Buna tuturor,
Sunt insarcinata in 2 luni si am o problema. Am facut o multime de analize si rezultatul uneia m-a speriat si de-abia marti merg la medic. Sper sa ma puteti ajuta voi pana atunci cu niste raspunsuri. E vorba de Anti-Rubella lgG care nu se incadreaza deloc in baremul dat de laborator. La mine e 44.5. Iar in barem e: <9 negativ, 9-11 incert, >=11 pozitiv. Mie mi se pare enorm cat mi-a iesit mie. Imi poate spune cineva ce inseamna asta? E cazul sa ma sperii tare? Am mai facut si Anti-Rubella lgM care e bun. E 4.0. Iar negativ e sa fie mai mic de 20. Deci asta e buna.Prima ma ingrijoreaza. Si de fapt ce e Anti-Rubella? In rest absolut toate anlizele au iesit bune (HIV, Chlamydia, Toxo. etc). Ce ziceti? Va rog care stiti raspundeti ca stau ca pe ace pana marti. Marci mult. Va pup.
Cosmina
8+
Titrul anticorpilor anti-rubeolici Ig G crescut, in cazul tau 44, inseamna ca ai avut in trecut boala si ai imunitate impotriva ei ; daca Ig M era marit , era nasol, insemna infectie acuta prezenta, dar asa stai linistita, e ok.