Sarcini multiple pierdute?? treceti pe aici!!
Raspunsuri - Pagina 9

july_g spune:
Buna fetelor! Ma inscriu si eu in clubul vostru. Pe 7 noiembrie am pierdut o sarcina. Pe care mi-am dorit-o mult. Megbeng stie povestea mea. Se pare ca a fost oprita din evolutie pe la 12 saptamani, urmata de avort spontan la aproape 14. De ce? Nu stiu. Dar sunt o optimista si stiu ca-mi voi strange in brate copilul. Mai devreme sau mai tarziu.Indiferent ce va trebui sa indur.Mi-am facut analizele la toxo(se pare ca nu am imunitate), CMV, HCV,HBV. Mai am o groaza, dar sper sa fie bine!
Si va spun care e filozofia mea de viata.
Cand Dumnezeu inchide o usa, deschide intotdeauna o fereastra
Va pup.

ionica spune:
Buna July,
Stim toate ce simti si mai stiu ca in tine exista suficient curaj sa mergi pana la capat .
Nu dispera ,ai sa vezi ca totul va merge bine,lasa timp corpului tau de refacere.
Curaj
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

july_g spune:
Multumesc Ionica!
Corpul meu e refacut. La o saptamana dupa ce am pierdut sarcina, medicul, la echo, mi-a spus ca uterul e aproape refacut si un ovar e pregatit sa ovuleze! Ce face puterea mintii! Sa dea Domnu ca anul viitor sa fie bun pentru toate!

Avalon spune:
Ionica, am inteles eu bine ca ti-au gasit la analize sindromul antifosfolipidic? Ti-a prescris dr. vreun tratament pt asta?

ionica spune:
Nu am acest sidrom,
Am refacut testul si in final a iesit negativ,dealtfel este un test foarte complex si de multe ori eronat!

Liana30 spune:
ionica ma bucur tare mult ca a iesit bine..
Avalon io te
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

maria11 spune:
Buna! Am mare nevoie de ajutorul vostru. Vineri, pe 16, am fost la controlul de rutina /sarcina 7 saptamani si doctorul imi zice ca nu exista ecou si nu se vede embrionul. Diagnostic> sarcina oprita in evolutie. Credeti-ma ca nu m-am mai putut misca. Ma simteam mai gravida ca oricand, dar totusi nu mai eram. Cand am plecat la control nici nu imi inchipuiam ca s-ar putea sa fie ceva rau. Eram mai mult decat convinsa de mine si sarcina mea. Deja vrb cu bb, in fiecare seara ii transmiteam pupici de noapte buna si eu si sotul....
E un cosmar, de atunci nu ma pot opri din plans. Sarcina am obtinut-o prin miracol (acum un an fiind operata de un fibrom de 9 cm)si se punea problema de FIV, SI TOTUSI AM RAMAS NATURAL!
In aceeasi zi am fost la un alt doctor, pentru o noua transvaginala. Acesta imi spune ca este ou gol, ca nici nu s/a format ceva. Chestia asta m-a terminat si mai mult. Adica nici macar nu a fost? n-am fact\ut decat un ou fara nimic?
Ieri m-am dus cu analiyele beta hcg la primul medic si acesta imi zice ca nu poate fi sarcina molara, dar oprirea in evolutie a fost la 3-4 saptamani. Si nu am voie sa raman un an de zile.
Asta a fost ca sa-mi puna capac. Nu va pot spune ce simt> frustrare, furie, durere cat incape si peste, etc. Pur si simplu simt ca mor si chiar am ajuns sa imi doresc asta....Stiu ce o sa-mi spuneti, dar ...
Iar faptul ca nu pot incerca decat peste un an ma lasa fara resurse...daca si atunci se va intampla... De ce nu am voie mai repede?....Fetelor, ziceti-mi si mie ceva... Va rog...credeti-ma ca nici nu vad ce tastez de atata plans

lauion spune:
Maria11 imi pare foarte rau de ceea ce ti s-a intamplat si din pacate stiu ceea ce simti, si eu am avut o sarcina oprita in evolutie, sarcina obtinuta dupa un FIV. In primul rand trebuie sa te linistesti, si sa le iei pe rand. Gaseste un medic bun sa vezi ce s-a intamplat cu sarcina, ce analize trebuie sa faci sa elimini cauzele imunologice. Oricum nu te astepta la prea multe raspunsuri, e posibil sa nu afli raspunsul la intrebarea DE CE?
Gandeste-te ca asa a vrut Dumnezeu, ca poate bb nu era sanatos sau ar fi putut sa apara probleme mai tarziu. Ia partea buna a lucrurilor ca ai reusit sa ramai natural, deci se poate!
Cat despre faptul ca trebuie sa astepti un an, nu stiu ce probleme medicale ai, dar in general 3 luni e o perioada considerata satisfacatoare pentru refacerea organismului in cazul unei pierderi de sarcina.
Te pup si iti doresc putere sa mergi mai departe,

maria11 spune:
Lauras> multumesc mult de incurajari si incerc sa trec peste faza asta, desi este un cosmar. Asta mai ales ca am 3 prietene bune, toate cu burtica mare si cu bebici in primavara. Iti dai seama ce de planuri ne facusem. Si cum experientele lor fusesera atat de frumoase si ok, ajunsesem sa cred si eu ca nimic nu se poate intampla. Crede-ma ca nici prin cap nu mai imi trecea ca se poate intampla ceva rau( nu vroiam sa atrag fortele negative, presupun).
Oricum, eu inca am oul in mine. Doctorul nu vrea sa-mi faca chiuretaj, a zis ca e ok sa se elimine singur. Dar cand asta? Eu n-am nici cea mai mica sangerare, din contra, am greturi, sani durerosi etc.Starea asta ma amaraste si mai mult. Ieri am fost la party cu colegii si am dansat mai ceva ca oricand, sperand ca o sa se declanseze ceva. De unde!
Inca o data merci mult, si astept si alte sfaturi.
Numai bine

ionica spune:
Maria11,
Nu am sa incerc sa te consolez,cuvintele sunt de prisos.
Este o incercare grea prin ceea ce treci dealtfel toate pe acest forum impartim aceeasi suferinta.
Hai ridicate din de la pamant stergeti lacrimile si admite ca esti puternica si vei continua lupta.
Nu inteleg la tine de ce trebuie sa astepti atat de mult pentru o noua sarcina si inca ceva ,de ce nu-ti da un medicament pentru eliminarea oului si a placentei.
La mine a fost aceiasi situatie ,am pierdut sarcina la 7 saptamani dar mi s-a administrat un medicament intravaginal pentru eliminare,din nefericire nu sa eliminat toata si a trebuit sa ma chiuroteze;
Deci vezi ce zice si un alt doctor sau mai asculta sfaturi pe aici dar mi se pare ciudat ca te-a lasat asa in asteptare sa se desprinda singur.
Apropos, ai luat progesteron pentru implantare oului pe perioada sarcinii?
Daca da este chiar indicat sa te curete bine pentru a nu a ramane resturi si sa faci alte coplicatii.
Hai uite iti trimit un pupicsi nu mai fi suparata ,Dumnezeu stie ce face ,suntem in mainile lui!