Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna dimineata.Mie imi vine sa-mi scriu testamentul,zici ca mor parca am capul umplut cu paie.Si colac peste pupaza sunt si singura cu copilul,tata-sau vine deseara si Serban sta pina la 6 la scoala.
Daria nici ricardo nu face traseu,dar 3-4 pasi ca sa ajunga la cei trebuie lui,face.Si se lasa in fund cind nu mai vrea sa circule cu mine de mana.
I-am dat aseara si dimineata lapte normal.Asta mai trebuie fiert,ca eu nu l-am fiert.Si cit pot sa-i dau dupa ce-am desfacut cutia?Adica cite zile pot sa-l tin in frigider?
Philip le cint la copii,asa i-am invatat de bebelusi,si sa stii ca zilnic o ora doua cint la ce-am la indemina,cel putin Ricardo sta tare cumintel la muzica.Si cred ca e si un remediu bun impotriva nervilor,cind e agitat asta mic,mergem la el in camera unde am pus orga (cind era mic mic,o programam sa cinte singura si dormea bebe cu muzica)si ne lalaim.Ei trebuie sa stii ca se calmeaza,dar vrea sa puna si el degetelele pe taste.E o indeletnicire placuta,copil fiind pierdeam multe ore pe zi cintind in baie pina ma scotea tata disperat ca n-are liniste.
Ma duc putin sa ma intind linga pui,poate mai imi trece moleseala asta,vorbim mai tirziu,pupe

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, Roxana, banuiesc ca ai dreptate... In plus el a mai fost pina acum la doua evaluari neurologice (la 7 si 9 luni) - e drept ca la alt medic si aceasta nu a mentionat NICIODATA de vreo hemiplegie - mai ales ca el isi foloseste ambele miini (e drept ca are o preferinta pentru mina stinga)...
Astept parerea celor din UK - dar nu ma pot impiedica sa ma gindesc ca asa m-am dus si la dr asta cu mari sperante si uite acum...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema - eu laptele din cutie nu l-am fiert. Sper sa-ti revii cu raceala, vezi un ceai bun cu lamaie.

Adema - noi in perioada kkrilor, 1 saptamana adica, i-am pus Giuliei in toate orez si zeama in care a fiert, fara iaurt, fara fructe (doar banane). Cu vaccinul ... noi il facem la sfarsit de luna, eu zic ca nu sunt probleme ...

Roxanaz - ai mare dreptate, copiii sunt cu toane ! Si da, io am zis cu chineza

Inca o data pupici bolnaviorilor !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Gabriela, citind ce ti-a zis dr, ma gindesc ca ar trebui s-o duc si io pe Ilinca, ca si ea face pa numa` cind are chef si bate din palme cind vor bojogii ei... ei na, chiar m-a nervat doctoru` ala al vostru! Eu am un principiu pe care nu mi-l poate nimeni darima: cind doi medici stabilesc acelasi diagnostic abia atunci cred ca adevarat in diagnosticul respectiv, pentru ca, stiu multe cazuri in care unii s-au inselat si de aici foarte multe dezastruri... pupam pe Stefan.
Simona, m-as alarma sa fiu in locul ei si musai n-as putea sta fara sa bat la usa doctorului... si eu am o prietena cu un baietel cu aceasi problema, dolofan si el, nu stiu daca a avut si medicatie data dar stiu ca aveau un maseur care venea regulat la baietel, acum merge fara probleme.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

nu cred ca s-a inteles, nu ma refeream la roshu-n git...
Ema, ce frumos! poate-a mostenit de la tine...
Nici eu nu fierb laptele la cutie, desi inainte o faceam.
Adema, nu-ti face nimeni vaccin daca copilul este bolnavior, oricum cu vaccinul mai poti astepta, lui Ionut nu i-am facut nicunul la timp, intotdeauana decalate pentru ca aproape de fiecare data era racit.

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, in mod normal laptele nu mai trebuie fiert. uita-te pe cutie - scrie metoda de conservare: pasteurizare, UV, UHT. sanatate!
aaa, a propos de pitici si muzica, sa il vedeti pe iepure cum cinta la pian. mori de ras. se ridica pe varfuri ca sa ajunga la clape si se si muta dintre-o parte intr-alta, ca sa cinte sunete inalte sau mai joase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Roxanaz,aveti pian?Vai ce-mi place,toata viata mi-am dorit pian,a fost visul copilariei mele.Cind mergeam la orele de pian,nu-mi venea sa ma mai dezlipesc de el.Mama mi-a luat o pianina Doina ca sa pot exersa acasa(am vindut-o dupa ce a murit tata ca nu avea bani pentru laptele lui Serban!!!!)dar visul meu era un pian mare cu rezonanta ampla.
Acum,am orga,e mai fun de fapt pentru copii e super,are si Karaoke si e distractiv,dar visul meu a ramas acolo in sufletul meu.
Daria,Ricardo a invatat sa cada in fund in tarc.Tinindu-se cu mainile de gratii nu putea sa vina in fata si atunci cadea in fund.Incearca si tu.Daca sta in tarc sau in patut.Al meu sta si sta destul,daca are jucarii pe linga el sau sunt in apropiere.
Lia,eu nu am ham si cind e Puiul pe jos stau dupa el,multi m-ar contrazice ca trebuie sa-l las sa invete singur.Dar sa stea ei,eu nu risc,am pus mocheta dar au ramas piesele de mobilier cu muchii ascutite si neslefuite si nici nu vreau sa ma gindesc sa-l las sa cada pe acolo.De mutat nu pot sa le mut ca au 200-250 kg una.Asa ca am grija mare de el.prefer sa-l tin afara daca e vreme buna,unde avem foarte mult loc si e gazon.acolo poate sa cada,ca nu se loveste.Si apoi pe masura ce trece timpul ei devin stabili si gata cu cazaturile.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxanaz - ma mut la voi sub pian

Ema - capra asta mica asa s-a invatat, sa se lase incet in genunchi, nu in fund si si ea adora sa stea in tarcul-patut sa-si vada de treaba ei cu jucariile

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Intrebare: cite ore pr zi, in afara somnului, stau in tarc/patut copiii vostri?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fetili acu sa nu credeti ca am pian...am pianina ca stau la bloc! da am doua, asta se pune? (in locatii diferite, of course). da-s nemtesti ambele, de 100 ani bucata si bine intretinute! (si nu, nu le vand, doar ma laud!)
Ema, eu am facut 12 ani de pian si imi placela nebunie sa cint, ma relaxeaza fantastic. sper ca Patrick sa ma mosteneasca.

Mergi la inceput