bagaj pierdut de compania aeriana

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

SI mie mi-a pierdut taromul bagajul.Dupa ce ca a zburat fix ca porcu de a trebuit sa ma anesteziez puternic ( ) ca sa rezist la zguduituri m-am trezit si fara un gemantan. Si aveam nunta peste o sapt. si aveam acolo pantofii, accesoriile,tot. Am stat doua zile ca pe ace,apoi a venit. mi cumparasem chiloti si din alea, n-am stiut ca se deconteaza ca tineam factura

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu stiu pe cineva caruia nu i-au ajuns bagajele la timp, asta acum vreo 6 ani. Le-a recuperat, dar dupa 3saptamani Nu vreau sa va sperii, ci doar sa constat ca lucrurile s-au mai schimbat daca acum sunt intarzieri de numai cateva zile.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Va multumesc pentru incurajari...gata, a sosit valiza....dupa 3 zile de stat in Paris...si este intr-un hal....era o valiza noua, la care oricum nu ma asteptam sa ajunga tot noua inapoi, dar nici asa...nu se mai poate folosi...cred ca s-au "impiedicat" multi de ea prin aeroport ca nu mai are nici un maner din doua, nu mai are fermoar la buzunar, bara aceea de la troller este stramba......ce sa mai zic, multumesc lui Dumnezeu ca ne-a sosit continutul...

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput