Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Neata ,fetelor.

S-a trezit azi noapte de vreo doua ori,dar asa scurt,m-am dus si i-am dat putin ceai si am plecat.E bine si asa .Raman sa dorm in sufra chiar daca se mai trezeste uneori ca macar nu-l aud cum se foieste.Nu stiu ce ar fi facut daca l-as mai fi lasat putin sa se smiorcaie azi noapte...dar eu am sarit repede ca m-am si speriat...

Eee ...e bine si asa...hai ca va las ca se suie pe fotoliu

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, va citesc dar mai greu cu scrisu`, de la lucru

Intrebare: mai este vreun copil care nu umbla singur ??? Giulia a ajuns sa ma tina de buzunar, dar tot ma tine cand umbla, si cate 3 ore seara, dar ii este frica singura, am vazut ca nu stie sa pice pe fund, ea se lasa in genunchi si apoi se pune cu mainile si o taie in patru labe. In parc ceilalti copii se pun direct in fund. Cand ne punem cu tati la distanta, isi lasa de multe ori fundul in spate si-si intinde doar mainile, de zici ca e lipita cu talpile, face cateodata si 3-4 pasi dar atat.

Pupam copii, mamele bolnavioare !

O zi fumoasa sa aveti alaturi de cei dragi !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

roxanaz, daca e enterocolita nu se reflecta si in analize???? Si cu ce se rezolva??????????????

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata`
Daria, nici Ilinca nu umbla mai mul de citiva metri singura, in gral cind nu se simte stabila se lasa repede in fund. Si mie mi-e frica de cazaturile lor, daca ar fi vorba numai de-un cucui, ala trece dar stiu pe cineva care aveu un copilut si-o casa goala ca abia se mutasera si a venit cu fruntea de muchia peretelui, destil de urit ca au trebuit s-o suspuna nu stiu citor investigatii... adevarul e ca oricit te chinui sa le indepartezi , ceasul rau isi spune cuvintul.
Nu am felicitat mamele cu copiii ascultatori, care au invatat sa doarma singuri, sa pape fara biberon si alte cele, felicitari!
Adema, la enterocolita in primul rind trebuie regim alimentar strict, fara fructe, iaurturi sau alte alimente care fermenteaza, trebuie sa-l treci pe mucilagiu de orez, supa de morcovei, smecta, ceai de menta si tot ce mai stringe la burtica si abia dupa ce treceti hopul i le reintroduci treptat... pupici!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Roberta, lui Ionut i-a mers intotdeauna bine la bunici, oricite probleme cu masa aveam aici acolo dispareau si daca ar functiona si la Ilinca zau ca i-as face o cura! Din pacate belita asta mica din momentul in care iese pe usa si pina ne intoarceam e si mai dificila cu mincarea, va scriam si ieri... cind am lasat-o la soacra-mea 3 zile n-a pus gura pe nica, a terminat trei femei. Asa ca, bucura-te cit poti ca Matei este bine si ca-i prieste viata la tara.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea...
Eu sunt cam darimata psihic, ce sa va spun... Am fost ieri la dr. neurolog care m-a cam dezumflat. In fine, dupa o examinare care mie mi s-a parut cam sumara, a decretat ca copilul meu arata dpdv locomotor cam ca un copil de 9-10 luni (lucru pe care il stiam si eu, dar mai stiam si ce progrese a facut in ultima vreme!), ca ar avea o hemiplegie usoara pe partea dreapta (desi dr de familie si fiziokinetoterapeuta nu sunt de acord cu acest diagnostic) - mi-a spus ca va merge singur categoric, dar cel mai probabil in apropierea virstei de 2 ani. Dar ceea ce ar ingrijora-o pe ea este retardul psihic, in sensul ca el inca nu interactioneaza cu noi cum ar trebui sa o faca un copil de virsta lui - adica nu executa comenzi simple de genul da-mi jucaria, fa pa-pa, bate din palme, nu spune inca cuvinte bisilabice (gen mama, tata, papa, etc) si tot asa. Tot ea imi spune, vazind RMN-ul, ca se astepta ca acesta sa arate mult mai rau, dar ca acolo nu vede nici o modificare (cine sa mai inteleaga?!) si ca la noi in tara nu i se poate face o evaluare si o recuperare psihica la virsta asta pentru ca la noi mai mult s-a pus accentul pe recuperarea neuro-motorie si aproape deloc pe cea psihica!!
Ne-a dat un tratament cu injectii Cerebrolysin (dr de fam mi-a spus ca asta a dat rezultate foarte bune) si Tonotil (care am inteles ca e un tonic muscular).

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Mai ,da'voi dormiti la ora asta?Pe unde umblati?Aaa..pe la munci...

Eu sunt omul care n-are ce face(vorba vine,ca as avea) si stau pe capul vostru..

Am o intrebare...Avem o prietene in parc care are 1 an si doua luni si nu merge in picioare,dar nu merge deloc...e adevarat ca are vreo 12 kile;o tine ma-sa de subbrat si face pasi..asa pe varfuri cum merg ei la inceput,dar nu-si sustine greutatea corpului pe picioare de nici un fel.Nu se ridica singura la marginea patului.nu merge in patru labe;cand o tine de axile e ca o placinta,dar ea misca piciorusele.Sa fie oare vreo problema?Stiu ca fiecare copil are ritmul lui ,dar mie mi se pare ca e deja maricica.

Asa...cica ar fi fost vorba de o nastere foarte dificila si bebe s-a nascut cu un hematom,are gurita puuuutin stramba,la inceput au fost trimise la neurologie si a facut tratament cu niste porcarii pe care medicii le prescriu tuturor bebelusilor,fara nici o investigatie ca asa e la noi in C-ta .Si dr.i-ar fi zis atunci ca bebe "o sa fie mai moale pe partea stanga"Asta o fi ce a retinut mama,s-au chiar asa o fi zis...

In rest e ok...eee nu zice foarte multe,dar nici nu pare sa aibe ceva,dar eu stiu..?

Ce ziceti?

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - nu te descuraja !!! Sunt sigura ca va fi totul bine ! Veti vedea investigatiile din UK (sper ca am inteles bine locatia) si totul va fi ok !

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz, uite ce zic eu: Patrick s-a nascut la termen, fara probleme, right? deci: nu bate din palme decit cind are chef, nu face pa decit cind are chef si aproape niciodata cind ii ceri, nu aduce jucarii decit daca ii place de ele, zice cuvine aiurite (vorba cuiva: chinezeste), nici gind de papa, mama, tata. doctorul respectiv a luat in consideratie lucrurile astea? s-a gindit ca poate n-ar chef copilul sau poate nu ii place de mutra lui? deci astea sunt niste trase generale. mai ales ca tu zici ca vezi progrsele facute de Stefan - si eu una te cred ptr ca fiecare mama isi cunoaste in detaliu copilul - ce poate sa faca si ce nu. eu zic sa astepti sa vezi ce zic medicii din londra - si ce recomanda ei ca recuperare motorie si psihica. pup si nu mai fi dezumflata, nu ai de ce!
Adema, nu e obligatoriu ca e. coli sau orice alta bacterie infectanta sa fie regasita in fecale - sau exista varianta sa nu fi fost activ-patogena la mom ala. in orice caz anunta medicul de manifestari si cere tratament. Carmen are dreptate, adica trebuie sa il tii pe regim strict, nu iaurt, nu fructe (doar banana si mar copt/compot), nu rosii.
Simona R mi se pare cma inactiva copila de care vorbesti tu, si putin alarmante fazele de genul "puti slaba pe stinga"!!!!!!!!!adica cum pisici???? nu poate explica medicul ala? si daca nu poate sa mearga la un doctor care o poate face, chiar la bucurestil. asa ceva e inacceptabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

L-am trecut iar pe regim si Nan fara lactoza.Ia si Sumetrolim (luase 5 zile Ospexin pt. laringita). La cate zile de scaun normal se poate face vaccinul?Deja sunt cu o luna in intarziere cu Infanrix-ul.Nu are nimic ???
Of, vad ca sunteti multe mamici cu probleme....
Gabi, tinem pumnii sa fie bine!

Adema&Codrut

Mergi la inceput