La ce varsta v-ati maritat?
Raspunsuri - Pagina 7
roxana c. spune:
Eu am avut 22 1/2, iar el 26, iar pe 25 septembrie am implinit 12 ani de casnicie, dar oricum, nu varsta conteaza, cum bine au zis fetele mai inainte.
Alyna24 spune:
Eu 24 si 9 luni iar el 25 si 5 luni(desi dupa buletin si certif de nastere avea 24 si 5 luni pt ca are trecut gresit anul adica 1981 in certif de nastere desi s-a nascut in 1980).Si asa i-au ramas datele iar toate actele le are pe 1981.Ciudat!
http://photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna Fobl
a.cicel spune:
Se pare ca iuntre noi e cea mai mare diferenta de varsta. In februarie anul viitor, cand ne vom casatorii eu voi avea 24 de ani si 10 luni iar el 35 de ani si 4 luni. El este la a doua casatorie. Diferenta nu se vede deloc pentru ca e ca un copil alintat. Parca eu as fi cea care are 35 de ani. Dar il iubesc enorm.
gegea spune:
La 23 de ani si 3 luni, am facut cununia civila, iar la 24 si 3 luni cea religioasa.
Geani de Daria(03/04/05)
raalucutza spune:
noi am facut pe 11 noiembrie 3 luni de casatorie!eu am avut 22 cand ne-am casatorit si sotul meu 37!
raluca
olim spune:
Eu am 27, iar el are 30 si ne-am casatorit dupa 7 ani si8 luni de relatie, si vreo 7 ani de stat impreuna.
raalucutza spune:
a.cicel lasa nu fii trista ca intre mine si sotul meu e diferenta si mai mare!de 15 ani!dar nu ii simt deloc ca ne iubim mult de tot!
raluca
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by raalucutza
a.cicel lasa nu fii trista ca intre mine si sotul meu e diferenta si mai mare!de 15 ani!dar nu ii simt deloc ca ne iubim mult de tot!
raluca
Iti dai seama ca si noi ne iubim enorm. Ne cunoastem de 3 ani si 1 luna, iar de 2 ani si 1 luna stam impreuna.
POZE
alinkav spune:
Eu aveam 21 si el 27. In februarie facem 3 ani de casatorie!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
onitza spune:
EU aveam 23 de ani si 4 zile si el 26 de ani si 9 luni! AM implinit in iunie unan de casnicie si avem si copil de un an! Parintii au zis ca ne-am grabit si asa s-ar parea la prima vedere, dar daca ne vedeti minunea, v-ati razgandi! Suntem parinti tineri si ne mandrim cu asta...evident, mai sunt si intre noi neintelegeri, ca in orice cuplu, important este ca trecem cu bine peste, si ca depasim barierele incercarilor vietii.
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre