Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu-i nimic, numai ca nu intelegeam ce si cum
pupi meu a dormit juma de ora dimineata si doar 40 de minute acum. nici nu-mi vine sa ma duc sa-l iau din patut.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si Luca tot juma' de ora dimineata..dupa amiaza nu stiu ca nu vreau sa sun sa-l deranjez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Uite ca mai apuc si io sa scriu...

Olivia, te inteleg cu mersul la servici, cred ca a fost tare bine cu Luka acasa.. io astazi dimineata in venea sa ma impusc ca fii-mea s-a trezit inainte de a pleca io si a inceput sa planga cum m-a vazut ca plec, si intindea manutele dupa mine... of Doamne ... poate castig la Loto...:)

Liliana, io nu am inteles... or nu mai sunt la curent... e cu ochisori??

Felicia, felicitari pentru andreiuta... cred ca a prins curaj de cand cu puzzle-urile...

Liiiaaaa, esti ok? Da un semn pls..

Andreea, ati luat olita? si noi avem una da sta nedesfacuta in cutie deocamdata...

Noi poze nu punem ca nu aratam tocmai fotogenic acum... am tuns pana la piele acu 2 zile si colac peste pupaza ieri a cazut in parc si si-a zdrelit fata ... s-a smucit ca bona voia sa o tina de manuta.. ce mai... arata ca un copil "cuminte"..

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Pupici pentru Bianca..sa treaca repejor...Hi,hi..si mi tot la Loterie mi-e gindul..am cistigat-o pe una..poate poate si pe alta.:)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Philip,imi vinezi greselile?Abia dupa ce am trimis mesajul m-am uitat pe lista si am vazut ca nu e Bogdan ultimul pitic de-al nostru.De aceea l-am sters imediat.Mesajul.Scuze,dar si greseala e omeneasca.Cit despre frumusetea domnisoarei ,neindoielnic ai dreptate.E superba.Bine ca n-ai apucat decit tu sa citesti ca ma faceam de oaie pe aici.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

hehehe, pai ce sa fac ema daca n-am altceva mai bun de facut. si-apoi is fecioara ca tine, stii cat de critice suntem
pupi a marait putin si s-a culcat inapoi. abia s-a trezit isi serveste laptele. ne ducem sa mai culegme ceva legume din camp
pupici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Olivia,te-am ametit de cap cu copilul meu.A fost intradevar pojar dar a trecut.Acum avem stomatita si un rosu in git mai vechi.Adica si stomatita e veche de vreo trei luni,nu s-a vindecat nici acum.Mai am 2 zile de antibiotic(ptr.rosu in git)dupa care mergem la analize.Tu crezi ca ar trebui sa-i schimb laptele?Parca nu ma indur sa-i dau lapte la cutie,el si asa e slabut!
A stati ca mi-am amintit:Deci asa doamnelor Cind va spun ca Ricardo e slab,voi nu ca e ok,astazi discutati de greutatile puilor vostri cu multe sute de grame in plus fata de al meu si spuneti ca sunt slabuti.Deci al meu cum mai e daca ai vostri sunt"slabuti"?Astazi la hranit o doamna,adica a incercat dar n-a reusit nici cit mine.La recomandarea medicului vine acasa o nutritionista,ca poate nu stiu eu cum sa-i dau copilului sa manince.Adica,asta e problema.Bineinteles ca i-a scuipat prima lingurita in fata si la a doua n-a mai deschis gura.Dupa ce a plecat,am incercat iarasi sa-i dau legume si SURPRIZA,a mincat jumatate din ce-i pregatisem si CU LINGURITA.Doamne,am plins de bucurie.Maine o luam de la capat.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Auzi ,da tu de unde stii ca-s fecioara,m-am dat eu de gol pe aici sau citesti in stele.Cit despre critica,cred ca-s mama ta.N-ai vazut pina acum specimen mai critic ca mine.Si cind e ziua ta? ,cu listele cred ca te-ai lamurit ca-s in plop.Mai bine-mi spui tu ca daca ma pui sa ma uit pe lista,sigur te felicit in cu totul alta data.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Dana ..am inteles acum...eu nu stiu ce lapte-i dai tu..dar ma gindeam pt stomatita aia sa incerci si schimbarea laptelui...daca tot este sa incerci tot...:)

Mergi la inceput

21.09. dar a ta?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput