Sarcini multiple pierdute?? treceti pe aici!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Pentru Catty si pentru toate fetele cu speranta la Dumnezeu http://saraca.1plan.net/acatiste/acatist_sf_ioachim_si_ana.htm
76 aici gasiti Acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana.
In rest astept vesti de la voi ca sa imi dati vesti bune.
Va pup

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, mi se rupe sufletul cand citesc povestile voastre. Ma doare pentru voi, care ati pierdut sarcini, dar ma doare si pentru mine si cele ca mine, care ... pur si simplu nu au ramas insarcinate niciodata, chiar nici cu stimulare ... de ce? numai Dumnezeu stie!!!
Alinati-va cu gandul ca stiti ca puteti concepe, puteti fi gravi, acum trebuie sa vedeti ce faceti pt a pastra sarcina... dar cand nimeni nu iti spune nimic, DE CE nu ramai, desi tu iti doresti mai mult ca orice pe lume si simti ca acum este momentul etc, etc stiti si voi:(( din pacate ...
Iata asadar ca, desi sunt 2 probleme total opuse, rezultatul este acelasi... la fel de nedorit in ambele cazuri.

Va pup mult si sunt alaturi de voi.

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha29 spune:

Mutumesc tare mult, Ionica, pentru urarile tale;
Va doresc atat tie, cat si tuturor fetelor, multa sanatate si sa aveti incredere ca totul va fi bine si mai ales sa nu va pierdeti credinta!

miha29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut Curajoaselor,

Pe mine ma ajutat enorm de mult acest forum,este incredibil cat de repede poti trece peste o astfel de experienta stiind ca sunteti aici si ne sustinem una pe alta.
Istoriile voastre sunt toate triste dar exista si un gram de fericire"PUTEM RAMANE INSARCINATE"
PRINCESS stiu ca-ti este greu dar trebuie sa te lupti ca sa poti afla macar de ce nu poti!

Astazi ma simt super bine,pentru prima oara voi abandona patul si pijamaua si voi iesi din casa ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Voi merge la magazina sa fac shopping voi merge la coafor ,la beauty si la sala de gim incepand de maine.
Astazi pentru mine a inceput o viata noua ,o lupta noua ,de marti 13septembrie o voi lua de la capat ,ma voi intalni cu doctora sa facem un rezumat si sa o luam de ma capat!!

Curaj fetelor se poate ,am pierdut o sarcina dar nu si speranta de a fi mamica!!

MULTUMESC DC MULTUMESC VOUA FETELOR ,am reusit datorita voua ,astazi am vazut din nou soarele stralucind!

Haideti si voi stiu ca se poate!!

Mergi la inceput

IONICA ma bucur ca am reusit sa te readucem la viata si sa te facem sa uiti tragica experienta. Ma bucur ca deja privesti alt fel lucrurile. Drept sa iti spun si mie mi s-a intamplat ca dupa ce am putut sta pe picioare sa imi doresc sa schimb ceva in viata mea..mi-am facut programare la coafor, m-am apucat de gimnastica si mi-am reinoit garderoba. In momentul de fata mi-am propus sa slabesc ca sa pot intra iar in hainele sexy pe care le aveam, si sa ma interesez cum sa imi pregatesc corpul in modul cel mai sanatos ptr o noua incercare de a avea un BB. Asa ca ....mult curaj si capul sus.

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Giulielle,

Iti multumesc pt cuvintele frumoase, este adevarat ca avem o forta extraordinara sa ne ridicam de jos si sa o luam de la capat.

Ieri am fost la medic sa vedem cum stau lucrurile dupa operatie,se pare ca nu am ramas cu chisturi si ca totul este in ordine.
In schimb, in cabinet era un cuplu cu poza lui bebe in mana care plangeau de feicire ca mai avea doua saptamani pana la nastere,nu am rezistat am plecat din sala si am inceput sa urlu in mine de durare stiind ca acum doua saptamani i-l aveam pe bebe in burtica si acum nu mai este.

Doctorii mau dezamagit coplet,nu mai sper mare lucru in viitor ieri mi s-a aratat din nou umeri ridicati si "ni answer" la cauza pentru care pierd bebe.

Cineve pe aici pe site spunea ,relax nu te mai gandi si ai sa vezi ca o sa mearga, chiar nu mai cred nimic;
De ieri incerc sa-l conving pe sotul eu sa mergem spre adoptie,chiar daca voi purta intr-o zi in pantecul meu un puiut pot iubi un bebe care are nevoie de o mama si un tata!

