![]()
Super subiectul !
Eu am evitat sa-i numesc in vreun fel anume, ei nu se asteptau la nimic in acest sens, cumnata mea la fel evita sa-i strige ![]()
De cand cu Giulia, le zic "bunu" si "buni" ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
[size=2]Cel mai simplu e sa te adresezi pe nume...noi asa facem...fiecare cu numele lui ...iar respectul este respect. Si uite ca au trecut peste 20 de ani si nimeni nu a patit nimic...niciodata nu i-am chemat cu soacra(u)/doamna(domn)/dumneavoastra.
Mi se pare nefiresc sintem o familie ...cum sa-i spun doamna sau dumneavoastra???[/size=12]
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Eu nu pot sa ii zic mama.Eu am o singura "mami" si nu ii pot zice soacrei la fel ,desi mi-as dori.Asha ca evit sa ii zic cumva.Chiar cand trebuie sa o cer la tel sau alceva,ii spun foarte incet"tanti"...
Lore, mamicutza lui David
POZE
Eu le spun pe nume ,cėnd le-am spus ca la noi pe socrii trebuie sa-i chemi mama si tata s-au pus pe rės .Atunci i-am ėntrebat cum sa-i chem si au zis sa-i chem pe nume si tu, nu dumneavoastra.
Eu le spun "soacra" si "socrule"
........iar pt ca sunt divortati de 30 de ani si socru-meu e recasatorit eu am probleme cum sa ma adresez nevestei socrului
....asa ca ii vorbesc cu dvs si evit pe cat posibil sa ma adresez direct!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"