mi-e dor sa ma simt implinita !!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Eu parca stiam ca sexul este eliberator de stres si relaxant,nu o corvoada suplimentara dupa serviciu sau o sarcina in plus de la sef.Nu cred ca au crescut alarmant cazurile in care barbatii nu mai vor sex,doar ca acum se discuta despre ele si exista si modalitatea,netul in cazul de fatza.Nu stiu de ce,dar eu nu cred in motive de genul 'oboseala si stres' cand e vorba de sex,in special la barbati.Oboseala nu poate tine 4-5 ani.Ar trebui sa dormi si la serviciu. Eu cred ca problemele astea apar datorita rutinei,plictiselii in cuplu sau....'cherchez la femme'
Si apoi,nu inteleg o chestie...el face mofturi si tot femeia sa se dea peste cap cu alintaturi si chestii sexoase,doar doar s-o indura stapanul sa se uite la ea?Daca pe el nu-l mai incita si excita nevasta...poate sa-si puna pe ea toata colectia Victoria secrets, ca nu va reusi sa-i mai trezeasca interesul.Doar sa il faca sa vada ca este o femeie atragatoare pentru alti ochi decat ai lui si poate asa,trezindu-i instinctul de vanator si orgoliul,poate va face ceva si pentru nevasta lui,nu doar pentru comoditatea personala.

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

In primul rand e nevoie de comunicare, trebuie sa-l intrebi ce s-a schimbat pt ca spui la inceput era altfel...care sunt motivele ce au determinat aceasta schimbare? afland motivele poti dezamorsa starea de tensiune; sau incearca sa-i oferi ceva nou, deosebit, unic, ceva care sa-l surprinda intr-un mod placut Daca nici in acest fel nu-i poti atrage atentia inseamna ca si-a pierdut interesul pt viata voastra sexuala si daca e asa e mult mai dificil...

Multa bafta si sper sa fie bine!!!


Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyalenna spune:

Merci din nou pentru sfaturi. Aud destul de des 'comunicare, comunicare si iar comunicare'. Despre problema am vorbit si tot vorbit, pe toate tonurile posibile. Si mereu mi se promite ca va rezolva problema. Si eu, ca sa nu-l presez, astept si astept si nimic. Dar pana una alta cred ca o sa apelez la solutia lui scaramus: imi procur o jucarioara. Si nu sunt eu aia neingrijita si nearanjata dar oricand e loc pentru mai bine. Asta inseamna sa bag mana serios in bugetul familiei dar cine stie, poate asta o fi sexy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Da, comunicarea-i pe toate gardurile, numa ca nu tuturor le e accesibila. Mie personal nu-mi pare ca face nici cat o ceapa degerata daca unul e in blocaj fizic sau psihic. Unde mai pui ca una e sa asculti si alta e sa auzi, nu amandoua sunt sinonime cu comunicarea, si nici macar a cadea de acord cu partenerul nu este sinonim cu a comunica. Cu ce o ajuta pe pyalenna ca "comunica" cu sotul ei, sau , ma arog, ca ii comunica frustrarile? Fix la nimic, atata vreme ct omull nu face nimica in sensul asta. Asta numesc io comunicare, sa se vada un rezultat ca urmare a actului de a aduce la cunostinta.
De aia, repet cu riscul de-a fi pisaloaga, comunicarea nu-i panaceu universal, ceea ce se impune acum sunt masuri extreme, socuri, daca vrei, pyalenna.
Bafta!

pisici, flori si jucarele


When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Mai fetelor aici e ceva putred.N-am mai auzit de barbati normali care sa nu vrea sa fac sex cu sotia si inca dupa atat de putin timp.Peste 20 de ani ce veti face.Nu ma injurati dar cred ca mai e ceva la mijloc.
Pyalenna,nu stiu cat de bine te pricepi sa faci pe detectivul dar ar fi bine sa incerci.Mergi la medicul de familie,daca e comun,si intereseazate sa nu aiba vreo problema de sanatate si daca e ok mai fa sapaturi.
Tinene la curent cu ce ai mai facut.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscot spune:

si eu cred ca e ceva dubios...
dar fiind din fire foarte suspicioasa, in locul tau as crede ca e vorba de o alta femeie! si atunci ar fi normal sa nu mai aibe chef de mine...dupa ce "altcineva" ar avea grija de ...el.
ideea de mai inainte, sa faci pe detectivul, mi se pare buna. desi s-ar putea sa suferi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyalenna spune:

Partea cu probleme medicale o mai cred dar ca are pe altcineva... in nici un caz. Nu are cand. Servici si casa. Ideea e ca mai demult, mi-a povestit ca relatia pe care a avut-o inaintea mea a incheiat-o foarte amiabil cu respectiva. Motivul: devenisera simpli colegi de camera. Atunci mi s-a aprins beculetul si i-am zis ca trebuie sa fie convins ca are o problema. Mi-a raspuns ca pe respectiva n-o mai gasea deloc atragatoare dar la mine nici nu se pune problema de asa ceva. E stresat, are probleme. Pai problemele lui sunt si problemele mele, ca doar suntem casatoriti, dar asta nu inseamna ca transform casatoria intr-o relatie de simpla prietenie. Cateodata am impresia ca mi-e frate, tata sau mai stiu eu ce. Numai sot nu. Ultima discutie am avut-o duminica si mi-a promis pentru a mia oara ca merge la doctor. Acum astep si ma straduiesc sa nu fac presiuni. Sa vad ce o sa iasa. Sunt aproape convinsa ca o sa mai treaca vreo luna, doua si iar o sa ma apuce crizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Daca el nu vrea sa mearga la doctor, inseamna ca nu vrea sa ajute relatia voastra sa mearga mai bine, mi se pare ca este prea comod si ii place situatia asa cum este sau poate gresesc eu...
In orice caz, oricare ar fi cauza in general e bine sa discuti cu amandoi, de aceea e bine sa mergeti impreuna la un specialist
BAFTA MULTA!!!


Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyalenna spune:

Martha, tu ai 'rostit' un cuvant mare in postarea ta. E prea comod. Asta a recunoscut si el. Prefera sa stea la tv, sa bea un paharel de vin, sa se joace la calculator. Mi-a spus ca si el e de parere ca asa nu mai merge si ca trebuie sa se schimbe dar eu trebuie sa-i dau timp. Asta o sa si fac pentru ca incerc sa-mi indrept atentia in alta directie. Nu sa caut pe altcineva ci sa am grija de sufletelul meu. Daca se intampla sa fie bine, ma bucur, daca nu... asta e. O sa las lucrurile sa mearga de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adilushu1 spune:

incearca-le si tu pe toate: cine romantice, filme deocheate, doctor, pune-l sa faca sport etc. Dar fa-o finut, daca ii spui despre asta zilnic posibil sa se inchida in el si sa nu vrea sa faca nimic. Pana la urma trebuie sa iasa! Succes!

Si btw, arunca-i televizorul pe geam (dupa ce va uitati la filmele alea...)!

Mergi la inceput