Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Asa cum banuiam Ina acum vrea nani (16)...deci noi ajungem dupa 18 in parc..sper sa rezistati pana atunci si sa reusim sa ne intalnim..

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Fetelor eu in 15 min plec ca s-a trezit acum maimuta..... sper sa mai prind pe cineva pe la Expo Flora...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

fetelor, am si eu o problema si caut un raspuns. alaptez, in continuare, fetita mea de 10 luni jumate. sanii au crescut mult prea mult si..vreau sa stiu daca isi vor reveni cat de cat la dimensiunea initiala dupa sfarsitul perioadei de alaptare.
mai am probleme cu greutatea, dar m-am apucat de sport. am gasit un dvd cu cindy crawford si programele ei de sport, inclusiv unul pt noile mamici (adica trebuia sa ma apuc de sport de mult...hmmm), asa ca aproape in fiecare seara, am program de gimnastica si ma simt mult mai bine. dar cu sanii...sunt atat de mari si as vrea atat de mult sa revin la marimea weche de sutien-85B..ma puteti ajuta?
multumiri.

Mergi la inceput

Silvia_c- eu pot sa-ti spun ca in cazul meu sanii au revenit la vechea forma..de fapt chiar mai rau..au am alaptat-o pe Ina pana la 8 luni..in timpul perioadei asteia parca aveau si ei o forma..acum s-au micsorat tare mult...deci eu cred ca revin...

Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

salut

imi pare rau ca nu pot sa ajung si eu la intalnire dar asa cum am zis intr-un mesaj anterior pt mine e mai greu in we.

Incercam si o intalnire in timpul saptamanii? Propunerea meae sa facem o lista cu ce parc e mai aproape de fiecare, cine poate ajunge cu masina oriunde sa spuna ca renunta la optiunea proprie, si dupa aia sa alegem un parc aproape de cele care nu pot dispune de masina. Astfel incat sa ne intalnim in numar cat mai mare, ce spuneti?

Silvia, eu am alaptat 3 luni dupa care sanii au re-devenit aproape ca inainte. Poate doar o idee mai ... hm hm .. lasati

Va pup zi we placut in continuare.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Salutari la toata lumea. Azi invitasem o groaza de lume in Herastrau. Iar Sofia, pentru ca am depasit putin ora de culcare, a inceput sa faca tot felul de faze, numai sa ne scoata din minti, ne tragea de par, ne lovea cu picioarele si radea ca o nesimtitutza micutza (doarme in patul mare dupa-amiaza, cu amandoi cand e tati acasa, cand e la serviciu, cu mine). Intai am luat-o cu frumosul, i-am zis ca cine doarme frumos merge cu copiii in Herastrau. Nimic. Tati i-a dat ultimatum, i-a zis de vreo trei ori ca daca nu inceteaza nu mai mergem nicaieri si la sfarsit am dat-o jos din pat si acu' na! a plans ca tati iese cu Filip (in moghiorosh) si ea, nu.
Ei, ce ziceti? Mai am un pic si ma duc la Socola, Sapoca &co. Ca sa vedeti spre ce va inderptati :)

Asa ca va rog sa ma scuzati ca v-am indus in... oroare! Sa ne povestiti si vrem pooooze!

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Deci v-ati intalnit sau nu?Asteptam poze daca da!!!

Noi si ieri si azi am fost cu bazucu in parcul copiilor!I-a placut la nebunie!!!!S-a dat singurel pe leagan, si pe tobogan l-am dat noi....cand ajungea jos zicea"ma" adica "mai"!A fost un scump si jumatate!!!
Si s-a jucat in nisip....cu castanele....i-a placut foarte mult!

Silvia intrebai de sani....si eu continui sa alaptez, cu toate ca nu mai am lapte pe saturate pentru bazuc, dar vreau sa-ti spun ca deja si-au cam revenit la forma de dinainte(adica mici) si foarte putin ...lasati cum zicea Mina...

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele

sper ca v-ati distrat bine in parc.
noi... dupa ce a urlat 20 de minute in scaunul de masina si inca 20 dupa ca am scos-o am renuntat sa mai vin
am plecat cu ea din casa super maraita dar am zis ca in masina se va calma, de unde la un moment dat pe la sfertul drumului am izbucnit si eu in plnas mai mult de nervi.
eu nu am mai pus-o de vreo 3 luni in scaun pt ca tot eram ca nr mai multi si nu incapea si am tinut=o in brate mare greseala ca azi mi-a tras=o bine de tot
trebuia eu sa vin cu metroul sau cu tati, dar deja ajungeam la 7 si daca ma intoarceam sa-l iau.
si il mai lasasem si pe ta-su acasa ca i-am zis ca n-are ce vina cu noi ca e intalnire de gagici si uite asa s-a dus naibii si intalnirea si si o dupa-masa placuta.
andreea sper ca ai primit mesajul meu
noi stam in berceni mie cel mai aproape imi este tineretului
mina si mie imi e mai bine in tp saptamanii
va pup si noapte buna

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Intram si noi la raportul de seara, azi am stat toata ziua afara la soacra mea care sta la curte, Dami a fost foarte incantat, noi am facut gratar iar acum puiul doarme tun iar eu imediat il urmez ca pic de somn

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Seara buna!
Raportam si noi mami si bebe epuizati dupa plimbareala din Herastrau...Ne-am intalnit cu Andreea si Gogo si cu Adela si Andreiutz + Yanick (verishorul lui cel scumpic)
Copilasii au fost super haiosi...au facut demonstratii de mers, s-audat in leagane, pe topogan...ingerashul meu ca de obicei a furat jucariile altora..ca de ale ei e satula...

Poze o sa incerc sa incarc dimineatza...ca acumimiurmez puiutzul la somnic...

Pupici,

Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput