Pantofiorii din piele intoarsa

Pantofiorii din piele intoarsa | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

Mi-am cumparat nu demult niste pantofi frumosi rau din piele intoarsa bej (bine, fan pantofi fiind mai am si unii albastru deschis, dar acu vorbesc de cei bej).

Asadar, ieri am condus masina cu aia bej si pe calcaie s-au murdarit cu negru de pe covorasul de cauciuc si pe varfuri de la pedale . Cu ce sa-i curat sa mearga si sa nu-i distrug.

Mai mult, am auzit ca in USA exista un spray care protejeaza pielea intoarsa. Exista si la noi? Cum se numeste? Unde-l gasesc? Macar ala din USA cum s-o fi numind? Poate fac rost cumva, cine ma ajuta?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Aualeu pantofii meeei,
Doamne ce ma fac cu eeeeiii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Mai fetico, cu de astea ma zdrobeam si io mai in primavara. Povesteau fetele de tot felul de tratamente, si-ti spun ca n-a mers cu nimica mizeria de pe papucii mei, asa ca tot la sfanta apa cu sapun am ajuns. Daca vrei musai si musai, si fara el nu se poate, io mi-am cumparat un spray perfect useless, care se cheama Camel (e galbem) si scrie pe el "for suede and nubuck shoes", adica pentru papuci de piele intoarsa.
Iaca!

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

No bine scarm, daca zici c-asa-i, o sa incerc cu apa, da mai stau un pic, poate-mi confirma cineva ca mere si cu scuipat de pupaza sau kk de furnica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Initial creeata de roxana1974
[...]Mai mult, am auzit ca in USA exista un spray care protejeaza pielea intoarsa. Exista si la noi? Cum se numeste? Unde-l gasesc? Macar ala din USA cum s-o fi numind? Poate fac rost cumva, cine ma ajuta?

Daca ai pe cineva care sa-ti trimita de aici da o cautare pe net dupa "suede nubuck care", de curiozitate cand a deschis scarmanusa subiectul ala atunci m-am uitat prin magazine si sunt multe produse nu unul. Nu am incercat nici unul ca sa zic care-o fi bun ce am din piele intoarsa duc la curatatorie.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Oana_B
Daca ai pe cineva care sa-ti trimita de aici da o cautare pe net dupa "suede nubuck care", de curiozitate cand a deschis scarmanusa subiectul ala atunci m-am uitat prin magazine si sunt multe produse nu unul. Oana_B

Off-topic: uite ce frumos ma alinta Oanabeu .

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

iti placeeeee?(emoticonul de la yahoo care da din gene)

Oana_B

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_B

iti placeeeee?(emoticonul de la yahoo care da din gene)

Oana_B

tot off topic: eu sufar ca nu avem aici emoticonul ala si inca cateva, dar sufar si pe yahoo ca n-am emoticonul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Eu am auzit ceva de un spray asemanator( pentru piele intoarsa) la Leonardo dar nu sunt sigura .. Si mie imi plac pantofiorii din piele intoarsa si posetele din acest material.. Trebuie sa existe o solutie de curatat!!!
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Si io mi-am cumparat zama din aia de la Camel si poti sa te speli pe cap cu ea ca n-a curatat nimic (eu am niste adidasi din piele intoarsa careu au o portiune albastru deschis).
Prietenul meu a cumparat ceva din Germania tot pt piele intoarsa si nu i-a facut nimic nici la adidasii lui.
Am mai vazut pe net ceva produse de curatat pielea intoarsa, da' faceau 50 de euro; mersi, dar nu.
Am intrebat la cizmarie si mi-a zis nenea cizmarul ca pe vreamea lu' Ceasca era un produs facut de Guban care se numea Velurin care folosea la asa ceva, dar ca nu stie dc se mai fabrica,
Maica-mea mi-a zis ca ea isi curata mai demult, tot pe vremea lu' Ceasca, cu gaz de bricheta. Poate mai gasesti vreunul care incarca brichete pe strada sa iei si sa incerci: da' cu grija ca sa nu-ti strici pantofii (poate totusi nu merge). Sau cica cu benzina ar mai merge.

Eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa renunt la pantofii din piele intoarsa si sa nu mai imi cumpar altii ca numai imi dau de lucru.

Mergi la inceput