Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Felicia , cu bona ...eh , i-am mai dat o sansa ..ca zice sotul ca sunt cam exigenta din prima ..dupa concediu o bag la program full , o iau tare sa vedem dc rezista ...si mai vedem !!!!
acum iese afara cu el ..si se comporta bine !!!!
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Alice , ce dulce e Andrei ..poza in care e DJ e tare !!!!
nici la noi nu au rezistat prea mult figurinele de pe pereti ...cele care erau la indemana lui ...mai rau este ca trebuie sa zugravim in curand

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

M-ati mai linistit, m-am convins ca au toti copiii cam acelasi program de masa, credeam ca sunt eu mama denaturata si nu-i dau feluri de mancare foarte diversificate.
Sa va spun ce a mancat Matei foarte bine in ultimul timp. Ii fierb piept de pui, morcov, ceapa,dovlecel, 2 gogosari copti curatati bine si gustati sa nu fie iuti, 2 cartofi, cand sunt fierti cartofii adaug si pulpa de rosii, un pic de sare, eu risc chiar cu un pic de Maggi, pasez legumele si carnea si las sa mai fiarba pana se ingroasa. Mananca de rupe, cred ca e gustul nou de gogosari si ii place la nebunie. Saptamana trecuta l-am hranit cu asa ceva, a adormit imediat si cand s-a trezit a vazut oala pe aragaz si a inceput- "Da, da, da..."- asa cerem noi, ca suntem baiat mare . Si a mancat iar direct din oala.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Azi am inceput injectiile prescrise de dr. neurolog (cerebrolysin) - noi am vrut sa le aminam pina vorbim si cu doctorii din uk, dar am mai cerut si parerea altor medici si mi-au spus ca s-au obtinut rezultate foarte bune cu acest medicament atit la copii cit si la adulti (la adultii care au suferit pareze, hemoragii craniene, atacuri, etc) si ca ar fi bine sa nu le aminam - asa ca am inceput primul ciclu de 15 injectii, 1/zi...o sa aiba Stefanutz funduletzul strecuratoare - nu va spun ce mila imi este de el!
De vreo doua seri imi refuza laptele de seara - aseara nu am fost pregatita, am crezut ca o sa-i fie foame si o sa-l manince (de obicei pe la 20:30 ii dau o felie de piine cu almette si atunci nu prea mai vrea lapte la 22:00) asa ca i-am dat un borcanel de fructe pe care l-a mincat aproape tot... Cred ca trebuie sa-mi iau gindul de la laptele de seara si sa-l las pe piinica cu brinza sau pateu. E asa comic cind maninca "soldateii"! Eu ii pun cite unul pe masuta in fata lui si el apuca cu doua degete si apoi il baga in gura inghesuindu-l cu toata mina ca sa fie sigur ca nu ii scapa nimic...Sau uneori tine bucatica intr-o mina si cu cealalta ciuguleste bucatele mai mici pe care le baga pe rind in guritza...
Azi apare Superbebe in care pe coperta si in pictorialul din interior apare baietelul unei prietene foarte bune care a cistigat concursul organizat de revista. Baietelul, Mihnea, e cu 2 saptamini mai mare ca Stefanutz.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Simona, multumim pentru complimente ! Poza aceea am pus-o wallpaper pe calculator, ca tare mi-a placut cum a iesit !!
Gabriela, tinem pumnii pentru Stefanel !
O sa fie bine, ai sa vezi ! Uite, baietelul meu nu vrea si pace buna sa manince soldatei, eu ii tot pun in fata bucatele, ba i-am cumparat si o tavita din aceea simpatica, cu despartituri, doar-doar i-o place si maninca, dar el ia bucatelele, le marunteste cit poate si apoi, dupa ce eventual baga una-doua maxim in gura, le arunca pe toate pe jos cu mare drag ! Asa ca am mutat aspiratorul in buctarie si de fiecare data trebuie sa dau pe jos cu el, ca e jale ! Si daca piinea e si unsa cu unt sau cu almette ... iti dai seama cam cum sta treaba !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041
http://community.webshots.com/user/maarcesa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Salutare!!

