bebelusi de nov-dec 04 (75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

zana

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

E CLAR: SUNT PIERDUTA... MA DUC SA IMI SINUCID CU SCOBITOAREA UNICUL NEURON...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus cateva poze baita!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Otiliav, mai, mai mai, ce gogosica scumpa cu ochi albastri!
Mi-au placut toate, dar la poza in care puiul doarme pe papusa...mi-au dat lacrimile! Doamne, ce scumpi pot fi bebelusii astia!

Raluco, te mai intreb si eu, draga:esti sigura ca bebelina aia e chiar fiica-ta? Sau altfel zis, sigur esti mamica? Pentru ca in poza aia cu bebelina zana in rochita roz(apropo, n-o imprumuti o tura pe la alte fetite cu ochi albastri?)arati a pustoaica de 16 ani!

Felis, pe unde facusi shopping dintr-asta destrabalat, ca vin si eu numaidecat la Buc? Sa le porti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, vreau sa va anunt ca m-am linistit cu papica! Ce daca fata nu vrea sa pape ce-i fac eu?
Ia uitati-va aici ce mananca fiica-mea! Si-n urmatoarea vrea altceva!
Cred c-o sa fac si economie la bugetul familiei...

Si ca mi-am adus aminte! Mii de pentru Felis si recunostinta vesnica pentru ca m-a invatat de 253 de ori sa fac linkuri si in sfarsit am priceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MINI-PRIX Romana (deasupra la McDonalds) si o ora pe zi au si reducere 30% la aceste pretzuri...
Am ametit de atatia ochi albastri (Ana si Sabina)

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, sa porti sanatoasa si fericita hainutzele!
Noi am fost ieri, la indemnul unui prieten in Platza Romania, ca cica au reduceri. Eu m-am babit rau de tot, mai nimic din noile tendinte nu-mi plac, eu prefer si blugii clasici fara rupturi sau sclipici. Oricum pe acolo nu mai calc, cred ca Leonardo era cel mai ieftin magazin. Si nu va zic fetelor cum numaram zerourile ca am vazut niste blugi redusi de la 8.000.000. la 4.000.000 de nu-mi venea sa cred.
Cookie, pentru Sabina bulina ca-i super frumusica si nazbatioasa.
Simona, ce mai faci puiule? pe Daviduche!
Eliza, bai ce mi-a placut explicatia ta cu serviciul si statul acasa si cum se aduna frustrarile. Eu mi-am mai revenit caci mi-am gasit diverse proiecte pe care le lucrez acasa, noaptea evident dar macar simt ca fac si eu ceva util, profesional.
Delia, pune mana si fa si tu o surioara pentru Iustin cel smecher si ochios, sa aibe si el cu cine sa alerge prin parcurile alea frumoase de la voi.

Eu ma bucur din plin de perioada de acum, ma joc cu Ana, se piteste, rade cand o prind, o ia la fuga daca-i spun ca vin la ea, ne pupam toata ziua, imi place chiar si cum cotrobaie ea prin toata casa.

Sa aveti un we frumos!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

o zi buna fetele si w-e placut!

Cookie...pupam dulce pe Sabinutza , mey ai mare grija, ca s-ar putea sa ti-o fur...daca fata vrea vegetale (a se citi "lemne")...vegetale sa fie...si dupa cum vezi n-are gusturi proaste ...
Otilia bai, ma inebunesti si tu cu okii micutei...si ce frumos doarme ea cu piciorusele stranse...si cu papusa...of, of, of...mancale-ar mama de fetite scumpitze...
Raluca, mey...daca-mi permiti , Mamarutza asta a ta are aici un aer "ralucacesc" ceva de speriat...
Fetele cu fete...m-ati terminat

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... si mie imi plac la fel blugii: clasici (sa nu fie evazati, eventual talie mai inalta, simpli...) Asa mi i-am si luat...
Cine se duce la Mini-Prix va avea prima data impresia ca sunt vai de ele hainele de acolo si ca nu ai ce sa iei... Totul e sa te duci fara copil si sa ai ceva timp sa te uiti prin toate...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

felis tocmai ce m-am intors de la mini-prix....am luat mai intai masura 28, apoi 29...si m-am oprit ca nu intrau nici o pereche pe picior !!!!...inainte purtam 26.

azi mi-a mers cam prost...sotul la servici, ca sa ma razbun ca nu mancam imreuna la pranz mi-am luat vreo 10 pateuri si le-am mancat pe TOATE !!!,
Apoi ma dragalaseam cu juniorul pe fotoliu si am cazut din el, eu pe spate , copilul pe mine...norocul meu, eram ca o balega alunecata scuzati limbajul.

Raluca, Otilia, Cookie au zis deja fetele esentialul.. dupa fetele voastre.

Bits mai cunoastem soti asemenea.."noroc"( ghilimelele inseamna Doamne fereste) cu sinistratii ca i-am golit un dulap de haine, altfel nu arunca pana la batranete blugii lui VERZI din facultate...

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutari fetelor..nu am mai scris de mult aici si imi era dor de voi.
Pupicei

Mergi la inceput