara etaj,caci nu mai e cazul.Multumesc de sfat!
cum merge tratamentul,da rezultate?
la bebelusi dragalasi!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - imi pare tare rau pt prostia biciclistului, cred ca in locul vostru il luam si eu la pumni...Uf!

An-k, cred ca sunt ultima, scuze, care-ti ureaza CASA DE PIATRA si sa va iubiti intotdeauna ca acum!

Eu am inceput pregatirile pt plecare, si nu-mi vad capul, precis o sa uit ceva acasa. Am ceva emotii, sper sa ajungem si sa ne intoarcem cu bine. Am inteles ca facem cam 10-12h, tineti-ne pumnii, mai ales sa-i fie usor cu drumul Irinucai.

Am pus si ceva poze in albumul de august.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/album?.dir=/e9f5&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Sunt nitel suparata ca mi se pare ca nu mananca destul. De cand am inceput sa-i dau lapte praf nu prea mai e incantata de tzitzi, si dupa fiecare masa mai baga cel putin 100 ml de Milumil.
Azi i-am facut niste morcov fiert, dupa care am pus si niste suc de mar, da' nu i-a placut. Cred si eu, nici mie nu-mi placea. In schimb ala de la Hipp era tare bun.
Mai nou are doar 4 mese pe zi, ca le doarme de rupe in timpul zilei, si oricum prima masa o are la 8-8.30, cand o cam trezesc eu.

Mai e cineva cu 4 mese?

Mergi la inceput

Mamacita, si eu am un patut de-ala, nu de la ABC, l-am luat din Carrefour, dar sunt foarte incantata de el. Se si bataie nitel, iar Irina e incantata de zgaltairi. Se monteaza si demonteaza foarte usor, si l-am luat mai ales pt excursii. In casa nu l-am desfacut, n-avea rost.

Aparatori are si Irina, i-am luat de la inceput (cred ca se vad si in album). Exact zilele trecut am vazut-o dand cu capul in singurii 5 cm de bare neacoperiti, undeva intr-un colt al patutului, nu stiu cum naiba l-a gasit. Am tras-o imediat mai jos.

Acum sunt la servici, mai am 2 saptamani de vacanta cu piticul meu, dupa care ma intorc...

Deocamdata imi sta gandul la concediu, abia asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

multumesc tuturor celor care mi-au facut urari de bine, multa fericire si voua

cat despre patut, noi avem unul bebe confort, primit cadou, anul asta ne-am carat cu el, dar am aflat ca pt ceva in plus cam orice hotel pune la dispozitie patut de bb, este bun pt cand merge sa doarma la bunici, etc, dar pt vacante nu ma mai car cu el- doar cand mergem in Ro
acum io il folosesc pe post de tarc

andira vacanta placuta, unde mergeti pana la urma?

marox, si cum e lapticul? mai gros? noi suntem la prima cutie si nu stiu daca asa trebuie sa fie

catxo la multi Ani alexiei,

gabrianah la multi ani lui gabriel, sper ca va distrati bine in vacanta

pupicuti tuturor

ps:cand incepem dieta? cot la cot, imp[reuna vom invinge kg

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andruzza si Ioana ii trimite lui Rares

Ninocikap incearca dupa leganat sa-l lasi jos usurel chiar in patul mare, nu-l muta imediat. Muta-l dupa ce adoarme.

CatXO La multe luni si multi ani, Alexiei!

Mamacita imi pare rau de masina. Pe a noastra ne-au zgariat-o cu cheia, tot cand era noua Tratamentul ia sfarsit maine, dar Ioana mai tuseste inca, desi putin. Nu-mi dau seama daca e mai bine, fiindca ea nu a avut alt simptom in afara tusei. Am programat-o la doctor sa o vada si sa traga concluzia. Sper sa fie bine. Din pacate abia luni am prins programare. Ma bucur ca v-am fost de folos cu patutul. Sa-l folosesca sanatos si voios Alex!

Andira in unele zile si Ioana are tot 4 mese, in altele 5. Depinde cat doarme. Si ea a mai slabit de cand are doua mese cu legume si fructe si de cand e bolnavioara

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Andira M-am uitat la poze si Irina e tare dragalasa si nu e slabuta deloc. Arata foarte bine! Si tu la fel! Vacanta placuta!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Rrox - multumim pt complimente!
Stiu ca nu e slabuta, e chiar grasuna, dar parca nu mananca atat cat manca inainte.
Stiu ca e full la Medicover, eu am sunat de ieri sa-mi fac programare, ca mai aveam niste intrebari inainte de a pleca, vroiam sa o si cantaresc si sa o masor, si n-am mai gasit deloc locuri libere.

Va intreb si pe voi: daca la hotel nu o sa am un de sa-i fierb apa, pot sa-i fac lapte praf cu apa plata? Oricum iau stoc dupa mine, dar nu prea vad altfel cum sa-i fac.

An-k - pana la urma plecam in Grecia, desi acu' 2 ani ma juram ca numai trec pe la bulgari cu masina... Niste vamesi impertinenti si obraznici, pusi numai pe spaga. In fine, vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

andira, despre apa, noi plata folosim mereu, in vacanta am folosit evian, dar aici folosesc una locala microbiologic pura,
eu am folosit evian pt ca fiind internationala se gaseste peste tot, daca vrei poti sa iei un fierbator, dfar de cele mai multe ori hotelul iti pune bucataria la dispozitie pt bb, si sa intrebi si de pat, poate nu va mai carati cu el, vacanta frumoasa si pupici Irinei
rox, cum se mai simte Ioana? imi pare rau sa aud ca a slabit, dar important acum e sa se faca sanatoasa

Bianca inainte avea 6 mese/zi mi-a zis dr. sa le reduc la 5 chiar daca vas manca mai putin deoarece pana la 1 an trebuie sa aiba doar 4 mese, oricum ea se impaca mai bine cu mancarea solida decat cu lapticul care nu i-a prea placut niciodata

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Mergi la inceput