este normal???
dragele mele,
este normal sa-mi vina menstruatia dupa doua luni de la nastere???
pe data de 1 martie i-am dat anei sa pape lapte praf si am sarit o masa de alaptat. insa dupa aceea am continuat numai sa o alaptez. m-a tinut 5 zile. trebuia sa intrerup alaptatul???
teodora si micuta ana
Raspunsuri
ralu spune:
Draga mea Teodora,
Sa stii ca si mie mi-a venit ciclu la 2 luni si am alaptat fara probleme pana la 1 an. Si totul a fost bine.
Ralu-mamica Ioanei
dori spune:
Din cate stiu eu nu e deloc anormal sa se intample asa (e adevarat ca la multe mamici care alapteaza menstruatia vine mai tarziu) si nu trebuie sa intrerupi alaptatul.
nik spune:
Buna Teodora,
Venitul mestruatiei si faptul ca ai sarit o masa pentru bb este o pura coincidenta.
Asa s-a intimplat si cu mine dupa primul bb. Desi am alaptat pina la 5 luni jumate, mi-a venit menstruatia dupa 2 luni.
Dupa al doilea bb, am alaptat pina la 4 luni jumate, iar menstruatia a venit dupa 5 luni jumate.
Nu este o regula, asa cum si povestea ca nu poti ramine insarcinata cit timp alaptezi este tot o poveste.
Toate bune si bb sanatos!
Nik
petruta spune:
Nu te speria. Eu am patit-o la fix 6 saptamini de la nastere ( exact perioada minima cum scrie la carte). Sa nu intrerupi alaptatul. In Cartea " Mama si Copilul " gasesti raspunsuri la multe din problemele care apar si la tine si la bebe.
Pupici
Petruta si bb. Mihai
mt spune:
Mii de multumiri, dragele mele. Ma simt atat de usurata!!! Ma bucur ca existati!
Teodora si micuta Ana
Marina6 spune:
Nu ar trebui sa iti vina ...eu stiu ca nu trebuie sa iti vina cat timp alaptezi ...dar atunci ramai cel mai usor insarcinata ....
Imi pare rau ca nu pot raspunde exact,() dar am sa fac tot posibilul sa aflu si sa iti raspund mai bine....numai bine ...sper ca revin
Marina6
Andreea spune:
Mie mi-a venit "mica menstruatie" la 3 saptamani de la nastere, la doua luni mi-a venit ciclul si am crezut ca am reintrat in normal dar de atunci au trecut trei luni si nu mi-a mai venit nimic (alaptez in continuare).
Andreea.