La ce varsta v-ati maritat?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM uitat: SI IL IUBESC MULT!!!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Noi ne-am casatorit anul asta....Amandoi avem 24 de ani....ei..hai...m-ati prins..Ma rog..eu sunt mai mare cu 2luni....

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Eu la nunta voi avea 29 iar puiu' 27 jumate . Cred ca e ceva cu generatzia noastra, de ne-am lipit pe langa tinerei . O fi Cernobalul de vina? Sau noi ne tzinem bine ... inca .

Pupa mama pa fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Divine girl

Eu la nunta voi avea 29 iar puiu' 27 jumate . Cred ca e ceva cu generatzia noastra, de ne-am lipit pe langa tinerei . O fi Cernobalul de vina? Sau noi ne tzinem bine ... inca .

Si eu am observat chestia asta.
In generatia noastra exista tendinta ca fetele sa fie mai batrane decat baietii.
La anul, in momentu nuntii, el va avea 25 ani si 2 luni si eu 26 si 11 luni (parca suna mai bine decat sa zic aproape 27).
Prin urmare si eu sunt mai baba.

Cand ne-a intrebat nasa cati ani avem, si i-am zis spasita ca eu sunt mai mare, a bufnit-o rasul: ea are 2 baietii - nora 1 e mai amre cu 5 ani decat baiatul si nora 2 cu vreo 8. Deci pe langa ai ei suntem mici copii :)))).

Acum de ce sa zic ca numai in generatia noastra se intampla...bunica mea era mai mare decat bunicul cu 9 ani dar au trait fericiti pana la adanci batranete.
S-ar putea spune ca la mine e ceva ereditar :)))

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Eu in februarie, fac 22 de ani.M-am casatorit acum 2 saptamani si sotul meu face 36 in Decembrie!Ne-am cunoscut anul asta in MArtie si a fost dragoste al prima vedere.Am zis sa nu irosim timpul aiurea si sa plangem unul dupa altul (tinand cont ca el era in Scotia iar eu in Bucuresti) asa ca pe 6 mai ne-am logodit, pe 9 iulie ne-am luat verighetele din Bucuresti si pe 9 noiembrie ne-am casatorit.In iulie l-am conceput si pe bebe (desi foloseam anticonceptionale) dar a fost sa fie.In aprilie il asteptam si pe el cu bratele deschisa.Sunt indragostita pana peste urechi si totul mi se pare rupt dintr-un basm.Nu credeam ca in viata poti fi atat de fericit(a)!
VA pup si numai bine!
SI nu uitati 2 lucruri:
1)IN DRAGOSTE VARSTA NU CONTEAZA.SI CE ZIC CEILALTI!
2)O vorba celebra:VIATA E O SCENA PE CARE OMUL APARE,JOACA ROLUL VIETII IAR APOI DISPARE.
Asa ca tinand cont de aceasta vorba celebra, sa stim sa ne traim viata si sa profitam din plin a ne bucura de ea, stiind sa depasim momentele grele si de a avea puterea mereu sa mergem inainte!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

cand ne-am casatorit in 2001 eu aveam 24 ani si sotul 26 ani.Ne cunosteam de 2 ani.

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna fetelor..
noi am facut cununia civila acum 4 luni in urma..eu m-am maritat la 23 de ani iar sotul la 30 de ani....ne respectam si ne iubim si totul e perfect...am si poze de la cununie...
va pup..

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salut!

Noi am facut nunta in august 2005, dupa 5 ani de prietenie. Eu am 30 ani, iar sotiorul are 37. Suntem fericiti impreuna si speram sa o ducem tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

noi ne-am casatorit in 2000, eu la 25 si el la 29...

acum pe 18 nov, am implinit 5 ani e bune si rele

dar daca-ar fi sa pot da timpul inapoi

Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Ne-am casatorit anul trecut, fiecare avand 27 de ani, dar eu sunt mai mare!!

Mergi la inceput