bebelusi de nov-dec 04 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Bitsone, mey, al meu sotz se ataseaza si de prafu de pe birou..dar sa-i mai arunci un surubel vechi si ruginit...
avem boxa plina cu prostii pe care nu le-ar da sau arunca...si de aici

doi la mana...mey, ai vostri nu sunt antitalent la cumparaturi??
al meu , daca nu are scris pe lista exact ce, cat si de la ce firma tre sa cumpere, vine cu tampenii

trei la mana, voi cum va mai spalatzi copkii? ..adica ii dusati si le puneti dusu in cap, nu le intra sampon in cap si fac scandal? sau cum

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

RALUCA... OCHI FRUMOSI e ca o zana ... in rochitza. M-am topit toata

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Eliza, sa stii ca eu chiar ma intebam daca Bia este constienta de faptul ca eu sint mama ei ! Adevarul este ca astept cu mare nerabdare perioada in care va constientiza ca lumea ce este in jurul ei, si voi putea sa ii citesc povesti pe care sa le si inteleaga, voi putea sa-mi pun cumva amprenta asupra ei, va intelege ca sint langa ea chiar si asa, printre picaturi.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Bine-nteles ca stie ca tu esti mama ei, esti cea mai importanta fiinta din viata ei, dar faptul ca nu ti-o arata in felul i ncare ne asteptam noi, nu inseamna ca e mai putin puternic sentimentul lor. Orice copil iti da semne ca te iubeste sau ca ii lipseste mama (sa zicem daca te intorci la servici si dintr-o data mami nu mai e acasa cu bebe in orice minut), insa saracutii si micutii de ei se manifesta diferit de la copil la copil. Unii devin apatici, unii ranchiunosi si plangaciosi, altii au mpmente de alint mai dese, altii rabufnesc prin alte manifestari pe care uneori, noi parintii, nu putem sa le descifram sau sa le decodificam, insa iti garantez ioana ca esti cea mai importanta persoana din viata Bianca si extrapoland ma refer acum la toti bebelusi isi la toate mamicile.
Si vrea usa va dau un sfat venit din suflet: nu va mai ganditi la cum o sa faceti si ce-o sa faceti cu copiii vostri cand or sa fie mai mari, ci bucurati-va din plin de clipa pe care vi-o ofera ei acum. Nu trebuie sa stam la gandul cand or fi ei mai mari si ce-o sa facem noi atunci cu ei. Ca atunci cand va veniacel moment veti vedea ca veti ravni la un moment in care va fi la scoala si vom vrea sa-i ajutam la lectii,apoi ca sa fie adolescent si sa-l vedem cufetele de mana si tot asa. Traiti din plin clipa de fata, ea nu se mai intoarce. Si de vom avea un al doilea copil, tot e diferita situatia. Copilul stie foarte bine cine suntem din clipa cand il tinem in brate pentru prima data. Ne iubeste si ne-o spune in mod diferit de la varsta la varsta, trebuei sa invatam sa descifram limbajul lor si sa ne bucuram de ce ne transmit ei acum, caci mai tarziu vom dori sa dam timpul inapoi si nu vom putea.
Sa n ucredeti cumva ca daca ei sunt mici pricep mai putine si le este mai usor departe de noi decat cand vor creste. Parerea mea e pe invers: cu cat copilul e mai mare cu atat va capata mai mutla independenta si va fi mai usor si pentru el si pentru mama sa stea mai mult timp departe unul de altul. Paprerea mea e ca primii ani din viata copilului, in special primii doi ani (nu e intamplatoare perioada asta de concediu de maternitate care se acorda) sunt cei mai importanti. As zice chiar cu extindere pana la 5 ani. Ei reprezinta baza pentru copiii nostri. Cele mai multe "achizitii" ale adultului isi au radacinile in acesti primi ani de viata.
Nu vreau sa par cicalitoare si nu vreau sa par soacra, dar nu neglijati varsta copiilor vostri. N udiminuati importanta ei.
Va pup pe toate... eu sunt iar la ciclu si am niste dureri de ma catar pe pereti, am luat 2 pastile sa vedem ce efect or sa aiba....
Ufff, vreau iar sa fiu gravida sa scap de ciclu lasta ca ma terorizeaza numai cand stiu ca trebuie sa-mi vina.

Raluca, ai o mandrete de fetita, si Felis, am uitat sa-ti spun de ieri, Mihaita e un scump cum radea el in carut acolo, mii de pupici pe ambii obrajori de la mine si de la alex si, chiar daca nu ne lasi, si pe boticu' ala dulce.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by try
Raluca, ai o mandrete de fetita, si Felis, am uitat sa-ti spun de ieri, Mihaita e un scump cum radea el in carut acolo, mii de pupici pe ambii obrajori de la mine si de la alex si, chiar daca nu ne lasi, si pe boticu' ala dulce.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

multumim...

Fetele, eu azi m-am innoit... Mi-am luat blugi cu 90.000 lei (vechi), tricou cu 45.000 lei, chiloti 15.000 lei/pereche si de la Leonardo de incaltzat cu 150.000 lei (la Leonardo 70% reducere)
De trei luni vreau sa-mi iau blugi lungi da nu ma indur... in privintza banilor... Acestia mi-au placut... erau exact cum imi doream si aveau si pretz super

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

PS... le-am luat din centru nu din Europa!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Felis, de unde ai luat mama blugii? Am si eu nevoie de unii bleu albastri, tot lungi, si nu ma lasa inima (de buzunar nici nu mai zic) sa dau prea multi bani. Asteptam, aici adresa, tot !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna noaptea fetelor, mie nu-mi merge net-ul fiindca un tip din retea isi zugraveste casa si scoate cablul pe timpul zilei iar eu noaptea sunt cam obosita si prefer sa ma odinesc.
noi suntem bine, zmiertaite fiindca vrem numai pe jos, vrem sa mergem desi la un moment dat chiar nu mai putem...dar vrem sa mergem
fulgule, bits, la multi ani pentru ieri sa va traiasca copilashii.
am citit ce ai patit fulgule, bine ca totul este oksi tie si lui davidutz.
felis, felicitari pentru lucruirle cumparate, sa le porti sanatoasa
va pup pe toate si va urez numai bine
noapte buna si linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
trei la mana, voi cum va mai spalatzi copkii? ..adica ii dusati si le puneti dusu in cap, nu le intra sampon in cap si fac scandal? sau cum

Sampon in cap nu-i intra, am verificat eu pe acolo!
Da, eu o pun in cadita si pun dusul pe ea. Cat timp ii fac masaj, ma ajuta si tine ea dusul. Scandal face dar rar, adica sa nu fie 11 noaptea ca altfel ma spune la vecini ca n-am avut grija sa vin mai repede acasa.

De obicei ii place mult la baita!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

RALUCA... OCHI FRUMOSI e ca o zana ... in rochitza. M-am topit toata

Gata! Pastram toate hainutele de zana pentru surioara lui Mihai!

aici poze de la sf Alexandru: url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/tataruraluca/detail?.dir=f6f3&.dnm=bb46.jpg&.src=phPOZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Bitsone, mey, al meu sotz se ataseaza si de prafu de pe birou..dar sa-i mai arunci un surubel vechi si ruginit...
avem boxa plina cu prostii pe care nu le-ar da sau arunca...si de aici

doi la mana...mey, ai vostri nu sunt antitalent la cumparaturi??
al meu , daca nu are scris pe lista exact ce, cat si de la ce firma tre sa cumpere, vine cu tampenii

si pushlamelu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Unu la mana: sotu e roman? ca asta e apucatura de romani, si eu o am si ma bat cu Florin pentru toate acareturile... Zicea si Calinescu: romanul, daca vede pe strada un cui ruginit, il ia, ca poate ii trebe!

Doi la mana: DAAAAAAAAAAAAAAA...

Trei la mana: Maria face baie in cadita, pe cap o samponez usor, mai greu e cu clatitul: fie ii dam ceva in manute si o lasam pe spate (tine Florin umerii), fie o sprijina florin si eu torn cu cana. Aici e mai nasol, ca ii intra apa prin toate gaurile capului...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput