Bebelusi de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga, si eu cred ca ti-ar prinde bine o iesire cu Tony.
Noi am fost de doua ori la munte in vara asta, la interval de trei saptamani si am stat cam 4 zile de fiecare data. Dupa ultima iesire am inceput sa-i fac program - adica sa nu-i dau sa manance mai repede de 3 ore (inainte ii dadeam la cerere), si am tot incercat s-o las singurica in camera. Culmea e ca mi-au reusit ambele lucruri! Ba chiar si-a facut singura program previzibil, si nu mai plange atata dupa mine. Chiar m-am minunat azi de dimineata: am pus-o in patut la ea, si am iesit din camera. Stau cu urechea ciulita: liniste. Peste un sfert de ora tot nici o miscare. Ma duc sa vad, poate a adormit: neam! Statea cu ochisorii pe pereti. Da, si inca un obicei bun pe care l-a luat de la prima iesire la munte: adoarme singura. Nu mai trebuie sa fac kilometri intregi prin casa cu ea in brate. Intr-o zi chiar uitasem ca-mi adoarme singurica, si am luat-o s-o plimb ca sa adoarma. A marait pana am pus-o in patut. Ufff, ce mult am scris! Bine, zgatia mea s-a dat pe brazda dupa trei luni.

Fetelor, m-ati pus pe ganduri cu Trigonella. Cat costa si sub ce nume sa gaseste in comert? Eu am crezut la un moment dat ca pierd laptele, insa acum vad ca mi-a revenit (galactogil + nutrinatal). Insa ii dau Carinei una sau doua mese de NAN, pe zi. Apropo: ieri i-am facut lapticul cu apa plata (la temperatura camerei) si l-am bagat un pic la microunde. A capatat un miros de fier atat de gretos, ca i-am facut altul si i l-am dat neincalzit. A patit vreuna din voi asa ceva? Sa miroasa lapticul?

LA MULTI ANI MARIILOR si tuturor celor care isi aniverseaza azi onomastica!

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Salutare !

LA MULTI ANI ! pentru sarbatoriti

Mare nebuneala e la serviciu ! Abia apuc sa va mai citesc .

Am vorbit zilele trecute cu Andutzy - sanatosi, voiosi si pupa pe toata lumea . A lansat o invitatie la ea la curte - undeva pe la hala Traian din cate imi aduc aminte, e loc destul pentru tot tacamul . AVIZ AMATORILOR ! Puteti sa incepeti lista .

Freya mea s-a facut o rasfatata - asa e cand stai mult cu bunicii ! Dar cu noi nu-i prea merge ! Mai ales cand iesim afara - face un scandal de-ti vine s-o iei la fuga . Si cand aparem in cadrul ei vizual casca a ras gura aia stirba - s-o mananc nu alta ! Noi suntem cele mai dorite jucarii ca alea atarnate nu prezinta prea mare interes .

Ne auzim marti - luni avem probleme administrative cu Alex care incepe gradinita

Un weekend insorit si linistit !

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

ChrisDun, laptele nu se incalzeste la microunde sub nici o forma. Apoi poti incalzi laptele in apa calda sau tinut sub jet de apa calda. Asa facem noi aici si asa fac cam toate mamicile daneze... In fine, probabil ca toate facem asa. Cred! In 3 minute laptele se incalzeste si tocmai bine ii poti servi... Eu zic sa vezi ce fel de plata era, ca deobicei din cate stiu laptele praf nu miroase a nimic rau... E tare bun! Sa nu fi fost expirat, stiu eu!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57020" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (13)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput