bebelusi de nov-dec 04 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Eu am fost f ocupata si nu am avut timp sa ma uit la poze , in schimb m-a apucat nostalgia si postand la subiectul lui Mihai m-a apucat si plansul...

Ia ziceti, cate zile de suspendare imi dati pt ca am coborat acul la starea de spirit a comunitatii... Nici nu stiu cum ma mai suportati... Deci... cate zile nu mai am voie sa apar pe aici?...

Klumea Blondy felicitari pt primii pasi

MIKI... si noi am fost cam cacaciosi si am papat laptele cu apa de orez, masa de fructe :banane, masa de legume: obligatoriu morcov cu orez... In urma acestui regim am facut doar de 3 ori pe zi - pasta...
L-am cantarit ca mi-era frica sa nu fi slabit, dar a luat 100 gr...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikimi
Ce ziceti maine de un IOR ? sau alt parc ?

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Pai daca vii in IOR eu pot sa vin la ora 12... (la 10 am programare la pediatra si la 11 avem kinetoterapie...)
Daca vii eu iti aduc bluza si tu CD-ul cu poze...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Noi mai putin kk-ciosi decat ieri, asta pentru ca n-a mancat toata ziua decat o banana si niste tzitzi.Deja a slabit 500 gr, are acum 8800 si doctorul zice: aha se apropie de greutatea ideala acum...aveam un grasan la san...

sper intr-o zi mai buna ca eu nu sunt obisnuita cu fitze la mancare si nu raspund de cum reactionez.

Ce ziceti maine de un IOR ? sau alt parc ?

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

ma bucur ca smecherila se simte mai bine sper sa redevina mancaciosul de alta data nu de alta dar eu sunt printre cele care stiu cum e sa nu vrea sa deeschida gura la nimic

ior, daaa vreau si eu ,chiar imi e dor de voi dupa ora 13 pot veni si eu sper sa fim cat mai multe daca mergeti sunati-ma si pe mine caci sunt la serviciu si nu am cum sa va citesc

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici si bbicisa aveti o zi buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

RALOCO... sa-ti traiasca ochi frumosi , sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa...

ANDREAP... sa-ti traiasca printzesica, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

pentru Mihaita si Alexia! Sa traiti sanatosi si sa va faceti mari, sa-i bucurati pe parinti!

pentru Mamaruta dulcica frumusica scumpica albastrica!

Maria de Andreap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Noi am cam ramas in urma cu urarile dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Asadar, La Multi Ani tuturor bebeilor sarbatoriti, sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi.

Astazi am procese de constiinta. Ieri l-am dus pe Andrei la mama ca eu sa ma pot odihni. Ma simteam atat de rau ca nu eram in stare sa stau in picioare. Acum imi pare rau ca am facut asa. Am fost egoista. Sper sa nu fie suparat pe mine.

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

La Multi Ani puisorilor nascuti pe 7 : Mamaruta Ralucai , Maria - Alexandra a AndreeiP, si Iosefina Olgai!
Chiar asa, mai stiti ceva despre Olga?
Dragelor, faza cu nemancatul Biancai are o explicatie simpla, clara si logica. Pai avand in vedere ca pt a o hrani as avea nevoie de : o mana pt lingurita cu mancare , o mana ca sa o las pe spate, o mana sa tin jucaria, o mana sa tin suzeta cu care ma ajut la masa, o mana pt. servetel ....... e clar ! Datorita unei bucle temporale inexplicabile, am de a face cu Bianca din viitor !!! Undeva acolo, la mii de ani distanta in viitor, se afla o ioana_du care este absolut surprinsa de cat papa Bianca MEA, fara ca ea sa foloseasca decat 2 din cele 5 maini !!!!!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne
www.tiffanyshop.ro/kids/" target="_blank">Votati Bianca Alexandra pentru o viata mai buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, am scris si eu ditamai carnatul de mesaj cu copila in brate si mi-a apasat o tasta si mi-a disparut! Si nici nu stiu ce a apasat!

Dragelor, noi tot cheauni de somn , bebelina ne da treziri din ce in ce mai multe. Concluzia isteata la care am ajuns este canu-i mai ajunge lapticul de la mami si ii e foame!
Am cugetat indelung si cred ca aplic planul B, adica biberonul, la care ea cam

Spuneti-mi si mie, de ex pentru un lapte formula precum Milumil, e nevoie de o tetina cu gaura mai mare? Imi amintesc ca am facut o data o incercare, dar nu prea curgea din biberon si se enerva copila!

In rest, suntem bine mersi, copila ieri si-a pierdut si un cercel, asa ca in plus mai avem de cumparat si o pereche de cercei pe langa cadourile pentru nepotelul nostru care face un an, baietelul nasilor care face doi si tata meu care face...multi!
Da' asta-i de bine, lui mami ii place shoppingul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cookie...si noi ne trezim noaptea...cred ca-s intelesi copkiii sa ne chiauneze...eu ii dau Milumil 3, care e fffff bun la gust si i-am marit un pic gaura la o tetina, ca altfel nu curge sau sunt de cumparat cele de peste 6 luni. Da, sa stii ca desi ii dau sa pape si noaptea tot se trezeste...dupa ce papa, doarme satisfacut vreo3 ore, dupa care iar papa...asta e...am vazut ca unt multi copii de felul asta, citind pe forum...las sa pape, sa creasca mari...pupici Sabinutei

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput