XENICAL-da rezultate?

XENICAL-da rezultate? | Autor: luciaistrate

Link direct la acest mesaj

buna
am fost acum cateva zile la un endocrinolog si mi-a prescris pt slabit xenical
eu am inceput ieri tratamentul insotit bineinteles de o dieta data de medic
vroiam sa stiu ce rezultate a dat la altii.
medicul mi-a zis sa-l iau 2 luni dupa care sa merg din nou la control.
ce stiti despre el?
efecte negative?
rezultate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

A luat varul meu asa ceva si si-a distrus ficatul, stiam de efectele nocive ale acestui medicament si i-am zis inainte sa ia dar nu m-a ascultat pt ca ,asa i-a prescris medicul, acum s-a potolit dupa ce si-a facut ficatul praf. Nu te sfatuiesc sa iei aceste medicamente.
O solutie buna pt slabit este sa bei zilnic doi litri de ceai cu lamaie(orice fel de ceai,mai putin verde pt ca in exces nu e bine)fara indulcitor. Nu lua pastile pt slabit ca iti distrugi ficatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

A mai fost un subiect despre Xenical aici pe forum, parca tot la "femina intim". Erau pareri pro si contra. Dar ai atat de mult de dat jos? Vino cu noi la 3-3-3. Eu am dat jos in 9 zile 5 kg si fara mari eforturi, ba chiar am mancat pe saturate. Eu zic sa incerci si daca nu merge asa si or fi de vina niste probleme endocrinologice, pe urma sa incerci cu xenical.

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Xenical a luat si sotul meu timp de vreo 3 luni. Initial doctorul nostru de familie l-a asigurat ca efectele se vor arata mai tarziu si nu vor fi spectaculoase dar odata pierdute kilogramele respective nu le vei asimila. El ne-a spus ca va slabi cam un kg pe luna. Atunci ne-am spus ca e bine si-asa avand in vedere ca sotul meu nu reuseste sa slabeasca deloc ci dimpotriva adaoga. Ne-am facut socoteala ca intr-un an 12 kg vor fi tocmai bine. Dar de unde! n-a slabit nici 100 grame dar nici n-a mai asimilat. Asa ca a renuntat. Veste buna este ca nu are efecte negative asupra organismului. Este un medicament natural care neutralizeaza grasimile din corp si le elimina foarte rapid. Din aceasta cauza s-ar putea sa te confrunti cu o diaree si daca vei privi in wc dupa aceea (scuze)o sa vezi ca vasul este uleios. Dovada ce intr-adevar toata grasimea se elimina imediat. Eu iti recomand sa-l incerci si asa cum a spus doctorul, dupa un timp mergi la control sa vezi daca iti prieste sau nu ca sa nu risti sa ai alte complicatii.
Si lamaia este buna pt slabit, iti recomand sa bei in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar cu apa calda in care ai stors o jumatate de lamaie. ajuta la eliminarea toxinelor din corp si totodata iti taie pofta de mancare. Dar apoi trebuie sa mananci ceva desigur altfel te poti trezi cu vreo gastrita ceva.
Multa bafta!

Bepii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

buggy, nu vreau sa te contrazic, dar esti sigura ca este vorba despre XENICAL?
eu am luat XENICAL aprox 2 ani si nu am nici o problema.
eu am inteles ca este un produs natural si nu ar face decat sa arda grasimile acumulate.binenteles, fara un regim dat de medic nu este indicat.
eu stiam ca mai exista un alt medicament care ar afecta ficatul si sistemul nervos, insa nu despre XENICAL este vorba.
eu am slabit 12kg atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaistrate spune:

multumesc pt raspunsuri
pai as cam avea de slabit vreo 20 de kg
destul de multe spun eu
si am incercat o gramada de cure dar in ultimul timp nici una nu da rezultate

Mergi la inceput

pai am de dat jos cam 20 kg deci destul de multe spun eu.
si m incercat o gramada de retete dar nici una din ele nu a mai dat randament.
merci mult pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Da, sunt sigura ca era Xenical...ar trebui sa scrie si in prospect,
si stiam ca sunt probleme cu el pt ca am mai avut colege de facultate care au luat si nu le-a fost bine, tot probleme cu ficatul.
Ma bucur pt tine ca nu ai patit nimic...ma gandesc ca ai fost tu mai rezistenta ,nu stiu ce sa zic...dar eu imi mentin parerea...ca medicamentele de slabit sunt periculoase inclusiv Xenicalul...fara sa incerc sa impun asta nimanui...pana la urma e un grad de risc pe care ti-l asumi sau nu ...si uneori ( cum s-a intamplat la tine) nu se intampla nimic rau

Mergi la inceput

pai am de dat jos cam 20 kg deci destul de multe spun eu.
si m incercat o gramada de diete dar nici una din ele nu a mai dat randament.
merci mult pt raspunsuri

Mergi la inceput

sal fetele
sorry pt ca am postat acelasi mesaj de mai multe ori.
numai ca eu scriam si mesajul nu aparea deloc pe forum.
am citit ca xenicalul are niste daze urate cu mersul la baie uleios.
eu n-am avut probleme cu asa ceva.
oare asta inseamna ca n-o sa dea randament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

De la Xenical pe mine ma doare capul,eu zic ca nu e bine sa il iei foarte des,este bine sa maninci sanatos(legume,fructe,peste).Peste cit mai mult,este foarte indicat in cura de slabire.Xenicalul nu are nici un efect daca nu maninci grasimi,eu il am in geanta tot timpul si iau doar atunci cind mai sar calul la capitolul grasimi.Oricum mincind sanatos slabesti rapid.Si sa nu uitam,2 litrii de apa pe zi,FOARTE IMPORTANT

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput