pentru cele maritate...
Raspunsuri - Pagina 3
xela29 spune:
Din nefericire, soacra-mea tine sa imi aminteasca in fiecare zi ca din cauza mea "baietelul" ei nu ii mai acorda atata atentie ca inainte, ca nu o mai suna, ca nu ii mai pasa de ea.... Pe de alta parte, mi-a explicat raspicat ca ea merita acelasi respect ca si mama mea atata timp cat eu sunt cu fiul ei. Nu ca as fi lipsit-o de respect vreodata.
O sun uneori si intreb de Doamna X. Sa astepte ea sa ii spun "mama"...
Bafta voua, norocoaselor care v-ati gasit soacre faine... ca ma si intreb daca cele care sunt singure, in loc sa isi caute barbat nu ar fi mai bine sa se uite intai la "mama soacra"...
... words are tools...
greierash78 spune:
Sa zic mama shi tata socrilor? Nu pot!Eu potrivesc vb shi ma adresez cu dvs!Soacra-mea mi-a zis ca ii pot spune pe nume, dar nici asta nu pot!
Mi-aduc aminte de o intamplare oarecum hazlie:ma urcasem in cireshul din curtea casei socrilor shi culegeam cireshele intr-un coshuletz mai mic (altu' n-avea!), cand se umplea il pasam socra-mii sa il rastoarne!Ea facea mancare in bucatarie shi nu a stat langa mine, iar la un mom dat imi spune (in gluma):"cand se umple coshul, ma strigi!Dar sa te vad cum ma strigi
?"
Bineintzeles ca am preferat sa cobor din ciresh....decat sa o strig![]()
!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
april spune:
se pare ca sunt singura de pe aici care le spun socrilor chiar asa:
Soacra si Socru
Asa le spune si sotul meu parintilor mei. Si asa mi se pare normal. Pentru ca sunt socrii nu parinti. Nici in ruptul capului n-as putea sa le spun mama si tata.
MAMA si TATA sunt UNICI. (pt mine)
pozici
laura111 spune:
Eu ii zic pe numele mic soacrei mele si o tutuiesc si la fel faceam si cu socrul meu cand traia. Sotul meu le spune si el pe nume parintilor mei si e f. bine si lejer.
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111
http://community.webshots.com/user/florea_tatiana111
ancuta06 spune:
Si eu tot pe nume le zic. Aici asa se poarta, cred. Sotul meu le zice la fel parintilor mei....(nu s-a discutat vreodata problema, pur si simplu asa a fost de cand ne-am cunoscut).
Ancuta 16+ &
Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
martha78 spune:
Nici eu nu pot sa le zic mama si tata, da' nici pe nume nu-mi permit...le zic d-na/d-nul numai cand e neaparata nevoie sa ma adresez cumva, altfel evit sa le zic in vreun fel
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
acina spune:
Nu le zicem nicicum...ne fofilam si eu si Dan.
Le vorbim cu dumneavoastra.
Asta e .
Nu pot sa le zic mama si tata cu toate ca mi-au zis,
de nu stiu cate ori, sa le zic asa.
Anca
16+
http://community.webshots.com/user/ancaspiri
adriana15 spune:
nici eu nu pot si nu o sa pot vreodata sa-i zic soacrei mele-mama.ea imi zice mereu sa-i zic pe nume pt ca stie ca mama n-o sa-i zic,dar pur si simplu nu-mi vine sa o tutuiesc.asa ca vorbesc cu ea cu dumneavostra.dupa ce o sa nasc probabil ca-i voi zice la fel ca fetita mea:mamaie.pana atunci...asta e.
hi_lara spune:
Nici eu nu servesc "mama" sau "tata" ca si apelative pt socrii.Initial le-am spsu pe nume dar vorbind in rest cu dvs.Suna cam aiurea. Dupa ce au devenit bunici le spunem bunca N sau bunicu F...si este foarte bine.Si nepotul de 3 ani cind ii alinta le spune pe nume si este foarte amuzat.Ceea ce m-a surprins comentariul unei prietene de familie a lor care le-ar fi spus ca e lipsa de respect sa nu le spun mama/tata si sa le spun pe nume. Mi-a placut ca i-au taiat macaroana cucoanei spunindu-i "ei, asa suntem noi mai moderni". In felul acesta am aflat ca nu i-a deranjat faptul ca le spun pe nume.
Ligia mama lui Horia (3 ani)
axia spune:
Noi am iesit din dificultate cand s-a nascut Tibi, pentru ca au devenit Bunelu si Bunela. Am rezolvat problema.
Pana atunci ..........mmmmm nicicum, adresare directa si penibil la greu.
Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.