Mai,mai,mai eu mor cand aud ca mananca paine cu ...stiu ca v-am mai zis!!!

La intrebarea cu statul in patut raspund si eu cu intarziere:0
Da 0 0 0 0...adica doar cand doarme.

Sambata am nunta ,fratele meu se insoara si trebuie sa-l duc pe David la socrii ca ei nu vin la nunta din motiv de doliu si mi-e asa ciuda ca mi-am promis ca nu-l mai duc de la pasti cand m-au enervat ingrozitor si am reusit sa ma tin de cuvant ,iar acum nu am de ales

Aaa..sa nu uit ...a dormit toata noaptea(sau treaba lui c a facut,eu nu l-am auzit)Ce bine e!!!!!Sa nu va enervati ca va stresez cu treaba asta......O sa va mai zic asa,de cateva ori.....

Hai ca mai vorbim!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Roberta, pateurile astea din comert nu sunt deloc bune, fie ele si de la moldoveni, da-i altceva pe piine, unt, sau eventual pateu facut in casa...
Adema, ce face micu? cum este cu kk?
D-na Bibi, cum stati cu ganglionii?
Simona, felicitari, bine ca-ti iese treaba!
Alice, si mie tot poza cu dj imi place!
Gabriela, de ce nu renunti la felia de piine cu brinzica, ma gindesc ca este satul si de aia iti refuza laptele!?
Simona, si io mor cind aud de soldatei da` ne-o veni si noua vremea.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am fost la doctor:nu e candida,nu e limba geografica ,sa va scriu cum mi-a spus.Are amigdalele mult mai mari decit e normal,fara sa fie inflamate.Cind au fost inflamate Si au fost o perioada lunga,nu a facut febra,in schimb infectia din git s-a localizat pe limba,inflamind-o.Acum are limba curata si spun ei ca datorita antibioticului s-a vindecat si git si limba.Dar,e bine sa-i scoatem amigdalele,toti 3 medici care l-au vazut astazi mi-au spus ca sunt foarte mari.Asa ca ne-au programat peste 2 saptamini sa i le scoatem.Asta mi-au spus asta va spun.Am sa sun si in Ro la un pediatru pe care l-am mai intrebat prin telefon cind aveam nelamuriri,sa vad ce spune de asta.Din cite stiam eu se scot amigdale dupa 3 ani.
Si inca ceva.In ultima saptamina ne-am ingrasat cu 300g.Avem 10200g.Incet recuperam si noi,atit timp cit e limbuta curata maninca bine numai sa reusesc sa o mentin curata.
Carmen,eu nu l-am tuns cu masina,l-am pus in dus i-am dat o perie in mana si l-am tuns cu foarfecul incet,incet.A stat cumintel.
Revin ca trebuie sa-l culc pe pui.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ema, bravo!bravo!bravo!.....ce ma bucur ca micutzul e bine cu limbutza.Da' nu e prea mic pt. scos amigdalite?
Eu cand i-am taiat bretonul i-am dat in brate o punga de pufuleti.

Simona, buna ideea cu ficat, galbenus, un....fac si eu diseara.
Alice, l-am vazut pe prichindel cat de mare s-a facut.

Sa vedeti faza ieri.....ne-am adus aminte ca avem prin sertare o masinutza cu telecomanda....am pus-o pe jos.....sa vedeti ce alerga Andreea dupa ea ca pisica dupa soricel.Ne-am prapadit de ras.

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ieri am avut probleme cu conectia, asa ca nu am mai putut scrie. Codrut a avut ieri un singur scaun 'asa si-asa' si azi unul cu aspect normal.M-a pus putin pe ganduri revenirea asta la normal imediat dupa laptele fara lactoza.Sa apara intoleranta la lactoza asa, din senin?!Si de ce?
roberta, stai linistita ca si Codrut mananca de stinge.Si, mai nou, e innebunit dupa paine.Si nu imi convine sa ii dau multa.Nu trebuie sa o vada pe masa ca e prapad!
Pako, am vazut-o si re-vazut-o pe Andreea ta! E o dulceata!

Adema&Codrut

Mergi la inceput