OFFFFF nu este chiar asa de usor sa treci peste asa experienta, am pierdut 4 bebei si cu analize in regula, cariotip,etc.

Pupici

Mergi la inceput

Ionica crede-ma ca stiu cum e sa vezi pe cineva cu BB si sa constientizezi cu tu nu ai. Timp de 2 ani am inceput sa ma gandesc mai serios la un BB. Aveam o prietena buna care si ea incerca, asa ca amandoua am inceput sa avem un subiect comun de discutie si aceeasi preocupare. Eu am ramas imediat insarcinata, am pierdut sarcina apoi am luat-o de la capat. In toamna anului trecut ea a ramas insarcinata. Intre timp, in aprilie, am ramas si eu insarcinata. Ne facusem planuri cum vom iesi cu carucioarele, cum ne vom schimba experientele noi prin care o sa trecem...Acum are o fetita de toata frumusetea. Soarta a facut sa pierd iar sarcina. Dupa 2 sapt dupa ce am iesit din spital ea a botezat fetita. M-am bucurat ptr ea dar nu iti pot spune cum m-am simtit vazand-o, si gandinu-ma ca poate mai aveam si eu cateva luni si ma bucuram de COPILUL MEU.Si asta nu e totul ...in momentul in care am ramas insarcinata am descoperit impreuna cu inca doua f bune prietene ca suntem viitoare mamici. Ele au acum burtici destul de maricele,iar eu cand le vad..imi dau seama ca asa ar fi trebuit sa arat si eu. Asa ca e cumplit sa vezi pe langa tine copii si burtici si sa iti dai seama ca tu nu te poti bucura.
Sa nu se inteleaga ca nu ma bucur ptr ele si ptr copii. Le doresc multa sanatate si tot ce e mai bine ptr ele si copii lor asa cum va doresc si voua, si sa traim cu speranta ca in curand ne vom etala si noi burticile si bebeii.

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Prima sarcina pierduta: s-a oprit in evolutie la 5-6 saptamini. Diagnostic...nu exista un motiv anume.
A doua sarcina pierduta: am sangerat si sangele a maturat embrionul. L-am descoperit in wc-ul spitalului. De ziua mea. Diagnostic "chromosomial disorder". Recomandare: analize gentice dar fara mari sperante sa obtin exact ce nu merge. Din milioane de reactii chimice poate nu a mers una cu mari sanse ca data viitoare sa nu mearga alta "conexiune".
A treia sarcina: progesteron din clipa in care am vazut cele doua liniute pe test (la 11 zile de la ovulatie). saptamina 6 obisnuitele singerari. marit doza de progesteron. singerari pina mai tirziu. sarcina era deja bine ancorata. singerarile apareau, spre norocul meu, pe linga sacul gestational si nu deasupra.
Am dus sarcina pina la 33 de saptamini (ruperea membranelor n-a avut nici o legatura cu sarcinile pierdute anterior). Baby girl 1.750kg,39 cm (41 a doua zi). Sanatoasa si frumoasa.
N-am mai apucat sa fac analize genetice. Le-am evitat pina cand m-am gravidat la lok:)) Toate astea mi-au luat doi ani. Deci se poate! Va urez succes, sarcini usoare si copilasi sanaosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

in schimb le-am facut noi analizele alea genetice, ca nu ne stateau bine in buzunar 4 milioane.
ca sa-mi zica ca nu avem nimic!!!!!!
si cu toate astea, ca si tine mari probleme cu sarcina. MARI, pastile, injectii, controale, spital, cerclaj............
nascut in saptamana 32, nu se stie de ce, membranbe rupte din luna 5.........cica genetic nu avem nimic, dar cine mai are curaj sa verifice la al doilea copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Eu am pierdut o sarcina de vreo 6 saptamini,acum o luna.Nu mi-au dat nici-un medicament,mi-au zis ca se elimina singura..
INTREBAREA mea este:1-cind trebuie sa-mi vina rushii? si 2_e adevarat ca dupa o pierdere de sarcina nu tre sa ramai imediat gravida?Cit timp?Cineva mi-a zis ca daca avea 6 saptamani ori doi=3 luni cind ar trebui sa evit sa ramin gravida!3-(pina la urma am 3 intrebari in loc de una)-si daca as fi ramas(presupunind de ex)ce ar trebui sa fac?Ar fi grav?

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput