Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Domnisoara mea colinda toata ziua parcul, asa ca seara pica lata. Ieri a batut recordul, a fost la bica si am adus-o pe la acasa, dar era franta, asa ca a adormit in scaunelul ei pe drum, nici nu a clipit cand a luat-o tati cu tot cu scaunel din masina pana acasa, am schimbat-o si fara baie am pus-o in pat cu biberonul de lapte, era asa de obosita ca a baut doar 1/2 din lapte (ea bea pana la ultima picatura, mai cere si supliment de cele mai multe ori). In parc inca nu vrea sa mearga singura, avem un ham prost , asa ca merge tinuta de o mana.

Gabi, nici Stefi nu face ce a spus dr., asa ca in aceasta privinta nu ar trebui sa-ti faci griji. Iti tin pumnii pentru controlul din Anglia, sper sa va intoarceti cu bine si cu vesti bune.
Stefi, din fericire, bea multe lichide. Si de toate si apa si ceai si lapte si suc de fructe si zeama limpede de supa sau bors (i le dau cu canita sau cu biberonul). Bea cam 500 ml de lapte si inca 200 ml de alte lichide, dar dimineata pe la 7 trebuie sa-i schimb pampersul ca da pe "dinafara".
Si mie mi-ar fi placut sa cant la pian, oricum eu vreau sa o dau pe Stefi si la balet si la pian (dar daca nu avem pian are sens oare?!) si la ceva sport si cine mai stie la ce.
Stefi nu sta deloc in pat, ar mai sta dupa ce se trezeste, dar eu o iau repede sa o pun pe olita (sa prind momentul) si dupa aceea nu mai vrea in pat.
Eli, Stefi adora sa manance rosie si ardei/gogosar. Ardeiul nu-l poate manca, dar ii dau o bucata, musca din el, roade cat roade (mai iese ceva suc) si cand se plictiseste scoate bucata afara (din fericire nu inghite ceea ce nu poate mesteca). Ceapa si usturoi i-am pus doar in mancare. I-am mai dat morcov sa roada, dar nu prea ii place. A, frumoase poze, si eu vreau la inot cu Stefi!
Felicia, si eu am vazut poze frumoase, pupici multi de la noi.
Adina, cat timp este plecat Alex?

Si eu am de lucru, asa ca sunt prin zona.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Vazut pozici cu japonezul Stefan..ce mare si frumos este...ii place la bazin?
Pe "Andreea de Felicia" o vad acasa ..de aici nu pot..
Pupici pentru Alessia...saracuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Andreea mama de Stefi plimbacioasa in parcuri sincera sa fiu habar nu am cat o sa-l las pe Alex la mama,depinde si de astia de la Radet cand o sa dea caldura,anu trecut mai era cum mai era ca puneam caloriferu electric in camera si stateam si eu acolo la caldurica da anu asta ar trebui sa pun calorifere in toata casa si mai ales pe hol si bucatarie unde am gresie ca e mai rece ca nu mai sta maimuta mica intr-un loc.Avantaj ai mei ca au centrala termica proprie,daca se face frig dau drumu la centrala,heheVreau sa-l protejez cat de cat,sa nu se mai imbolnaveasca,si era si greu sa-l tot purtam dupa noi peste tot.Oricum mai mult de o luna,o luna jumate sper sa nu fiu nevoita sa-l las la mama,sapt viitoare oricum ma duc sa-l vad ca nu mai pot de dorE nasol ca sunt 350km pana la Alba Iulia....da ma consolez ca e fericit acolo,toti i cauta-n coarne non stop,cand am vb cu ei la telefon pe la 8jumate el striga la vecinu' de peste drum "nenea" si radea,deci e ok...plus ca e bine ingrijit,i iubeste....na ca am scris o gramada,poate pe voi nu va intereseaza,de fapt e mai mult o pledoarie care sa ma ajute pe mine sa ma conving ca e ok.....

Mergi la inceput

Adema..ce mai face Codrut? Eu una zic ca nu poate sa aiba enterocolita ..si hemoleucograma si ex coproparazitologic sa fie normale...doar daca este de natura virala...si atunci nu iese la acest examen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare fetele ..sunt aici ..incerc sa-l adorm pe pufulici ...
in rest , suntem ok ..numai ca la mine a mers f prost DC-ul ..cred ca de la netul meu ..
deci nici nu am apucat sa citesc mare lucru ..sper sa recuperez rpd ..sper ca toata lumea e ok !!!!
am apucat sa citesc ce-ai scris Gabitza , ca eram curioasa ce-ai facut la dok ..cum spuneau si fetele ..eu zic sa astepti rezultatul de la medicii din UK ...pai inseamna ca trebuie sa merg si eu la neurolog cu pufu ...
revin ..ca plange

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Eu ma duc la nani, deja am fost la Stefi de 3 ori, tare se mai foieste si cauta o pozitie mai comoda.

Somn usor si o zi buna la schimbul III!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Multumim ca ne-ati vazut...

Olivia, he, he...ce mi-a placut..."Andreea de Felicia"
Adina, ce departe e puiul de tine...
Simona, cum te mai descurci cu bona?

Am vb. cu soacra-mea....apartamentul nostru ia forme.Abia astept sa-l vad in poze....caci noi il aranjam de la distanta....adica noi dam bani si sfaturi.... si socrii alearga.Ma tot gandesc ce culoare sa aleg pt. camera Andreei.Voi cum ati vopsit camera piticilor....ce culori ati ales?

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Ce curaj aveti Felicia sa amenajati apartamentul de la distanta....noi nu am riscat :). Mie imi place enorm portocaliul....poti face niste combinatii mortale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Olivia, nu avem ce face....oricum e foarte complicat.Stiu ca o sa gasesc multe chestii in el care n-o sa-mi placa.....eu si soacra-mea avem gusturi paralele.I-am zis sa ia un fel de usi, mi-a luat altceva pe motiv ca sunt mai solide si nu se umfla lemnul....i-am zis ca vreau gresie un fel de cacao cu lapte, mi-a luat un moro inchis....Dar stiu ca e mult de munca in apartamentul asta.La luat de la 0....cu scosi usi interioare, calorifere, toata instalatia sanitara, spart zid...foarta multa munca si f. mult timp.Asa ca daca e ceva ce n-o sa-mi placa trebuie sa ma abtin de a stramba din nas.
Bine visul nostru este de a locui la casa......am luat apartamentul mai mult ca o investitie.Nu o sa stam, cred, mai mult de 5 ani in el.
Ai spus ca ai planuri cu Uka in privinta parului....vrei sa-l faci rocker .......

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Hi,hi...nuuuu...... vreau sa-l fac fotomodel.....Si noua tot la casa ne este gindul...si sper sa nu ramina la stadiul de vis:). Cind va repatriati?

Mergi la inceput