Oligospermie (8) - putini, da' buni!
Raspunsuri - Pagina 16
nounou spune:
quote:
Originally posted by M Oana
AAAAA!!! Taria organului in drept!!! Aicea nu-s ce sa zic, ca nu am inregistrat modificari in cei 10 ani....
Dumnezeu cu mila in urmatorii!!! Dupa cum spuneam anterior!!!
Asta era in legatura cu tot dati cu capul in ele si ele nimic ... unde ti-e capul, darling?
M Oana spune:
Pai eu am Feti frumos frezati in spermograme, vreo 50 de milioane, ca sa dau la tot globul pamantesc, dar pana acum au fost prea orgoliosi sa intre in discutii cu endometrele mele... Oare Sadoveanca nu e materie obligatorie de curs in clasa lor? Ia sa-l pun pe-al meu sa le dea mai multe teme pentru acasa!!!
Capul??? In 'borcanul' lu' Greuceanu!!! Adica in acest monitor marca PC, denumit borcan, de catre colegul nostru, caci deja se apropie miezul noptii si conotatiile se infierbanta, desi euuuuu......
Si vorbeam despre organele de politie care va amendeaza pe voi....![]()
Natasha71 spune:
Stai, Nounou, ca nu-i chiar asa incalecata pe o sa si am trait pana la adanci batraneti... nu numarul conteaza, au mai spus-o si altii intr-un capitol anterior, ci REZULTATUL, care uite la Titelu este... care este... Si apoi, multe istorii pe forum, gravidute carora pronosticurile nu le erau deloc favorabile 

, si totusi...
La noi, a fost cum ti-am spus, a facut analiza intr-o zi de decembrie (cea cu 6 mil si muuult prea multe forme anormale) si cand a vazut-o dr. s-a luat cu mainile de cap si i-a dat undestor (care contine testosteron) si vit.E, am repetat analiza peste o luna si au iesit 20 mil. (si formele normale s-au imbunatatit). Mare grija la stress, barbatii, desi sunt sexul tare de fapt sunt extrem de sensibili (stii doar ca noi traim mai mult in medie decat ei), sotul meu atunci a schimbat serviciul care era foarte stresant si s-a lasat de fumat, deci... cred ca si acestea au contat...
danutza_c spune:
Oana, prezent si eu la apel, sar'mana, doamna diriginta! Ce sa-i faci, mai tirzior si eu ca-s cam retardata cu timpul 
Cum ziceai cu histrionicii aia? Cine? Ce?
Natasha, nu stiu ce gust are branca dar cred ca ceva mai rau decit ierburi chinezesti, pe care am avut placerea sa le gust vre-o 4 saptamini zi de zi, nu exista. Macar branca o poti lua sub forma de capsule, dar porcaria asta de am baut-o eu atita timp nu se poate decit bea, cantitate zilnica: cam juma de cana! Ceva oribil! Dupa fiecare inghititura trebuia sa inspir adinc si sa iua repede o gura de apa altfel eram fintina arteziana instantaneu
Dar ce nu face omul ca sa scape de rangul de infertilitate?
Natasha71 spune:
Si acu trebuie sa-mi onorez obligatiile si sa schimb capitolul, caci am depasit cele 10 pagini alocate... Un picut de rabdare, si ne conversam intr-un nou salon, da?
M Oana spune:
Somn frumos si senin ca sufletelul tau Nounouto...
Danutzo salutari de la Scarlet O'Hara, histrionica nr 1 a secolului!! Asa spun psihologii, iar eu doar redau....
Acum ma duc sa-mi adorm copilasul de 32 de zile... sper sa apuce si ziua 33...macar... Vedeti cat sunt de optimista, da!!!???
Natashelu promit sa nu mai scriu prin saloane demodate, ca acesta....