Sarcini multiple pierdute?? treceti pe aici!!
Raspunsuri - Pagina 5

ciuf spune:
Mia, uita-te pe link-ul de mai jos ca sunt multe raspunsuri referitor la pierderile de sarcina.
If you've already had a miscarriage, wait two cycles before you try to get pregnant again. Once you're ready, Dr. Hill recommends timing intercourse to ensure that sperm and egg meet at the optimal time. To do this, use an ovulation-predictor kit, and make sure that you have sex the day of and the day after you ovulate. After that, keep your fingers crossed and hope for the best.
Q: How long after a miscarriage should we wait to try to conceive again?
A: There is no longer a waiting period before trying to get pregnant following a miscarriage. It has been shown that a pregnancy conceived soon after a miscarriage is not at any greater risk. Therefore, you should go ahead when you and your partner feel up to it psychologically, and don't worry aboutany time period for waiting. Even the first month is fine, if you want to try.
http://www.parents.com/articles/pregnancy/1172.jsp
Va doresc sa fiti tari si Dzeu sa va daruiasca intr-o zi copilasul mult dorit!
Ciuf si Luca
Camera lui Luca/Finding Nemo

ionica spune:
Salut la toate,
Va rog din suflet sa-mi spuneti cat timp ati sangerat voi dupa intreruperea unei sarcini?(avort spontan)
Eu sunt la a 20zi de sangerari (nu abundente) iar doctora imi spune ca est ok.
Cazuri similare pritre voi?
Pupici

cornelia1172 spune:
salut fetele
am pierdut si eu doua sarcini una la 8 saptamani si alta oprita din evolutie la 13-14 saptamani tot din cauze necunoscute.
cand am pierdut-o pe prima am avut si eu singerari mai multe zile care alternau cu hemoragii ingrozitoare.
am ramas cu o anemie pe care nu reusesc sa o reglez prea bine.
deci aveti grija

ionica spune:
Salut cornelia1172
Imi pare nespus de rau pentru experienta pe care o traiesti,stiu ca nu este usor sa consolezi pe cineva doar cu un cuvant.
Esti bine venita printre noi si poti vorbi mai mult despre aceasta experienta,te va ajuta sa te simti mai bine daca vei exterioriza ceea ce simti.
In ceea ce priveste anemia cred ca sunt tratamente pt a recupera fierul necesar in organism.
Tu ai facut toate analizele? nu ti-au gasit nimic?
In costa rica doctorii recomanda o aspirina pe zi pentru imbunatatirea circulatiei sanguine ,se pare ca ajuta la oxigenarea placentei,eu am inceput sa consum "CARDIOASPIRINA 81mg" de vreo trei luni ,mi-au gasit niste probleme placentare "sindromul fosfolipidic" din aceasta cauza sunt fff multe femei care pierd sarcina.
La mine au iesit toate analizele bune,sotul la fel ,cariotipul este perfect: 46XX el si 46XY eu este chiar ideal din punct de vedere cromozonal acum ramane sa descoperim cauza principala.
Se mai vorbeste mult despre PREMENOPAUZA la varsa de 30 de ani ,se pare ca este indocrinologica treaba.
Am inghitit o gramada de pastile progestan si estrogen dar se pare ca nu a mers.
EU sunt la a apatra sarcina pierduta dar inca mai sper ca voi deveni mamica intr-o zi.
Deocamdata ma lupt cu sangerarile astea care nu ma lasa de 20 de zile.
Abia astept sa treaca timpul si sa pot incepe o noua stimulare ovariana ,daca nici de data aceasta nu va functiona voi alege metoda FIV care se pare ca este cea mai fructuasa.
Iti urez curaj si sper sa devii cat mai curand mamica.
Pupici la toate!!

ionica spune:
Mia,
Cunosc o tipa care a ramas insarcinata luna urmatoare dupa pierderea unei sarcini in FIV si culmea este ca a ramas insarcinata natural ,acum are o fetita exraordinara pe nume SACHA si este o dulcica!
Deci parerile sunt impatite ,mie doctora mi-a recomandat cel putin un ciclu mestrual de asteptare, curaj !!

ionica spune:
Pentru moderatori!!
Va rog sa nu va suparati pe mine este prima oara cand indraznesc sa poztez unde nu trebuie,nu doresc sa abuzez de increderea nimanui ci doar sa fac un serviciu celor intresati!!
DECI POSTEZ?
Casa noastra se afla pe insula Corsica ,este o casa superba cu vedere de 180° cu vedere la marea mediterana.
Plaja este la 100m de casa ,se poate inchiria din: luna ianuarie pana in luna august(septembrie de obicei mergem noi pentru a reface gradina si mici reparatii dar exista si exceptii) de asemenea este valabila pentru luna octombrie-decembrie .
Casa are 4dormitoare ,un salon,semineu, outdoor bbq,sale à manger,bucataria este complet echipata , menajera;gradina este superba pe o suprafata de 5000m² deci este super calm si fara "vedere in curtea vecinului".
In Corsica se poate ajunge cu vaporul de la Marsilia,Tulon,Nisa sau varintele Italia.
Noi de obicei mergem cu avionul pana la Ajaccio.
Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati pe e-mail direct pentru mai multe amanunte,pret,conditii etc.
ionicadumont@hotmail.com
Noi locuim in costa rica unde este mai mereu soare,Corsica la fel aceptam si varinta schimb de casa la munte in romania sau alte tari unde se skiaza Sinaia,Brasov,Predeal aceptam propuneri!!
Casa este privata iar pentru iubitorii de natura,plaja,pescuit si soare este casa ideala pentru vacanta in grup cu prieteni!!
Casa se afla intre Ajaccio si Bonifacio!!
Multumesc

Mia. spune:
sarcina am pierdut-o pe 11 august,cind ar trebui sa am menstruatie?
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

ionica spune:
Buna Mia,
Eu am pierdut sarcina pe 30 august si inca sangerez de atunci nu mult dar nu am ciclu cu siguranta.
Docora spune ca este normal ca se curata utrerul mie imi este frica sa nu fie altceva.
Ciclu iti va veni probabil la 40 de zile dupa pierderea sarcinii asa mi sa intamplat mie in februarie cand am mai pierdut o sarcina de 4 saptamani.
AI grija de tine

ionica spune:
Salutare,
Pe zi ce trece citesc tot felul de experiente care mai de care dureroase in felul lor,este de necrezut prin cate trebuie sa treaca o femeie ,oare trebuie sa cunoastem durerea ca sa atingem fericirea?
DC ma invatat sa-mi exprim durerea pe care alta data asi fi tinuto in mine ,acum datorita voua care va multumesc am reusit sa-mi deschid sufletul si sa arunc aceasta durere intr-un neant fara sfarsit.
Conceptia unui copil trebuie sa ramana in continuare cel mai frumos moment din viata unui cuplu,din nefericire la unii s-a trasformat in obsesie,toti cei din jur ma incurajeaza cu clasicul" nu te mai gandi" si totul v-a fi bine, dar cum sa nu te gandesti cand vezi trecand anii pe langa tine cu o viteza extraordinara iar prietenele tale iti vorbesc in coninuu de odraslele lor iar tu tot despre avorturi si medicamente noi !
Eu sunt pe cale sa o las balta chiar nu am inteles nimic din aceasta experienta ,poate doar faptul ca fericirea este acel ceva inexistent.
Acum va trebui sa invat sa gasesc fericirea in alta parte ,poate am sa incep sa pictez sau poate sa scriu o carte despre noi toate de aici de pe forum, noi cele cu pseudonime deocheate care ne simtim mult mai intelesc aici intr-o lume virtuala decat in cea reala ,o lume virtuala care nu te judeca ci doar te acepta asa cum iesti .
OOOOpppsss Am intrat iar i criza de tipm!!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica