bebelusi de nov-dec 04 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

hei fetele!!! helou!:))

m-a tras felis de coditze ca am intrat pe forum si nu v-am zis o sarumana, acolo, asa ca iacata-ma-s:

SARUMANA si la multi ani tuturor mamicilor si bebeilor!

saptamana asta poate il serbam si pe ioachimu, ca vineri este Sf. Ioachim si Ana:)

noi suntem bine, am trecut cu ioachimu printr-o conjunctivita alergica (inca nu stiu de la ce, l-am cam lasat sa se joace cu cainii si pisicile saptamana trecuta, la cheia, plus ca am condus numai cu geamurile deschise la maxim...) si cu ile printr-o laringita (asa, una pe an nu-i problem:)

despre ioachim: are 3 dinti sus si 2 jos, si de ieri a inceput a mai gusta si altceva decat san, mare bucurie mare:))
am vazut ca metoda infometarii nu e buna, ca refuza tot, obsedat fiind de tztzi... am vazut ca cel mai bine e sa-i dau cand e nici prea infometat, nici prea satul... si, normal, in nici un caz mancare de bebelus:)) asa, doar carne de vita (firicele), smantana, cartofi prajiti si... ciocolata (cam asta e meniul nostru imbunatatit)

despre dezvoltarea psiho-motorie, ioachim a inceput a se tine singurel, cate putin, in picioare... inca nu merge decat sustinut (desi ile la varsta lui mergea:)) am vazut chiar ieri niste filmulete si m-am speriat cat semana cu ioachim:)) aproape nu faci diferenta:)

acush ma duc sa-l culc... oare cate din voi mai alapteaza inca? bits, miche, try, bumbacel? (ligia, cand ne mai vedem?)

mie nu-mi merg emoticoanele din cauza unor virusi, asa ca imaginat-va fatza mea zambitoare si pupatoare: muah!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

GANDACELU... ce ma bucur ca ai mai aparut si pe la noi cu vesti despre Ile si Ioachim...

RALUCO...... SA nu cumva sa bagi body-ul rosu la spalat cu alte haine... Ieseeeeeeeeeeee!.... Stii costumasul cu blugi albi care i l-am luat?.... Acum sunt un ROZ ... perfect De fapt toate hainele albe sunt ROZ acum Am multe hainutze rosii, da nici una nu iesea... pana acum... Auzi... da nu m-am gandit nici o clipa M-am tampit cu totul
In alta ordine de idei... treci sa-i dai lu Mihai fructe ca de la mine nu papa DELOC... cand vreau sa-i bag linguritza in gura... URLA!!!!!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Raluca, daca ai competente in domeniu, ti-l trimit si pe Mihnea la masa, pentru ca a inceput sa faca niste fitze ceva de groaza, noroc ca are destule sunculitze, asa ca-l pot lasa sa mai si "posteasca". De cand am venit din concediu nu-i mai convine mancarea fara sare pe care i-o fac eu ( s-a obisnuit cu borcanele Hipp care au sare ) si masa de pranz se desfasoara numai cu circoteca. Saraca bona o sa-si ia campii daca o tine tot asa de acum inainte, eu i-am spus femeii ca mananca foooartee bine copchilu', ceea ce era adevarat la momentul respectiv.

Fulguletz, noi dupa baie ne limpezim cu dusul, samponul este no tears, asa ca nu plange, ba chiar se distreaza de minune. El vad ca inca accepta baia in cadita cea cu forma, asa ca nu l-am mutat in cada mare, imi e mai comod asa. Cat timp il sapuneste Catalin, se joaca cu dusul , asa ca sta linistit.

Eu sunt intr-o stare de supernervi dupa astea 3 zile singura cu copii, nu mai am rabdare deloc, sunt obosita , etc. Sper sa ma mai eliberez de maine , ca in ritmul asta ajung la balamuc. Nu stiu alte mamici cum se descurca singure-singurele cu 2 copii, eu sigur nu as face fatza, noroc ca din fericire am mai avut ajutoare cam tot timpul. In concluzie ieri am evadat cu prietena mea cea mai buna la Plaza(am lasat tineretul in grija tatalui lor, care bineinteles a avut noroc , copii au dormit 3 ore in acelasi timp), am stat cateva ore, am mancat ceva, am dat o tura prin magazine, si , la intoarcere, copii imi devenisera chiar simpatici, drept pentru care mi-am propus sa indesesc astfel de iesiri.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Fetele... oare cand o sa incetez eu sa ma mai plang de cate am eu pe cap?... Cum ma mai suportati?... Ca eu nu ma mai suport... Am o stare...
Ieri cu sotul... urat... bineinteles ca de la problema : mama soacra... si cum a inteles el sa finalizeze acea problema...
Uf... tare aiurea ma simt ca am povestit si despre acea discutie... ca mi-am spalat lucrurile asa.. in public... pe subiectul lui Mihai la umanitare...
Ma simt sfarsita... trista... Am o stare de ...
De ieri au inceput niste ameteli nasoale, am momente cand simt ca imi fuge pamantul de sub picioare, sau ma ridic din pat si vad negru infatza ochilor...
Habar nu am ce sa mai zic... ca daca e sa incep sa zic ce am pe suflet vorbesc aici singura 3 zile si 3 nopti...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

TRY, MIRIA CRISTINA, LOREENA, MONA B, EVELINE... sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, sper ca te-a ajutat cineva ieri cu bagajele, eu asa m-am ofticat ca m-am grabit degeaba acasa. Sotul meu a papat cam mult la pranz si l-a durut rau burta asa ca n-am mai fost in vizita la soacra.
Cat despre certuri cu sotul si eu am avut una acum vreo 3 saptamani rau de tot, de-am plecat de acasa cu Ana de nervi. Da cred ca este foarte bine ca te descarci, eu mai demult in situatii de criza citeam un subiect despre soacre de pe forum si ma amuzam de povestirile fetelor.
Luminita, jur ca vroiam sa te intreb ce mai faceti voi.
Eu de fapt vroiam sa intreb mamicile cu doi copii cum se descurca: Roxana, tu, Gandacelu, Monica si bineinteles mamicile de gemenusi. Eu toata ziua trebuie sa alerg dupa Ana prin casa. Nu are premergator si cotrobaie prin toata casa, azi am gasit-o cu o ceapa in gura.
Miag, bine ai revenit!

Poate va intrebati ce fac eu la ora asta. Pai am primit o vizita fulger a mamei, chestie care m-a bucurat mult de tot. Dar mama mi-a adus si prune, multe. Asa ca acum sunt la cuptor dulceata de prune cu samburi de nuca si gemul.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Draga Felis, iti multumim frumos de urari si va pupam si va dorim si voua toate cele bune!
Mona si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

hei fetele!!! helou!:))

m-a tras felis de coditze ca am intrat pe forum si nu v-am zis o sarumana, acolo, asa ca iacata-ma-s:

SARUMANA si la multi ani tuturor mamicilor si bebeilor!

saptamana asta poate il serbam si pe ioachimu, ca vineri este Sf. Ioachim si Ana:)

noi suntem bine, am trecut cu ioachimu printr-o conjunctivita alergica (inca nu stiu de la ce, l-am cam lasat sa se joace cu cainii si pisicile saptamana trecuta, la cheia, plus ca am condus numai cu geamurile deschise la maxim...) si cu ile printr-o laringita (asa, una pe an nu-i problem:)

despre ioachim: are 3 dinti sus si 2 jos, si de ieri a inceput a mai gusta si altceva decat san, mare bucurie mare:))
am vazut ca metoda infometarii nu e buna, ca refuza tot, obsedat fiind de tztzi... am vazut ca cel mai bine e sa-i dau cand e nici prea infometat, nici prea satul... si, normal, in nici un caz mancare de bebelus:)) asa, doar carne de vita (firicele), smantana, cartofi prajiti si... ciocolata (cam asta e meniul nostru imbunatatit)

despre dezvoltarea psiho-motorie, ioachim a inceput a se tine singurel, cate putin, in picioare... inca nu merge decat sustinut (desi ile la varsta lui mergea:)) am vazut chiar ieri niste filmulete si m-am speriat cat semana cu ioachim:)) aproape nu faci diferenta:)

acush ma duc sa-l culc... oare cate din voi mai alapteaza inca? bits, miche, try, bumbacel? (ligia, cand ne mai vedem?)

mie nu-mi merg emoticoanele din cauza unor virusi, asa ca imaginat-va fatza mea zambitoare si pupatoare: muah!

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Gandacel, nu esti singura care inca mai da titi:Vlad al meu de-abia la opt luni a inceput sa pape si altceva mai cu tragere de inima si acum doarme in aceeasi camera cu mine, nici o sansa sa-l invatam sa accepta camera separata, de suptul dinainte de culacre seara n-am scapat si nici de cel de noapte, chiar daca dureaza mai putin,cat o s-o mai tina asa nu stiu,dar inca nu l-as intarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Buna dimineata.

Rar reusesc sa va mai scriu dar cel putin am apucat sa citesc ce ati scris.
Puiutul meu s-a invatat in brate. E o nebunie....ma omoara. Pe mine ca pe mine dar saraca mama care sta cu el toata ziua?!

De mancat mananca ce ii dau. Gris cu lapte, cartofi piure cu branzica, mamaliguta cu branza, supe de toate felurile.....Nu il pot obisnui in schimb cu Milumil 3. Nu vrea si pace, asa ca vom continua cu Milumil 2. Credeti ca e vreo problema?

Va doresc o saptamana excelenta,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Otilia
Multumim tuturor celor cere ne-au urat La multi Ani!

Eu ma descurc destul de bine cu amindoi, dar cred ca la noi e si cea mai mare diferenta de virsta. Cristi e mare si Tudor e cuminte. Ma ajuta mama o data sau de doua ori pe saptamina ii mai duc la ea sau vine ea la mine si ii ia la plimbare. In rest, singurica. Cind incepe scoala va trebui sa ma ajute cu dusul si adusul lui Cristi de la scoala.
Simbata seara i-am dus pe amindoi la mama si am iesit in oras, am dat de un bar irlandez si am vazut, ascultat un concert cu U2 care m-a uns pe suflet. Ne-am simtit super
Incercam sa facem din cind in cind cite o iesire de genul asta sa ne mai incarcam bateriile.

Pupici la mamici si bebici

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput